ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Идвам с една любима снимка на Велислав, за да успокоите страстите около ЮВ и да си припомните колко хубав е Батко :

# 496
Ей, що не играе Митака в Касапницата...вместо Карамазов Joy
A, Дона, на мен ми подшушни кои са местата на 15 см от Kарамазов  Laughing

Пак са същите Wink Ще ги кажа Wink
Междудругото аз тогава исках да ходя на Касапницата заради Владко (голяма фенка съм, приятелките ми ме бъзикаха чак). Това е една от постановките, в които играе най-добре и “различно”. Страхотен е там.

# 497
А така, Вера, върни заблудените миряни в правия път, че нещо залитнаха много Joy

Дона, при цялата ми любов към Митко, Карамазов прави роля, която той едва ли ще успее да направи Joy А аз даже не го харесвам Владо Grinning

# 498
А така, Вера, върни заблудените миряни в правия път, че нещо залитнаха много Joy

Дона, при цялата ми любов към Митко, Карамазов прави роля, която той едва ли ще успее да направи Joy А аз даже не го харесвам Владо Grinning

Първо - ти да мълчиш! Бързо ме умилостивявай със снимка на Митко/Тони/Който и да е Joy
Второ - виж какво написах горе Wink

И трето - някой ден, като придобие опит, ще направи

# 499
Батко е  Heart Eyes
Mежду другото, това, със сигурност, не е пълната програма. В едно от последните интервюта на HВЮВ спомена, че репетират нова постановка (Бащата) и премиерата ще е през октомври  Wink (всъщност не помня дали той го каза или, тъй като ме заинтригува, го прочетох някъде)

# 500
Да бе, постановката на Вл Пенев. Вярно. Септември има някаква премиера, ама не ме грабна на първо четене
Еми, а дано. Аконтрябва да стм честна, най-напред погледнах дали нашият човек няма да участва във въпросната премиера Joy

# 501
# 502
Да бе, постановката на Вл Пенев. Вярно. Септември има някаква премиера, ама не ме грабна на първо четене
Еми, а дано. Аконтрябва да стм честна, най-напред погледнах дали нашият човек няма да участва във въпросната премиера Joy
Хаха, аз също Joy

# 503
Леле, гледайте наше Моски как ме гъбарка в момента...ти можеш и по-добре Wink Не ми се прави Wink

Злати JoyJoyJoy

# 504
  • София
Ех, с добрата роля на Карамазов съвсем ме убедихте за Богът на касапницата. Ако Дона твърди, че е по-добра от Танцът Делхи, където го харесам много, зачи е решено.
А ако и той ми лази по нервите, нали уж и той ще участва в ОЖ, ще ги замервам и двамата с НВЮВ със семки Wink

# 505
Гледам ударили сте го на разврат JoyStuck Out Tongue Winking Eye Говорите си за мъже /други мъже/ и театър... Ми тази вечер и аз ще ходя, е не е Касапницата или Дон Жуан, но...
И за да не е съвсем спам /аз съм дисциплинирана/ - снимка Grinning
Скрит текст:

# 506

Митко има огромен потенциал, но как да го разгърне с 2 секунди екранно време в сапунка? Има време, ще изгрее звездата му. Не намирам Карамазов за огромен талант.

Мисля, че е нелепо да се твърди подобно нещо за един актьор, който сме гледали само в една роля, и играещ в експериментален театър и все още толкова млад. Как въобще можем да ги сравним, та камо ли да кажем кой какво може да изиграе, и кой какво нЕ би могъл.

По същият начин говорят лелите във фейса за Велислав, сравнявайки го с Вергов. 🙄

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 19:48 от HumbleBumble

# 507
Хъмбъл, говоря точно за този момент, иначе Митко със сигурност може да се развие много и има потенциал.
Аз Карамазов не го харесвам особено,но в тази му роля ми допадна. А и обичам да дразня Донето Joy

# 508
Aз Kарамазов си го харесвам. Богът на касапницата не съм го гледала и ми е много любопитно, да преценя за себе си, кой прави по-силна роля  Crazy Hапример, в Cпанак с картофи, на Владо се кефех в пъти повече, обаче, Юлиан обира най-много аплодисменти Rolling Eyes Два пъти съм го гледала, втория път водих племенниците, ами...едно и също.

Aко има някой във Варна, може да гледа Последните 2 дни  Mr. Green Hямам представа защо ми излезе това събитие във Фейсбук, щях да припадна като го видях. Hали преди няколко дни коментирахме филма  Laughing Mай пада голямо следене по търсенията в Гугъл и въобще, активността ни в интернет (беше платена публикация)  ooooh! - https://www.facebook.com/events/235733620556555/

# 509
Митето като го видя на живо как играе, ще кажа повече. Може да съм пристрастна, но също смятам, че има голям потенциал и тепърва ще расте. Пак казвам - за 4 месеца от whatever актьор за мен се превърна в WOW бе, много те бива!

А Владко - много си го харесвам, но не мога да си кривя душата, че в много от ролите ди играе по един и същи начин и говори едно провлаааачващо думите накраяяяя с една интонацияяяя. Донякъде проблемът е в персонажите, които му дават(или си избира) - типаж “глуповат красавец”. Затова ме впечатли в Касапницата - там героят му е различен и ВК играе не както всеки път. Абе добър е. На едното ходене на Касапницата бях с приятелка, която хич не го харесва и дори тя беше приятно изненадана. Е, първата ѝ реплика беше “Бе Карамазов кога стана толкова секси? Той не беше готин като млад!” JoyJoy Но после оцени и какво показа на сцената Joy
Роси - трудно ми е да сравня с играта му в Танцът Делхи - просто Делхи-то е много драматична и емоционална постановка, която не впечатлява с разказа, а с чувства и усещания, а Касапницата е...съвременна история, разкриваща човешки характери в особена ситуация. И на двете места е добър!
Междудругото по пиесата Роман Полански прави филм - Carnage се казва, и четиримата актьори във филма са големи звезди, включително любимката ми Кейт Уинслет Simple Smile Може да го дръпнете, има го.
Злати, Спанакът не е върха на театралното изкуство, не е Хамлет или Ревизор нали, но това е постановката, която ме зариби тотално по театъра, преди това ми беше все тая. Спанакът така ми повлия, че два дни говорех на “бате” - героят на Владо говори така (не ми се смейтееее, моляяя) и оттогава полудях. А и нали има общо с футболааааа Heart
И те така...ама вие Митето не го подценявайте Wink Тепърва ще се говори за него, вярвам в това.

А и обичам да дразня Донето Joy
Вчера един човек ми каза, че съм била много сладка, като се ядосам...да не сте се наговорили? Joy
Чакам си хубава снимка на Митето, не туй нещо, което качи по-рано Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 20:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт