ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Кого заварва Марио - Зорница и кой? Виктор ли?
Ми с него, поне знаем че тая част им се получава, пък и така по-голяма драмата - гадния бивш Joy

Така ли, а аз си мислех, че заради папи Тони ще станат анестезиолози, ей тая Грешница значи Joy

Фифф, ние за това докарваме тежката артилерия от Дойчланд за по-сигурно Joy

# 151
Е не съм съгласна баш... Това с дистанционното и капака на тоалетната може да се случи след 20-30 години заедно.... Аз мисля, че те още доста дълго време ще са си все така влюбени с пеперуди.

А ти май забравяш любимия похват на сценаристите за показване на хубави неща - скок във времето Joy

Така ли, а аз си мислех, че заради папи Тони ще станат анестезиолози, ей тая Грешница значи Joy
Ми и аз така си мислех, ама тя нали е грешница, която вършее де що има мъжко и женско в болницата....та....
Сега е застанала на входа на Свети Кирил да чака новите попълнения - с нисък старт JoyJoyJoy
А Тони има деца - от Бенито, Мишето и рецепционистката
Ужас, сама се хиля на простотиите си

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 15:02 от Анонимен

# 152
Чета ви и само плакна очи. Излязох за два часа и като се върнах 4 страници. Майко.... А аз съм се зарила на работата. Марио щом не спа с Пламена, като изобщо и гаджета не бяха, а онази му се предлагаше значи е бетон. Grinning За Зорница пък няма какво да го коментирам тя е сляпа и глуха за другите мъже. Аиде аз пак се качвам на черешата вие се забавлявайте. Kissing Heart

# 153
Поздравче:

# 154
Сега гледам по Диемата първи сезон, боже как мразя тези зелени стени, в здравето ми бъркат Grinning. Сега Сашето скъса с Биба и той е голям пън, това мъжете в болницата, който да хванеш да шибнеш няма да сгрешиш, ще има защо  Joy

Дона Joy

# 155
Сега гледам по Диемата първи сезон, боже как мразя тези зелени стени, в здравето ми бъркат Grinning. Сега Сашето скъса с Биба и той е голям пън, това мъжете в болницата, който да хванеш да шибнеш няма да сгрешиш, ще има защо  Joy

Дона Joy

Абе сега какъв цвят са? Оранжеви ли бяха?
Мъжете в тая болница - хвани единия, цапни другия.....
Само Пенев е мъж на място!

# 156
В синьо са.

Пенев the Man, най-големия е той!

Тази снимка не знам дали сме я виждали:

# 157
Майче, като сложиш такава снимка ми е ужасно трудно да се съсредоточа да търся къде е Пенев, щото погледът ми се приковава вдясно Grinning

# 158
Г-жа Кошута и Г-н Елен как са заобградили всички от двата края.
Тони защо не е приятел с Пенев и Владов вместо да се мята с Мишева по стаите? Thinking

# 159
Моски, защо пък Пенев?

Тони защо не е приятел с Пенев и Владов вместо да се мята с Мишева по стаите? Thinking

Това за да видим и другите, че ако бяха в средата щяха да откраднат момента на най-щастливата двойка Joy

И ще станат Тримата Глупаци, Тони на Владов и Пенев не го давам Joy

# 160

НЕ!!!!!!!!
Забрави!!!! Няма да го правите третия глупак!!!

Диана пак прекрасна на снимката Simple Smile

# 161
Майче, нали си писала над снимката Пенев дъ мен Grinning

# 162
Моски, то това не съм го писала за снимката, беше съгласие с написаното от Дона, че е мъж на място Grinning

Дона, мислим еднакво за Тони Grinning

# 163
Моски, то това не съм го писала за снимката, беше съгласие с написаното от Дона, че е мъж на място Grinning

Дона, мислим еднакво за Тони Grinning

Ми много ясно! Joy
Може да искат да ни натирят мъжа, но ние мислим най-доброто за него.
Sunglasses Как изобщо си помисля някой да сложи Тони до Владов и Пенев, не знам....То все едно Марио да сложиш...абе в никакъв случай Astonished

# 164
Тони с Владов и Пенев?!? Абсурд хахахах. Тони е мъж на място, къде го слагате при тия двамата кретени? Joy

Общи условия

Активация на акаунт