На пазар във Варна - 50 тема

• 58 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Доктор Даниела Василева. Кабинетът й е до здравна каса.
И аз мога да препоръчам същата докторка. Дъщеря ми и всички нейни приятелки ходят при нея. Много обяснява и дава напътствия. Адреса е ул. Кирил Шиваров 1, вляво от Проектанска

# 436
  • Варна
Здравейте!
Тазгодишната програма на цирк Балкански дали е подходяща за 4 годишни деца? Някой ходи ли вече?

# 437
  • Варна
Здравейте
В Метро заменят ли стока ? Днес купих тента за балкона ,но ми идва малко къса , дали ще ми я сменят за друга ? Разопаковах я ,но всичко запазих , кашонче , кутиики разни ...

# 438
  • Варна
Здравейте, момичета от Варна!
Искам да попитам коя от Книжарниците на Арт + е най-добре заредена с ученически раници? Желанието ми е да разгледаме и да пробваме с детето.

Май никоя вече. Заради промоцията им всичко се е разграбило. Днес ходихме до тази на ул. Поп Харитон, имаше 4-5 читави раници, но не ни харесаха на нас лично (на мен и на сина ми).

# 439
VSD благодаря!
Ние обиколихме другите две, както и Orange и Сиела вчера. Не купихме нищо и ние. Търсенето продължава.

# 440
  • Варна
Здравейте, от къде мога да купя хубава икона, трябва ми за подарък за нова къща.

# 441
  • Варна
По църквите продават икони. Провери в която ти е най-близо. Ние купихме за подарък на акушерката малка икона на Св. Пантелеймон от църквата св. Петка.

Аз търся магазин за сервизи за хранене, чаши, чинии. Нещо с голям избор, защото стоките по супермаркетите не ми хващат окото. Знаете ли къде има такъв?

# 442
  • Варна

Аз търся магазин за сервизи за хранене, чаши, чинии. Нещо с голям избор, защото стоките по супермаркетите не ми хващат окото. Знаете ли къде има такъв?

Юск, Айко и другия до него - Мьомакс... също до Икея има един, все му забравям името, с Д започваше. От по-скъпите - Домашен рай.

# 443
  • Варна
По църквите продават икони. Провери в която ти е най-близо. Ние купихме за подарък на акушерката малка икона на Св. Пантелеймон от църквата св. Петка.

Проверете в Метро, има доста неща.

Аз искам да попитам за добър специалист УНГ за възрастни, с по нормални цени. Просто за малък преглед. За частен преглед, не по здравна каса.

# 444
  • Варна
Някой от Варна да ползва карта за спорт Мултиспорт? Дадоха ми служебна такава, но нямам идея как се ползва, на сайта видях кои са обектите, нещо малко ми се виждат.
Вие къде ходите, доволни ли сте от тази карта, колко се доплаща?

# 445
  • Варна
VSD благодаря!
Ние обиколихме другите две, както и Orange и Сиела вчера. Не купихме нищо и ние. Търсенето продължава.

Ние намерихме в книжарница АБВ в гръцката махала. Имаше намаление на раници Габол (цели 4 лв Simple Smile), направиха ни и отстъпка с 10% на всичко останало.

# 446
Здравейте, от къде мога да купя хубава икона, трябва ми за подарък за нова къща.

В магазините за качествени типично български етно сувенири. Имаше два на улицата зад синия пазар и един срещу входа на римски терми.

# 447
  • ВАРНА
Моля за помощ от живеещите във Владиславово. Приятелка от друг град искат да си купуват апартамент до пазара във Владиславово ( май спирка Кап.Петко Войвода се води и с едно ДКЦ наблизо ) . Пита ме в пикови часове за колко време се пътува до центъра да кажем,как е района (кучета / цигани / бездомници ), зимата трудно ли е придвиждането ( имат и деца) ... Аз ходих да разгледам изобщо за първи път района и съм приятно изненадана,защото доста страхотии съм чувала за Владиславово ,но все пак моля имащите личен поглед да споделят как е животът е там,може и на лични,благодаря Simple Smile

П.п. Имам излишна нова раница Лего Елфи с аксесоари (торба за физическо и несесер), ако някой търси за първокласничка Simple Smile

# 448
  • Варна
Хубави икони има в магазина на СБХ, зад Операта на улица Русе.

# 449
  • Варна
Някой може ли да препоръча добър гинеколог работещ със здравна каса?По възможност жена,за да е по-спокойна 20 годишната ми дъщеря,на която ще и е първи преглед  Blush

Дано не е късно. Сити Клиник - Василка Кирчева. Препоръчвам с две ръце. Има специализация за детски гинеколог и пипа много леко. Освен това е жена на възраст и е минала оттам, където на повечето от нас им предстои да бъдат.

Общи условия

Активация на акаунт