На пазар във Варна - 50 тема

• 58 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Моля, за координати на майстор за шпакловане на тераса. Благодаря предварително.

# 601
Здравейте,
Моля, за координати на майстор за шпакловане на тераса. Благодаря предварително.

0897040923 - Александър

# 602
Дали има някъде пантофки тип балеринки или маратонки с Ана и Елза?

# 603
Здравейте! Къде мога да си намеря кейс, стъклен протектор, usb кабел /с една дума - аксесоари/ за айфон? Blush

# 604
Благодаря ти,  _re_ge, най-вероятно и аз ще си поръчам онлайн.

# 605
  • Варна
Здравейте! Къде мога да си намеря кейс, стъклен протектор, usb кабел /с една дума - аксесоари/ за айфон? Blush
Кейсове поръчвам от един Американски сайт с дизайнерски неща (включително и БГ дизайнери представят свои произведения там). Имат често намаления и пускат безплатна доствка по целия свят, плаща се с PayPal, идват в пощенския клон по адрес. Уникални неща има, качеството също е много добро. Всичко показано се произвежда в САЩ, няма китайско.
https://society6.com/cases
Стъкла често сменям в Пикадили парк при един младеж, там има и кейсове, но масовите- китайски. Като цяло всичко може да се вземе от aliexpress.

# 606
  • Варна
В iCenter в Гранд Мол - на етаж 0 до Парфоа и Калиопе

# 607
Дали има някъде пантофки тип балеринки или маратонки с Ана и Елза?

Аз търсих доста  мината зима за подарък за племенницата.... накрая поръчах от Али

# 608
  • Вестерос
от алиекспрес или от ибей. В пъти по-евтини и същото качество като по магазините.

Иначе на прима виста- до билата на колхозния  на етажа имаше някакво магазинче за аксесоари.

# 609
Здравейте,момичета!Освен в ДМ и Лили къде другаде могат да се открият продукти на Мейбълин в по-пълна гама?По конкретно ме интересуват матовите червила колор сенсейшънъл в гилза.Тъй като в дрогериите беше привършил конкретния цвят който търся.

# 610
  • Вестерос
В Елитис се сещам. Но не този на колхозния, там е все по-обрано.

# 611
  • Варна
Момичета, някой да е посещавал скоро Годзилата на Мария Луиза? Как е кухнята там? Посещавам само тази на Севастопол и съм доволна общо взето, но искам да разнообразя, просто сякаш не е много посещавана..или греша?

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 22:41 от StarBright

# 612
  • VARNA
Здравейте момичата bouquet Надявам се някой да ми отговори- в Джъмбо има ли Аква обувки ? Или къде да търся?Благодаря предварително! bouquet

# 613
Благодаря за отговорите от предишния ми въпрос! А сега имам ново питане, макар че не знам, дали точно в тази тема е мястото, но ще пробвам. Blush Коя оптика бихте ми препоръчали?

# 614
  • Варна
Здравейте момичата bouquet Надявам се някой да ми отговори- в Джъмбо има ли Аква обувки ? Или къде да търся?Благодаря предварително! bouquet
Преди две седмици имаше. Дано не са го прибрали. Може и в Декатлон да проверите.
Благодаря за отговорите от предишния ми въпрос! А сега имам ново питане, макар че не знам, дали точно в тази тема е мястото, но ще пробвам. Blush Коя оптика бихте ми препоръчали?
Не знам как се казва, но се намира точно срещу пресечката към поликлиниката на окръжна болница. На ул. Пирин. От вън се виждат много слънчеви очила и реклама на Полароид, но като се влезе навътре има още по-голям избор на рамки за диоптрични + стъкла.

Общи условия

Активация на акаунт