Професионални серии за коса - тема 120

• 84 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Всички марки имат по някоя маска за много суха коса. Марокън, Керастас...сега и Редкена са пуснали една нова. Общо взето в тая тема ползваме ВСИЧКО. :Д :Д

Здравей! Коя е тая новата на Редкен?

# 331
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, момичета, моля за помощ. Косата си я боядисвам ниво 10, ползвам Ш и Б с арган. Забелязвам, че в последно време по дължините изсъхва доста бавно, отнема 3-4 часа. Не ползвам преса или сешоар. Какъв е проблема на косата, че съхне толкова бавно и има ли вариант да променя нещо със някакъв продукт? Благодаря.

# 332
Здравейте, момичета, моля за помощ. Косата си я боядисвам ниво 10, ползвам Ш и Б с арган. Забелязвам, че в последно време по дължините изсъхва доста бавно, отнема 3-4 часа. Не ползвам преса или сешоар. Какъв е проблема на косата, че съхне толкова бавно и има ли вариант да променя нещо със някакъв продукт? Благодаря.

Ползваш ли финиш?
При мен ако не ползвам олио и крем финиш  дължините нямат изсъхване, а се боядисвам ниво 7.Къпя косата, след балсама пръскам с хидратиращ спрей, мажа връхчетата с олио и след малко  време слагам крем финиш - дължините вече са изсъхнали , но хидратирани.

# 333
Логично е точно обратното.  Кремове и олиа задържат водата в косъма за дълго,  изсушаването се забавя по този начин.  Една бавно съхнеща коса без кремове е признак за здрава коса в повечето случаи.  На въздух имам предвид.  Другото зависи от сешоара и евентуално забързващи сушенето термо кремове също.  

Моята коса без кремове също съхне адски бързо-около 30-60 мин., а когато наклепам къдриците с финиши и олио й трябват поне 3 часа за пълно изсушаване,  особено когато е доста дълга като сега.  

# 334
  • Някъде там
Впечатляващи резултати с дължината на косата с новата серия на Керастаз и то само за 6 седмици.
 За който му се чете Simple Smile
https://www.beautycrew.com.au/hair/articles/kerastase-extentioni … protocole-review/
 .Ще ми е интересно да видя и след 12 седмици как ще е .

# 335
Определено впечатляващи резултати.
Какви ли са като вид продуктите /протеинови, хидратиращи, балансирани/,  много ми е трудно да ги разбирам, а може и да ги пробвам. Обаче би било трудно 12 седмици само тях, без финиши и други продукти.

# 336
  • Варна
   Fluttershy  благодаря за статията  Hug. Определено ме заинтригува салонната терапия  newsm78. Намирам я за 120$ в ибей с доставка от Испания. Голямо количество е половин кило маска и 20 серума  newsm78 та ще видим кого ще навия да я разделим  Laughing.

Мисля си,че именно салонната терапия е отключващия момент в цялата система.
 Ягодка балансирани с превес хидратация са поне домашната грижа,а предполагам и протокол ще са такива.

# 337
  • Някъде там
  Fluttershy  благодаря за статията  Hug. Определено ме заинтригува салонната терапия  newsm78. Намирам я за 120$ в ибей с доставка от Испания. Голямо количество е половин кило маска и 20 серума  newsm78 та ще видим кого ще навия да я разделим  Laughing.

Ягодка балансирани с превес хидратация са поне домашната грижа,а предполагам и протокол ще са такива.
И според мен терапията в салона е  повлияла на резултата.Иначе обещанието за растеж е 4 см за 12 седмици .
Което си е съвсем нормално .

# 338
[
Скрит текст:
quote author=prinzesata link=topic=1047294.msg37162248#msg37162248 date=1533713479]

[/spoiler]
И според мен терапията в салона е  повлияла на резултата.Иначе обещанието за растеж е 4 см за 12 седмици .
Което си е съвсем нормално .

[/quote]

Къде го пише това за 4 см за 12 седмици? Не видях Smile

# 339
  • Някъде там
Си ,
In fact, the brand suggests that you might get four centimetres of hair growth in 12 weeks…
В началото на текста е написано Simple Smile

# 340
Да, благодаря. Мисля, че салонната терапия е ключа за по-силен растеж, но и все пак ми се струва, че тази блогърка си прави рекламата, за която й е платено. Снимките ми е струват малко обработени Smile

Ще чакам отзиви от момичетата, изпробвали специалните серуми Smile

# 341
  • Някъде там
Да, благодаря. Мисля, че салонната терапия е ключа за по-силен растеж, но и все пак ми се струва, че тази блогърка си прави рекламата, за която й е платено. Снимките ми е струват малко обработени Smile

Ще чакам отзиви от момичетата, изпробвали специалните серуми Smile
И на мен ми се струват обработени тези снимки .Намерих е в инстаграм и далеч не ми се вижда толкова впечатляващ резултат .
Все пак реших да споделя написаното и снимките и всеки да прецени .
Въпреки впечатляващите резултати ще се въздържа за сега от покупката .
Както споменах взех си маска за дълга коса на Davines.Фризьорката ми успя да ме омая и ме изпрати с нея Simple Smile
Прочетох и доста коментари от които повечето са положителни Simple Smile Все още не съм я пробвала и не мога да се изкажа дали е добра или не .Състава не  е впечатляващ и не очаквам чудеса,но да видим Simple Smile Съдържа силикон и растителни масла!
 В началото  на списъка са кайсиевото и бадемовото масло и глицерин .

# 342
Благодаря за споделеното, Fluttershy!
Аз съм на принципа, че е добре да прилагаме постоянна грижа, без много форсиране, за да се случват плавно и здравословно нещата. Иначе тялото си ни го "връща".

Както с форсирането на цветята е Smiley - форсираш да са цъфтящи и разкошни, клиентът ги купува и след месец от великолепието им няма и следа.

# 343
4 см растеж при мен е за почти месец и половина-два по естествен път.  Хм не ми се струва уау,  но в сравнение със средния растеж 3 см за три месеца на средностатистическия човек... 4 см все пак е нещо.  Убедена съм обаче,  че забързаният растеж би бил постигнат с витамини за много по-малко пари и с цялостни ползи за кожата,  косата и здравето.  Течният биотин например наистина работи.  

# 344
  • Бургас
Приятелката ми използва маска и шампоани на Davines и е очарована от марката.Май и аз ще им пробвам маските скоро.

Общи условия

Активация на акаунт