Професионални серии за коса - тема 120

• 84 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Има ли смисъл да се използва Olaplex Professional стъпка 3 без да е е използвана OLAPLEX NO.1 BOND MULTIPLIER и регенериращата грижа Bond Perfector N° 2 ?

Стъпка 3 я описват като дълбоко подхранваща маска и за мен от нея няма смисъл - чисто пазарен трик е. Стъпка 1 и 2 са друга работа.

И по темата да питам дали някой си е купил Олаплекс от Ензо, сега вече Нотино и ако да - какви са впечатленията?

Много се интересувам в момента от тия плексове  - имам Omniplex, Farmavita и го ползвах веднъж, мисля че заздрави косъма, но консистенцията на стъпка 1 не е течна, а е като балсам, стъпка 2 е по-гъста от първата. Но тъй като косата ми наистина има нужда от такива продукти реших да си взема и Olaplex, обаче чета ревюта иа нета и много хора са по-доволни от Colophex, та вече се пообърках. Искам да действам колкото се може по-бързо с най-добрия продукт - свикнах с цените им, но пък и не искам да трупам неща.

Та търся мнения относно плексовете, момичета!

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 12:53 от Си*

# 301
Аз съм много доволна от това https://www.arlen.bg/product/3277/sistema-za-predpazvane-na-kosa … lex-8ml-10ml.html

Сложих го във супрата и изобщо не ми изтори косата . По принцип след обезцветяване косата е в опустошен вид и косъмът се разтяга като дъвка ,но след като сложих пауър плекс косъмът преди да се скъса не се разтяга.        
А пре боядисване използвала ли си продукта🙂

# 302
Има ли смисъл да се използва Olaplex Professional стъпка 3 без да е е използвана OLAPLEX NO.1 BOND MULTIPLIER и регенериращата грижа Bond Perfector N° 2 ?
Никакъв.

# 303
Спешно събирам отзиви за хидратиращата маска с кафявата капачка на марокан! Ако някой я е ползвал да сподели моля!

# 304
  • Пловдив
Спешно събирам отзиви за хидратиращата маска с кафявата капачка на марокан! Ако някой я е ползвал да сподели моля!
Писано е много за нея. Маската е страхотна. Да не си я намерила изгодно? Да се запася и аз Simple Smile

# 305
Писано е много за нея. Маската е страхотна. Да не си я намерила изгодно? Да се запася и аз Simple Smile

Това намерих https://www.arlen.bg/product/8118/hidratirasht-komplekt-shampoan … ting-2h250ml.html Simple Smile

# 306
Колор плекс нали е това, което се предлага в рибката? За +10 лв. дозата към боята. Е, пробвах, аз лично си предпочитам Афоджи протеина, двустъпковия. Занимавка е, сушене, едно друго, но си го харесвам.

# 307
Плековете нямат нищо общо с двустъпковия. Коренно различни са и се използват за различни нужди.
С двустъпковия не е хубаво да се прекалява, че докарва обратен ефект.

# 308
Мнение за балсама на Дойко daily care balansing?

# 309
  • Някъде там
Мнение за балсама на Дойко daily care balansing?
Не е лош ,подходящ е за тънка и сравнително здрава коса Simple Smile Ако твоята е такава би трябвало да ти хареса .
Ето го и състава му

Харесвам спрей балсама .
Това е състава на спрей балсама

# 310
някой да е пробвал кератинова терапия на Joico ? bouquet

# 311
някой да е пробвал кератинова терапия на Joico ? bouquet

Да аз косата става невероятна.Много блясък и гладка като от списанията без да преувеличавам но само да кажа че и не зависи от пресата а и какъв кератин използват все пак Simple Smile

# 312
За серията к-пак ли става дума или някаква еднократна терапия? К-пак е наистина уникална серия.

# 313
  • Варна
Може ли съвет относно финишите - има ли някакъв принцип кога се използва протеинов и кога хидратиращ финиш? Например може ли следната комбинация - прот. Ш, хидратираща маска и накрая прот. Финиш?

# 314
  • Варна
 Аз лично го правя това редовно. Макар,че като се замисля чисто хидратираща маска май нямам  newsm78 освен Марокан и Хрома рич..... но и те имат по някой заблуден протеин в състава си та ми се получава. Вчера например измих с Медисютикъкс Хидрокленс/балансиран към протеинов/,сложих балсама на Алтерна Инфинити/доста хидратиращ,но все пак е хайверена Алтерна/ и завърших с  кенди олиото/ дооста протеиново/ на влажна коса.
 Получи ми се бляскава гъвкава коса с приличен обем. 

Общи условия

Активация на акаунт