На пазар във Варна - 50 тема

• 58 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Много ви благодаря, момичета, за предложените специалисти-ортопеди! Не държа толкова на работното време, просто би ми било по-удобно. Разбира се, предпочитам да е добър лекаря.

# 421
Такива глицеринови сапуни има и в магазин Bio Fresh, който е срещу New Yorker. Може и сайта им да погледнеш - https://biofresh.bg/sapuni-i-masla/glitserinovi-sapuni

# 422
Дами, въпрос с повишена трудност. Имам сгъваем метален стол за балкон на който, обаче, му се прокъса дамаската.Иначе конструкцията е здрава и е с удобни размери. Реших сама да му зашия нов плат и ръчно ших една седмица Unamused   Стана, обаче на седалката не можах да опъна хубаво плата и съотв сега като седна и потъвам....не ми се занимава повече. Та знаете ли къде мога да го занеса и да ми зашият нов плат? Гледах нови подобни столове, но всички ги правят някакси ниски, а моят си ми е издигнат и много комфортен.

# 423
  • Варна
Рефан нямат ли такива сапуни, аз от техен магазин съм взимала сапуни, които много ми харесаха.

# 424
  • Варна
Рефан имат. Магазинът им (по диагонал на Графити) ми е наблизо и утре първо през тях ще мина. Струва ми се обаче, че не са разтеглени и опаковани на определен грамаж, както ми се щеше, а режат от калъп. Не знам как ги опаковат и доколко е подходящо за случая. Ще проверя и дрогерията срещу "Мустанг", и Елитис на Чаталджа. Ако се наложи, ще ходя и до магазина срещу Ню Йоркър (бившия Снек бар).

Скрит текст:
Ако съм сигурна, че в Обзор или Несебър ще работят рано сутринта и че все още продават на местата, където съм купувала, ще оставя за там. И без това са ми по път, ама...

Благодаря, момичета! Надявам се да намеря търсения аромат и опаковка.

# 425
Някой може ли да препоръча добър гинеколог работещ със здравна каса?По възможност жена,за да е по-спокойна 20 годишната ми дъщеря,на която ще и е първи преглед  Blush

# 426
  • Варна
Цитат на: Galinals link=topic=1047445.мариупол#msg37270890 date=1535653135
Някой може ли да препоръча добър гинеколог работещ със здравна каса?По възможност жена,за да е по-спокойна 20 годишната ми дъщеря,на която ще и е първи преглед  Blush

Може би Елица Желева е подходяща? Приема в Курортна, вижте на сайта повече инфо за нея. Млада е, изглежда даже малко тип кифла, но съм доволна от нея Simple Smile

# 427
Цитат на: Киса link=topic=1047445.msg37270967#msg37270967 date=1535654055
[/quote

Може би Елица Желева е подходяща? Приема в Курортна, вижте на сайта повече инфо за нея. Млада е, изглежда даже малко тип кифла, но съм доволна от нея Simple Smile
    Много благодаря.Ще погледна.Дори ни е в района.

# 428
  • Варна
Аз хода при д-р Евгения Георгиева в Майчин Дом. Подчертавам болницата, т.к. има две АГта в града с това име.
Мила, спокойна, предразполага, т.ч. мисля, че е подходяща за случая.

# 429
  • Варна
Доктор Даниела Василева. Кабинетът й е до здравна каса.

# 430
  • Варна
Дами, въпрос с повишена трудност. Имам сгъваем метален стол за балкон на който, обаче, му се прокъса дамаската.Иначе конструкцията е здрава и е с удобни размери. Реших сама да му зашия нов плат и ръчно ших една седмица Unamused   Стана, обаче на седалката не можах да опъна хубаво плата и съотв сега като седна и потъвам....не ми се занимава повече. Та знаете ли къде мога да го занеса и да ми зашият нов плат? Гледах нови подобни столове, но всички ги правят някакси ниски, а моят си ми е издигнат и много комфортен.

Аааа, верно е с повишена трудност въпросът... Аз бих подходила така: намирам няколко телефона на тапицери, ако те самите не се наемат да извършат услугата, питам според тях кой/какъв специалист би могъл и така стигам до този, дето ще оправи стола. Успех! Предполагам  какъв стол имаш предвид - с алуминиева конструкция бяха старите, прилични на шезлонг, но без частта за краката /подбедрицата/, и - да - високи бяха и удобни, сегашното производство е ниско, некомфортно, мисля че ако провериш няколко тапицера и не се откажеш при първия отрицателен отговор, ще намериш кой да му смени дамаската.

# 431
Здравейте!
Къде могат да се намерят в момента  маратонки на поносими цени? Някой аутлет?

# 432
  • Варна
Хвърли едно око в Декатлон и Спорт депо. Приятелка каза, че имали някакви намаления сега и ценовия диапазон е голям, така че сигурно ще харесаш нещо.

# 433
Аутлета Адидас срещу Пикадили.Там винаги попадам на маратонки на поносими цени .

# 434
Здравейте, момичета от Варна!
Искам да попитам коя от Книжарниците на Арт + е най-добре заредена с ученически раници? Желанието ми е да разгледаме и да пробваме с детето.

Общи условия

Активация на акаунт