ЛОНДОН - 10

• 66 940
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Пътувам с децата до Лондон и ми изникват 2 въпроса - надявам се да ми помогнете.
1. Имам пълномощно от мъжа ми да пътувам с децата, което е вадено преди 3-4 години. В момента мъжът ми си сменя личната карта, ще промени и постоянния адрес. На практика данните от личната му карта и пълномощното ще се разминават когато пътуваме. Трябва ли да вадя ново пълномощно или старото ще е актуално?
2. Летим на връщане с Уиз в 21.55 часа. Само с ръчен багаж сме за сега, макар че не изключвам вероятността да доплатя за 1 куфар. В колко часа да взема билети за автобус /Нешънъл експрес/ от Виктория коуч стейшън до Лутън? В 18.00 прекалено рано ли е?

# 391
  • срещу двата комина :)))
Здравейте! Пътувам с децата до Лондон и ми изникват 2 въпроса - надявам се да ми помогнете.
1. Имам пълномощно от мъжа ми да пътувам с децата, което е вадено преди 3-4 години. В момента мъжът ми си сменя личната карта, ще промени и постоянния адрес. На практика данните от личната му карта и пълномощното ще се разминават когато пътуваме. Трябва ли да вадя ново пълномощно или старото ще е актуално?
2. Летим на връщане с Уиз в 21.55 часа. Само с ръчен багаж сме за сега, макар че не изключвам вероятността да доплатя за 1 куфар. В колко часа да взема билети за автобус /Нешънъл експрес/ от Виктория коуч стейшън до Лутън? В 18.00 прекалено рано ли е?

за първия не мога да помогна, но 18.00 не е прекалено рано. По това време може да има сериозни задръствания и е по-добре да пристигнете по-рано отколкото да изпуснете полета Simple Smile

Мисис Търнър, много, много благодаря. Ето за такива подробности говоря, които направо ме изваждат от обувките. На всяко слизане да внимаваш да се чекнеш пак, пък ако сменяш да търсиш специално е това малко нещо из лудницата и като нищо ще си го пропуснеш, пък пиков и непиков час-ама в първа зона така, пък във втора онака....ха-ха. Това да е проблема, ще се справим, ама ме изнерви малко проучването на транспорта.

Не е толкова сложно, на място всичко е много улеснено Simple Smile

# 392
Здравейте, не съм писала скоро в темата , но бавничко продължавам да допълвам статиите си за забележителностите на Лондон в блога си . Ето до къде съм го докарала, а като се сетя още колко ми остават  ... Laughing

http://mywayoftravelblog.com/category/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D … 0%B4%D0%BE%D0%BD/
Едва сега намерих малко спокойствие и свободно време за да разгледам блога ти /само в частта за Обединеното кралство за сега/. Стана ми забавно, понеже нашето посещение в Бленъм също беше по време на цветарското изложение Simple Smile Страхотни статии - сега започвам да мисля как мога да вмъкна някои от местата, които си описала във вече готовата ни програма Simple Smile Честно казано се изненадах от източния вход на Природонаучни музей, защото съм минавала по улицата, а не съм го забелязвала. Определено си заслужава да се влезе от там, особено ако си с деца!

# 393
Здравейте , предстои ни за втори път да посетим Лондон , в момента съм в търсене на трансфер от и до Лутън , но сме група от 11 човека ... моля споделете към кой да се обърнем , някой изпитан Simple Smile

# 394
  • София
Влизам и аз с много въпроси - за първи път пътуваме извън БГ и то семейно. Ще имам нужда от много помощ ,  и ще съм благодарна за всяка насока.  Нощувките са 3 в края на март , за сега имам само самолетни билети.  За настаняване - препоръки някакви ? https://www.booking.com/hotel/gb/marlin-apartments-aldgate.en-gb … 8b58d2#map_closed  -  за това мнения ? 

# 395
Влизам и аз с много въпроси - за първи път пътуваме извън БГ и то семейно. Ще имам нужда от много помощ ,  и ще съм благодарна за всяка насока.  Нощувките са 3 в края на март , за сега имам само самолетни билети.  За настаняване - препоръки някакви ? https://www.booking.com/hotel/gb/marlin-apartments-aldgate.en-gb … 8b58d2#map_closed  -  за това мнения ? 
като място е добре, имате наблизо метро , а и рейтинга му е супер. Тази част на Лондон не ми е особено позната, но мисля че всичко изглежда ок Simple Smile

Здравейте , предстои ни за втори път да посетим Лондон , в момента съм в търсене на трансфер от и до Лутън , но сме група от 11 човека ... моля споделете към кой да се обърнем , някой изпитан Simple Smile
Ползвала съм тази фирма -https://www.blackberrycars.com/ , но бяхме само 4 човека

Здравейте, не съм писала скоро в темата , но бавничко продължавам да допълвам статиите си за забележителностите на Лондон в блога си . Ето до къде съм го докарала, а като се сетя още колко ми остават  ... Laughing

http://mywayoftravelblog.com/category/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D … 0%B4%D0%BE%D0%BD/
Едва сега намерих малко спокойствие и свободно време за да разгледам блога ти /само в частта за Обединеното кралство за сега/. Стана ми забавно, понеже нашето посещение в Бленъм също беше по време на цветарското изложение Simple Smile Страхотни статии - сега започвам да мисля как мога да вмъкна някои от местата, които си описала във вече готовата ни програма Simple Smile Честно казано се изненадах от източния вход на Природонаучни музей, защото съм минавала по улицата, а не съм го забелязвала. Определено си заслужава да се влезе от там, особено ако си с деца!

Радвам се, че давам идеи Simple Smile Източния вход изобщо не изглежда като вход на музей Simple Smile А ако ви кажа още колко имам да пиша ... за три месеца толкова неща обиколих, много от тях напълно непознати за повечето хора и ми се иска да може и други да им се радват като мен, но пусто липса на свободно време ...

# 396
  • София
на Лутън кацаме в 13,40   -- 14.15 добре ли е за резервация на national express ?  И после при излитане в 21,55 , става ли в 19,00 да хванем NAT Express от гара Виктория ?

# 397
  • София
Добре е да сте на летището поне 2 часа преди часа на полета, 2 часа и половина  е оптимално. Обикновено пътувам с автобуса в 5 и 30 или 6, за да съм спокойна, че дори при задръствания и проблеми по магистралата ще имам буфер.

# 398
  • София
Добре е да сте на летището поне 2 часа преди часа на полета, 2 часа и половина  е оптимално. Обикновено пътувам с автобуса в 5 и 30 или 6, за да съм спокойна, че дори при задръствания и проблеми по магистралата ще имам буфер.

A като съм резервирала вече , можем ли да се качим по-рано или да опитам да сменя?

# 399

A като съм резервирала вече , можем ли да се качим по-рано или да опитам да сменя?

ако има места ще можете и по-рано да се качите

# 400
  • Пловдив
Кацнахме на Лутън тази сутрин в 7:30. Носех паспорти и минахме много бързо проверката. В 8:05хванахме автобуса, нищо че билетите ни бяха за 8:35. Около 9:30 или малко след това бяхме на гара Виктория.

# 401
Не трябва да вадите ново пълномощно. Ще стане и с това, стига да не е ограничено с някакъв срок. Служителите от гранична полиция има как да си проверят, че това е бащата на децата и какви документи има издадени. Затова не е необходимо при всяка смяна на документи за самоличност да се прави ново пълномощно.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 10:22 от JPJ

# 402
Здравейте! Паспортът ми изтича март 2019, дали ще мога да мина с него на електронен  пасконтрол на изход на летище Лутън или трябва да е валиден шест месеца от датата на пристигане. Благодаря предварително!

Може, аз писах на посолството тук в София, и ми потвърдиха, че трябва да е валиден в деня на полета обратно Simple Smile
И ние ще ходим в Лондон. Сега правя маршрути и планове! После ще пиша и аз.
С благодарности към всички, които пишат в темата!

# 403
Здравейте!

Според вас дали в един ден може да се посетят Окото, Аквариума и Тъмницата?
Дали ще ни стигне времето и за трите, като деня ще бъде планиран само за тях.
Закупих билети от сайта на Мадам Тюсо, резервирах дата и час само за него и сега остава да резервирам и за останалите три ,но се чудя дали да са в един ден..удачно ли е?
Имате ли представа дали има някакъв срок, до кога трябва да задам датите и часовете за гореизброените три атракции?

Благодаря предварително!

# 404
Здравейте!

Според вас дали в един ден може да се посетят Окото, Аквариума и Тъмницата?
Дали ще ни стигне времето и за трите, като деня ще бъде планиран само за тях.
Закупих билети от сайта на Мадам Тюсо, резервирах дата и час само за него и сега остава да резервирам и за останалите три ,но се чудя дали да са в един ден..удачно ли е?
Имате ли представа дали има някакъв срок, до кога трябва да задам датите и часовете за гореизброените три атракции?

Благодаря предварително!
Ще успеете, ако отидете рано - при отварянето - В тъмницата около 2 часа е обиколката.

Общи условия

Активация на акаунт