На пазар във Варна - 50 тема

• 58 094
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Препоръчайте ми от къде да купя електрическо одеало?
Мислех за Айко, но не знам дали има изобщо.
Години наред сме купували ел.одеала на различни фирми, но най доволни сме от одеалата на Скития Генерал Тошево. И качеството им е добро и цените.   
Имат фирмен магазин в Добрич(срещу бензиностанция ЕКО)
Ако не ти се ходи до там им се обаждаш  на телефоните и те ти го пращат по Еконт.
https://www.skitia.com/prod.php?id=6

# 631
Идващата седмица има в брошурата на Кауфланд или Лидл, не помня точно. Провери ги.

Аз имам от няколко години и го не давам за нищо. Понеже съм астматичка и обичам да спя в неотоплявана спалня, го включвам час преди лягане и като легна го спирам.

Охх. Трябва да се спира на лягане.  Имала съм ужасно преживяване като дете. Забравила съм да го спра, а родителите ми да проверят. Било направило късо и подпалило дивана. По чудо съм се събудила от дима на горене на дунапрена на дивана на който спях, без дори да разбирам какво става . Докато стана да отида в кухнята да пия вода вече е горял целия диван. Родителите ми в това време са подушили дима от спалнята. Оживяла съм по чудо. От тогава Ел одеалото е табу.

# 632
  • Вестерос
Ужас! Точно заради това никога не сме ползвали в нас с нашите, беше ме страх и от малка не исках и да чувам. Сега и в къщи нямам- не мерси.

# 633
  • Варна
Да, опасни са и за по-възрастни хора също. Забравят да ги изключат и става беля.

# 634
  • Варна
Е, как ще забравиш да го изключиш, то направо ще се свариш още преди да си заспал.

# 635
  • ВАРНА
 Моля,препоръчайте ми салон за пробиване на уши!В Центъра или около Колхозен пазар.

# 636
  • Варна
Моля за информация къде има ателие за поставяне на капси. По възможност в централната част на града.
Благодаря предварително!

# 637
Някой знае ли къде мога да гравирам химикалка?Ако някой знае около медицинския университет ще е супер, защото от 2 седмици живея там и само в този район обикалям. 🙏

# 638
Препоръчайте ми магазин за детски дрехи - може да са от Бг производител на добри цени и качество. Става въпрос за бельо и чорапи.

# 639
Препоръчайте ми магазин за детски дрехи - може да са от Бг производител на добри цени и качество. Става въпрос за бельо и чорапи.

Мадара магазина, до светофар на кат

# 640
  • ВАРНА
 Капси поставят в подлеза до Хуманата на Центъра-вътре в кинкалерията.

# 641
  • Варна
Благодаря, иланг-иланг!

Там съм сменяла машинки на ципове и доста неща съм купувала, но за капси не съм поглеждала.

# 642
  • Варна
Моля,препоръчайте ми салон за пробиване на уши!В Центъра или около Колхозен пазар.
Срещу Руското училище - козметично студио Delicious. Преди месец пробивахме на дъщеря ми ушите. 40 лв с обеците.

# 643
Някой знае ли къде мога да гравирам химикалка?Ако някой знае около медицинския университет ще е супер, защото от 2 седмици живея там и само в този район обикалям. 🙏
Цитирам се, защото може да съм полезна на някого! Намерих гравиране  на червения площад, точно между двата дюнера ( Аладин и чайна бокса), малко по-навътре. Пише гравиране отпред. Цена 0,50 стотинки на символ. Много красиво стана. 
И супер химикалка точно в следващата пресечка една малка книжарничка. В АБВ също има, но там луксозните химикали бяха много по-скъпи.

# 644
  • Под Слънцето
Знам, че е обсъждано преди ,  ама.. търся читав обущар за 2 шева на любими патъци..

Общи условия

Активация на акаунт