На пазар във Варна - 50 тема

• 58 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
Моля, за координати на майстор за шпакловане на тераса. Благодаря предварително.

0897040923 - Александър

Благодаря много! Flowers Hibiscus

# 616
  • Варна
Благодаря за отговорите от предишния ми въпрос! А сега имам ново питане, макар че не знам, дали точно в тази тема е мястото, но ще пробвам. Blush Коя оптика бихте ми препоръчали?

Оптика Елина на ул. Русе. Координати може да намериш в нета. Жената е много внимателна и кадърна.

# 617
В никой случай joy optic или grand optic.

# 618
Здравейте,
Моля, за координати на майстор за шпакловане на тераса. Благодаря предварително.

0897040923 - Александър

Благодаря много! Flowers Hibiscus

Няма защо! Flowers Rose

# 619
Благодаря Ви за бързите отговори! Приятна вечер! Hug

# 620
Здравейте, отново ми трябва помощта ви Simple Smile
Някой знае ли откъде мога да купя лепило за текстил? Спешно ми трябва и нямам време да го поръчвам през нета.

# 621
  • Варна
Здравейте, отново ми трябва помощта ви Simple Smile
Някой знае ли откъде мога да купя лепило за текстил? Спешно ми трябва и нямам време да го поръчвам през нета.

В Слънчоглед, работят в събота.

# 622
Момичета, някой да е посещавал скоро Годзилата на Мария Луиза? Как е кухнята там? Посещавам съм тази на Севастопол и съм доволна общо взето, но искам да разнообразя, просто сякаш не е много посещавана..или греша?
Ходя на обяд там. Имат обедно меню само за него мога да споделя. Доволна съм както и хората с който обядвам.

Къде окантоват мокетени пътеки? Сещам се само за Зора...

# 623
  • Варна
В КарпетМакс, но не знам изискват ли да са купени от тях.

# 624
  • ВАРНА
Във Варна някоя таксиметрова фирма предлага ли услуга абонамент за водене и вземане на дете от училище ? В други големи градове знам,че има такава услуга ... Ако някой ползва и е доволен/недоволен - моля да сподели отзиви,благодаря Simple Smile

# 625
  • Варна
Не беше за дете, но сме ползвали услугите за подобен ангажимент на Ок такси. Всичко беше без проблеми.

# 626
  • Варна
Има и мисля, че Триумф я предлагат. Мои познати ползваха такава услуга, но нямам спомен на 100% за фирмата. Ще попитам.

# 627
  • Варна
Във Варна някоя таксиметрова фирма предлага ли услуга абонамент за водене и вземане на дете от училище ? В други големи градове знам,че има такава услуга ... Ако някой ползва и е доволен/недоволен - моля да сподели отзиви,благодаря Simple Smile
Да, Триумф предлагат:
https://triumftaxi.com/uslugi/s-taksi-na-uchilishte
когато дъщеря ми беше по-малка още нямаше тази услуга, но съм ползвала онлайн поръчките, при което следиш къде е колата във всеки един момент. Когато пристигнат имахме уговорка да ми се обади, а след това от фирмата пращат запитване: "Доволни ли бяхте от обслужването?"

# 628
  • Варна
Препоръчайте ми от къде да купя електрическо одеало?
Мислех за Айко, но не знам дали има изобщо.

# 629
  • Варна
Идващата седмица има в брошурата на Кауфланд или Лидл, не помня точно. Провери ги.

Аз имам от няколко години и го не давам за нищо. Понеже съм астматичка и обичам да спя в неотоплявана спалня, го включвам час преди лягане и като легна го спирам.

Общи условия

Активация на акаунт