Професионални серии за коса - тема 120

• 84 164
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
То и Кенди олиото не е стока хич, ама това си е чиста загуба на пари. Аз като цяло никога не харесах финиш на Алтерна, за разлика от Риеър серията и не бих купила вече. Много пари за нищо работа.

# 361
Да, да и кендито едва разтиках. Също не ми хареса. Но това пък зеленто съвсем ми е догоре пълно....Май ще го засиля направо. Финиши да искаш при мен. На АЛтерна единствено удължаващия елексир ми харесва извън Ш и Б.

# 362
Препоръчайте ми моля Ш и Б и/или маска  -  някакви професионални, да кажем протеинови за нетретирана, права, нормална, средно дълга коса с често цъфтящи краища. Не съм ползвала проф. серии, нямам опит и нищо разбирам. Благодаря!

# 363
  • Някъде там
Поръчано е вече ,хубаво не хубаво ще видя какво ще го правя ако не и хареса.Освен него поръчах и едно малко олио на Марокан ( за морето)За него знам,че косите ни ще го изпият и си го харесваме .А аромата го обожавам .
Barbabelle, за цъфтящи краища има много добри кремове  .
Това са Ми Аманте и  Маракеш .

# 364
Аз принципно не харесвах марокън,  но си взех отново дефиниращият крем за къдрици и нещо отново се влюбих в марката и аромата.  Имала съм го два пъти,  но всеки път бях с различни впечатления.  :Д може би е от косата,  не от крема. Същото и с олиото марокън. 

Какво ще кажете за маската интенз хидрейшън с кафявата капачка на марокън?  Сравнение с някой керастас,  примерно с магистрал или терапист като тежест и хидратация?

# 365
Марокан е любимата ми марка и аромат. Кафявата капачка е най-голяма хидратацияв маска, която съм ползвала и много други мацки тук твърдят същото. Няма сравнение с Керастаз.

# 366
Чудя се защо ли нещо я бях намразила тази марка.  Мисля,  че е заради безсиликоновите боклуци,  които ползвах по онова време. :Д поръчвам маската и нямам търпение да дойде тогава!  А за шампоаниъе на марокън какво ще кажете?  И благодаря за мнението! :*

# 367
Шампоаните също са много хубави, но са силно заплитащи и трябва задължително маска и то на Марокан след тях. Аз си ги ползвам винаги заедно.

# 368
  • Варна
 Хидратиращата маска на Марокан няма аналог не само при Керастаз. Обожавам я. Рай е за третирана жадна коса. Шампоаните на Марокан не са ми любими. Хидратиращия ми е тотъл премиващ и оплитащ. Рипеъра го търпя,но предпочитам тоя на Алтерна ако ще е корав протеинов шампоан или Керастаз архитект.

# 369
  • Някъде там
Понеже обсъждате Марокан в момента да Ви попитам за този продукт
Серум за изправяне и приглаждане на коса Moroccanoil Frizz Control 100мл
Давам и първия линк който ми попадна за да покажа за кой продукт питам .
https://www.arlen.bg/product/2449/serum-za-izpravyane-i-priglazh … ontrol-100ml.html
Мнения и отзиви?

# 370
  • Бургас
Глас и от мен за хидратиращата маска на Марокан.

# 371
Barbabelle, за цъфтящи краища има много добри кремове  .
Това са Ми Аманте и  Маракеш .
Благодаря ти. Аз си взех маракеш за цъфтящи краища и също шампоан и маска на същата марка. Впечатлена съм от ефекта.
Затова искам да продължа с професионални продукти за косата /като изхабя тези/, но нямам никаква идея какви и затова моля да ми препоръчате такива, които сте пробвали и сте доволни. Наример нещо такова дали е хубаво:
 - 1 керастаз архитект ;
 - 2 марокан;
- 3 керазстаз друг някакъв;
- 4 тази ли е коментираната маска с кафява капачка?

Трябва ми шампоан  и балсам.
Благодаря за всеки съвет! Flowers Rose

# 372
Здравейте, прекрасни! Flowers Hibiscus
Бихте ли споделили каква е вашата рутина при грижата за косата. Аз леко се обърках кога какво да слагам по косата си. Тя е къдрава и суха и наскоро ми се появи някакъв косопад. Не съм сигурна дали правилно използвам продуктите. Значии след като измия косата( задължително съм ползвала някаква маска или балсам) първо слагам ампула, после слагам маалко хидратиращо олио на Макадамия основно по краищата, а след това по цялата коса слагам крем-активатор за къдрици на Лакме. След това на още влажна коса използвам гел за къдрици. И това е. Ако някъде бъркам - поправете ме. А пък ако има още нещо за намазване...приемам съвети Simple Smile
А, и още нещо - косъма ми е някак си особен, в корените ми е плътна косата, а в краищата изтънява. Сигурно си е така и едва ли може да се промени?

# 373
  • Пловдив
И аз обожавам Марокан с кафява капачка. Уникална маска. Керастаз нещо ги избягвам последните години.
Относно спрейчето за блясък - единственият продукт, който купих и не използвах, нищо не върши. Кенди спрея ми харесва, с него лесно се разресвам и добавя блясък. Но откакто открих олиото със шипка на Орайт, не съм го купувала. Обожавам този финиш и ми е незаменим преди разресване и за хидратация. Преди месец взех едно олио Митик, пълна вода, не ми харесва въобще. Орайт със шипка ми е топ продукт.

# 374
  • Варна
 dreamer не съм подстрекател ама явно не си пробвала Ланза  Laughing Hug

Slunceto моята коса не е съвсем къдрава,но да кажем,че е доста чуплива. С подходящите продукти мога да съм и истинска къдрокоска де  Laughing. Та.....аз почти винаги започвам с преуош заради краищата. Може да е за 15мин. и само с кокос,но задължително слагам нещо на дължините преди шампоана. Пази ги от премиване и последващо пресъхване. Шампоан,маска/балсами нямам и не ползвам като изключим тия на Алтерна,но те са си живи маски и тоя на Шу за боядисана коса-също силен и достатъчен/. Финиши..... не понасям твърди къдрици. Ако искам дифиниране нанасям хидратиращ крем/примерно Шу с камелия или нектар термик/ и върху него пръскам Ланза за плажни къдрици. Показвала съм снимки мисля.
 Ако гониш дълга коса и краищата ти изтъняват серумът за връхчета на Маракеш върши работа,но задължително след него слагам нещо хидратиращо. Или Нектар термик или олио.
 Не знам защо,но продуктите за къдрици ми докарват сухота  newsm78,затова и ги избягвам. Ланзата ми пасна,с леки забележки/нуждае се от предварителна стабилна хидратация/

Barbabelle

Архитект са корав протеин. Показаните Марокан също са протеинови,Другият керастаз е уплътняващ и доста остъргващ не всички го харесват подходящ е за тънки коси ако аз се измия с него ще съм като гръмнал бойлер  Laughing. И да това е маската с кафявата капачка.
 Кои маракеш ползваш освен серума за връхчета и какъв ефект търсиш?

ПП Енцо са пуснали сетове на Керастаз на супер цени пълноразмерни. Чак се замислих ама....няма място по рафтовете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт