ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 674
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Майче, планирам в 6ти сезон да се изпоти поне с две-три. Няма да хабим тая любовна мощ само за Бенито, я Wink

Не ме бий, ама си представям как Мишева се възползва от него.Сексуално. Нищо, че не е женен.
Искай ме Тони, искай ме...
Мишева може Wink А и Тонката няма да се дърпа особено - нали знаеш - 1,2,3 и скачаш
След първия секс, планиран, подготвен и проведен на бюрото на директора, разбира се, ще има - искам те, Тони, искам те!
Мишето след секса в кабинета на директора:

Фифф, Тони и Мишева ще са супер двойка...ех, мечтиии, мечтиии

# 91
Вера, Саманта Simple Smile

Дона, надявам се на някоя готина мед. сестра за него, няколко мацки няма ли да дойдат на практика пак.

# 92
Айде пак Мишева и Тони... Neutral Face

# 93

Мхмм....и някоя мед сестра за резерва - първо трябва да ги одобрим

# 94

Мхмм....и някоя мед сестра за резерва - първо трябва да ги одобрим

Ако става въпрос аз съм за рецепционистката Grinning

# 95
Също става. Нея Тонката ще я схруска за закуска Joy
 Нея за кой и за какво я пазят толкова време, никва идея. Отдавна мижеше да я намърдат някъде

# 96
Предпочитам рецепционистката пред Мишева Smiling Imp

# 97
Хора, мноооого искам да разкарат Бенчето Sad(( Много антипатичен персонаж ми е Sad((( Но няма да ми се сбъдне желанието, нали....

# 98
 Мишева да внимава, да не го уморява много Тони, че трябва да се пази с тоя черен дроб все пак. Joy

Седя си, нямам много работа и си мисля как на уникалния и Зорница им даваха малко повече сцени и време за тях в епизодите от 4 сезон. Язък за времето и труда, като човекът литна в небесата към Дойчланд. Joy Марио и Зорница ги пускаха за 1-2 минути с по-една сцена в епизод след средата на сезона и големи дупки имаха, за разлика от сезон 4 с уникалния и незабравим. Grinning

Дулсинея, тя е за красота. Единствената непорочна девойка в болницата. Joy

# 99
Хора, мноооого искам да разкарат Бенчето Sad(( Много антипатичен персонаж ми е Sad((( Но няма да ми се сбъдне желанието, нали....

Сериозно ли говорим?
Според мен не. Няма да я махнат. Sad
Иначе и аз искам същото.

# 100
Мишева да внимава, да не го уморява много Тони, че трябва да се пази с тоя черен дроб все пак. Joy

Дулсинея, тя е за красота. Единствената непорочна девойка в болницата. Joy

Е тя ще го...такова...няма да го налива с алкохол, я

А, викаш рецепционистката за първата брачна нощ я пазим Joy Една “честна” жена да има в тая развратна болница

# 101

Сериозно ли говорим?
Иначе и аз искам

Съвсем сериозна съм .. Колкото искам кекс сцени на М и З, толкова искам да я махнат и вместо нея да вмъкнат някой по-позитивен персонаж. Не ми се гледа как Бенито се самосъжалява и изкарва жертва на съдбата.

# 102
Сериозно ли говорим?
Иначе и аз искам
Съвсем сериозна съм .. Колкото искам кекс сцени на М и З, толкова искам да я махнат и вместо нея да вмъкнат някой по-позитивен персонаж. Не ми се гледа как Бенито се самосъжалява и изкарва жертва на съдбата.
Щом продължаваме сериозния разговор, съгласна съм. За съжаление очаквам нейната история да е една от основните на 6ти сезон (плюс Банков и драмите, с които ще дойдат новите персонажи). Та се приготви едни недомлъвки, едни шушу-мушу, едни трагедии, ред сълзи и ред сополи...
Не е случайно, че нейната линия е една от малкото с "отворен финал" (защото за мен Тасев и Фотева са така, както и Магда) и единствената, която завърши драматично.

Аз тук си се лигавя да я разкарат при Ванчето и т.н., но много ме съмнява. Освен ако Теодора не реши да излезе от сериала, което също ме съмнява. Тук вадят персонаж, само ако актьорът реши,че иска да приключи

Биляна и Александър, Виолета, Калин и Наталия, Банков, Вяра...

# 103
Доне, ако е така наистина, ще гледам 6ти сезон както 5ти сезон - ще си дебна за моменти на Марио и Зорница и другите въобще няма да им обръщам внимание.
Омръзна ми от тая Жекова. Честно. Не ми се гледат още от неините драми. Имам чувството, че много наблягат на тази история, а тя е най-безинтересната. Единствено на баба ми може би би и била интересна, ако гледаше сериала.
Не знам защо сценаристите толкова наблягат на драмата и то от лично естество. Измислят абсурдно фантастични сюжети само и само да направят от нищо нещо. Не ми се мисли новите персонажи какви драма куин ще бъдат.

Поствам цитат, на който попаднах току що. Понеже е на Никълъс Спаркс, който снощи си обсъждахме и понеже основна тема е Мълчанието е злато Heart
Скрит текст:

# 104
Кога ще ни кажат новите актьори? Много ми е интересно кой ще влезе Yum

Общи условия

Активация на акаунт