На пазар във Варна - 50 тема

• 58 653
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте, от къде мога да купя хубава икона, трябва ми за подарък за нова къща.
Катедралата

# 451
  • Варна

Аз искам да попитам за добър специалист УНГ за възрастни, с по нормални цени. Просто за малък преглед. За частен преглед, не по здравна каса.
[/quote]

Д-р Чамурлийски

# 452
  • Варна
Моля за помощ от живеещите във Владиславово. Приятелка от друг град искат да си купуват апартамент до пазара във Владиславово ( май спирка Кап.Петко Войвода се води и с едно ДКЦ наблизо ) . Пита ме в пикови часове за колко време се пътува до центъра да кажем,как е района (кучета / цигани / бездомници ), зимата трудно ли е придвиждането ( имат и деца) ... Аз ходих да разгледам изобщо за първи път района и съм приятно изненадана,защото доста страхотии съм чувала за Владиславово ,но все пак моля имащите личен поглед да споделят как е животът е там,може и на лични,благодаря Simple Smile

Ще ти пиша ЛС.

# 453
  • Варна
Чамурлийски е грубиян и половина. Направих грешката да заведа детето преди две години, никога повече. Но може би за възрастен...

Владиславово никак не е лош квартал, аз съм живяла там 20+ години, после често наминавам, защото още имам приятели там. Виждам какво става, слушам и тях какво казват. Хубаво място за живеене е, аз бих живяла пак там.

# 454
  • Варна
Чамурлийски вярно е груб- на моето дете, когато беше на две годинки му викаше, защото плашел, глезльо бил. Стиснах зъби и изтърпях прегледа- помогна ни, определено. После за друг случай с големия ни син изпратих съпруга ми- и за голямото дете лечението беше успешно. При тях не е имало проблем в отношението.
Освен него с две ръце препоръчвам доктор Димитров в Курортна- там ще намерите коренно различно отношение. Изключително спокоен и възпитан човек. На мен ми е помагал при рецидивиращи синузити, големия ни син правеше ларингити- и на него е назначавал адекватно лечение.

# 455
  • Варна
Някой от Варна да ползва карта за спорт Мултиспорт? Дадоха ми служебна такава, но нямам идея как се ползва, на сайта видях кои са обектите, нещо малко ми се виждат.
Вие къде ходите, доволни ли сте от тази карта, колко се доплаща?
Аз ползвам такава карта. Ходя основно на танци и на басейн с нея. Ако имаш възможност можеш  всеки ден да посещаваш по едно място. Чекираш се с картата в съответния обект и ползваш. Няма доплащане на място. Евентуално ако са групови занимания да питаш предварително дали може да се включиш в групата.

# 456
  • Вестерос
Някой от Варна да ползва карта за спорт Мултиспорт? Дадоха ми служебна такава, но нямам идея как се ползва, на сайта видях кои са обектите, нещо малко ми се виждат.
Вие къде ходите, доволни ли сте от тази карта, колко се доплаща?
Аз. Ходя на зумба във Фитнеслайн. Там важи за всичко + фитнеса. На сайта има карта за къде важи. Важи в поне 10 фитнес зали във Варна. Важи за сауната и басейна на хотел Димят. Много съм доволна.. Нищо не доплащам. Всеки работодател сключва договор. На някои работници и служители са им безплатни, други си ги плащат по 20, 30, 45 лв., зависи от договора на работодателя. Картата може да я ползваш веднъж да ден, т.е. всеки ден може да ходиш на фитнес с нея, на някакво знаимание- аеробика, зумба, салса, народни танци т.н. Има и в разни магазини намаление с нея. Доста сауни важат с нея + солната стая в Гранда.

# 457
И аз имам такава карта.Ходя на фитнес ,канго,сауна,тенис на маса,сауна,Димят-където ми падне ,според настроението.Мисля да посетя и скуош и солната стая скоро.
Много съм доволна!

# 458
  • Варна
Картата важи и за аквахаус на Дружба, но трябва да влезеш до 11ч.

# 459
  • Вестерос
Къде ще ходиш на скуош? Аз искам водна аеробика, но никъде не намирам с картата.

# 460
Случайно някой да знае къде мога да намеря зряла италианска рикота. Разгледах всички сайтове за италиански сирене, но няма

# 461
  • In transit
Случайно някой да знае къде мога да намеря зряла италианска рикота. Разгледах всички сайтове за италиански сирене, но няма
Какво имаш предвид под зряла?

# 462
Здравейте!Знаете ли дали във Варна се продава някъде "бял крем Рачев"?Намирам в нета разни обяви,но е спешно?
Благодаря!

# 463
Какво имаш предвид под зряла?
Ами зряла, като зряло сирене, не мека за мазане а твърда.Спуках се да ям такава в Сицилия.

# 464
  • Варна
Това крема за подсичане ли е? Купувала съм от аптеката на ул. 27 юли или аптеката срещу Окръжна болница.

Общи условия

Активация на акаунт