На пазар във Варна - 50 тема

• 58 194
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА
 И аз лично я посетих.Ама много лъснали плочите по пода и много се хлъзга.

# 106
  • Варна

-------------------------------------------------------------------
Да попитам момчешки тениски с якичка /за 3-годишно/ къде да търся? В моловете в кои магазини? В Лидл погледнах, това, което имат в момента, не ми допадна като материя и цветове.
Подобна ми трябва:

H&M, LC Waikikki
Има в Немските магазини по принцип тениски на Лидл. Аз от там взех на сина ми (2г)

# 107
Купувам такива с якички за сина ми от Зара , много хубава материя са. Simple Smile

# 108
Момичета, свършва ми отпуската, а още не съм открила „моето” място за плаж тази година. С кола сме, търсим по-кратко разстояние пеша от нея до морето, та Слънчев ден отпада Simple Smile НаАспарухово онзи ден имаше адски много планктон, излязох кафява от водата, а пообяд имаше доста хладни места съвсем на плиткото.. Дайте идеи, моля ви.

# 109
  • Вестерос
Аз ходя от години само на Камчия, на частта под бившите бунгала. На кръговото до руснаците на ляво се завива и минаваш през къмпинга.

# 110
  • Варна
Албена. Тази година още не сме ходили обаче. Като цяло много ме притеснява избора на място. Не останаха плажове без фекални води...

# 111
Здравейте,
Искам да попитам дали има шивач във Варна, който може да изписва надписи върху плат /дали дрехи, престилки/ с шивашка машина? Видях в чужбина една дама го правеше уникално и супер бързо и евтино. Дали няма нещо такова и тук??
Мерси предварително : )

# 112
  • Варна
Привет! Търся формички за сладолед без бисфенол. Някой да знае къде се продават във Варна?

# 113
  • Варна
В Джъмбо гледах някакви от силикон  / този, от който правят изделията за печене , но е точно  формичка за 10 ледчета / . Не си купувай във формата на сърчица, трудно се вадят, може би тези на кубчета ще е по-лесно.

# 114
  • Варна
В Джъмбо гледах някакви от силикон  / този, от който правят изделията за печене , но е точно  формичка за 10 ледчета / . Не си купувай във формата на сърчица, трудно се вадят, може би тези на кубчета ще е по-лесно.

На мен ми трябват такива с клечки отгоре, да правя на децата ледени близалки и сладолед.

# 115
Темата не е за тук, но спешно ми трябва техник за бойлер?

# 116
  • Варна
Винаги съм викала от Елдом, независимо дали е за гаранциионен уред или не. Но събота и неделя не работят.

# 117
  • Варна
Момичета, моля за инфо - трябва ми вкусна торта ( лека, с целувки или нещо подобно) знам само Неделя и Крамер, но не съм особено доволна. Имате ли идея за други цехове, сладкарници и пр.
И още едно питане имам - да знаете откъде мога да купя рози по цени на едро 30-40 бр.

# 118
  • Варна
Cherry by Mary, аз ползвам цеха им по пътя са Виница. Имат и на улица Роза. Вижте във ФБ страницата им с торти , снимки и т.н.

# 119
  • Варна
Cherry by Mary, аз ползвам цеха им по пътя са Виница. Имат и на улица Роза. Вижте във ФБ страницата им с торти , снимки и т.н.

Благодаря много! Ей сега се намъквам във Фейса. ))))

Общи условия

Активация на акаунт