Професионални серии за коса - тема 120

• 84 155
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
Свършва ми олиото на Марокан.Много искам да опитам Керастаз ултим.Дали ще бъде подходящо за сухата ми и къдрава коса? newsm78
Асо имаш възможност опитай и олиото Хронолоджист. Аз съм с изрусена чуплива коса и ми идва перфектно. Придава и много бласък. За мен е по-добро от Елексир ултим Simple Smile

# 391
  • Някъде там
Аз имам елексира на керастаз и това на марокан ,за мен мароканското олио е по-добро,но като ми свърши се каня на ланзата.

И за мен марокана е по добро от керастаз .
А най - доброто за мен съм написала кое е .
Мисля ,че няма недоволни от него.Става въпрос за олиото на Ланза Simple Smile
Шампоаните на Марокан и на мен не са ми любими .
Свела съм до минимум   продуктите които използвам, затова изключително много държа на финишите ,искам те да те са  хубави и качествени .
Стремя се винаги към максимално естествено изглеждаща, но здрава и жизнена коса.

# 392
Здравейте,
Може ли да ви помоля за препоръки за тънка и мека коса. Тъй като влизам в менупауза изгубих даста коса. Подстрижах се на късо каре. Но косата ми е в ужасен вид. Та не че някога е била прекрасна де.
Искам нещо да я подсиля от корена
Търся уплътнявате. Колебая се межсу Висши и Керастаз. Но тъй като не са евтини,  а вие имате повече опит ще съм благодарна на мнения. Може и други продукти. Чудя се дали да не взема нещо с кератин. Ама на къса коса как ще го нанасям не знам.

# 393
Благодаря ви момичета!Бях забравила за Ланзата, колко е харесвано. Heart Eyes bouquet
Нямам късмет.Изчерпано е в Агора. Sad

# 394
Днес ми пристегнаха хидратиращите шампоан и маска с кафявата капачка на марокан , и при мен шампоана ми бетонира косата ,но след като сложих маската косата стана разкошна , поръчах също и термо крема на ланза и от него останах доволна. Мисля ,че вече открих своите продукти! Simple Smile

# 395
  • Ловеч
Здравейте, момичета!
Маската на Loreal Professional Inforcer хидратираща ли е? Какво ви е мнението за нея?

# 396
Ау, олиото Хронолоджист за мен е абсолютно най-безсмисленият продукт скъп, за който съм си дава парите през годините. Нищо не прави на косата ми, абсолютно нищо дори блясъче. Само ухае и то промени вече миризмата и не е толкова добре. Този продукт е само луксозна глезотия. Огромно, супер тежко шише, неудобно и голямо. Течността е икономична и стои години, особено ако се плозва с други олиа, както е в моя случей. Жал ми е да го изхвърля, но няма да го ползвам повече.

# 397
  • Някъде там
Здравейте, момичета!
Маската на Loreal Professional Inforcer хидратираща ли е? Какво ви е мнението за нея?
Усещам я по скоро хидратираща .Прави косата ми мека ,подредена и наистина помага при накъсване .
Не залагах големи надежди и не очаквах много от нея .Изненада ме приятно.Само , че маската съм я подсилила с шотовете на Лореал(състава на това което избрах е глицерин и масла) .Споделих снимки на състава на маската и на състава на шота в темата .

# 398
  • Ловеч
В комбинация с шампоана ли я ползваш?

# 399
  • Варна
 За мен Ланза категорично бие Марокан като ефект,а за сравнение с парфюмното на Хроноложист и дума не може да става. Както е казала Денси е точно нищоправещо поне на моята коса.
 Елексирите на Керастаз стават,но за мен класацията е Ланза,Марокан,Камелията на Шу и чак тогава Елексирите.

# 400
Имам Мароканоил, беше ми фаворит, но Ланза го измести. Уникално е за моята коса. Нищо друго не слагам като финиш.

# 401
Някъде постван/има ли състав на Ланза олиото?

И да помоля Принцесата за линк към продавача на Кафявата капачка, благодаря!

# 402
  • Варна
 Състава на Ланза Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Caprylyl Methicone, crambe Abyssinica Seed Oil, Orbignya Speciosa Kernel Oil, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Polysilicone-15, Keratin Amino Acids, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Cereus Graniflorus (Cactus) Flower Extract, Dimethiconol Meadowfoamate, Sodium PCA, Magnesium PCA, Zinc PCA, Manganese PCA, Ceramide-2, Isopropyl Palmitate, Trimethylsiloxyamodimethicone, Benzotriazolyl Dodecyl P=Cresol, TBHQ, Tocopherol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Red 17 (CI26100), Yellow 11 (CI47000)

Кафявата капачка предполагам е Марокан   newsm78

https://www.amazon.com/Moroccanoil-Intense-Hydrating-Mask-16-9-O … se+Hydrating+Mask

това намирам като най-изгодна оферта в момента аз съм я купувала на около 45$

а ето я и от израелеца с безплатна доставка   https://www.ebay.com/itm/MOROCCANOIL-Intense-Hydrating-Mask-500m … rom=R40&rt=nc

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 09:00 от prinzesata

# 403
Който е използвал олиото на ланза може ли да ми каже 100мл за колко време стига?

# 404
За колкото помпи ползваш. Ако ползваш една за повече, ако като мен 4 примерно, за 4 пъти по-малко време.

Общи условия

Активация на акаунт