ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Доне, на мен не ми е идвало такова нещо на акъла никога Grinning Някой нагоре го беше споменал и се развълнувах Grinning

# 121
Аз го казах, защото до сега май всички двойки са си изневерявали, та защо нашите да ги пуснат без подобна история.  По познатата схема - Зорито да изтрещи нещо, Марио да се напие до безпаметност и някоя палава мадама да го забърше, та те такива "готини" работи си мисля Joy

# 122
Thinking Моля ти се, Майче! Васко никога не е изневерявал на Магда!

# 123
Аз го казах, защото до сега май всички двойки са си изневерявали, та защо нашите да ги пуснат без подобна история.  По познатата схема - Зорито да изтрещи нещо, Марио да се напие до безпаметност и някоя палава мадама да го забърше, та те такива "готини" работи си мисля Joy

Неееееееееееееееееееееееее Astonished

# 124
То в техния случай по-добре да и беше изневерил Joy

Фифф, какво не ти хареса в моя прекрасен сценарий, то всъщност е на нашите сценаристи де, така стана с Калин-Наталия и Мазови, Галя и Петър се залюбиха в грях Joy, та се замислих дали ще пуснат и нашите по тази пързалка.

# 125

Е , не !
Ако ги завъртят в тази центрофуга - женско мрънкане, мъжко отегчение, готина колежка на разположение, ще умра.

# 126

Васко може да е всякакъв, но е моногамен!!!
Зорито може ли да изневери с жена? Тогава не важи бе Wink

# 127
Вера, аз няма да гледам подобни изцепки въобще Grinning
Доне, май е време да намерят партньорка на сестра Ася Grinning
Аз разчитам, че Марио няма да погледне друга жена поне до 12241 сезон .. Както и Зорница !

# 128

Оооо, това отдавна го мрънкам. Първо, че й симпатизирам, второ - да си имаме гей/лесбо двойка

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 18:24 от Анонимен

# 129

Оооо, това отдавна го мрънкам. Първо, че й симпатизирам, второ - да си имаме лей/лесбо двойка

Дааа, само да не изпростяват и да ги дават прекалено показно, че ще стане по-антипатично и от Пеци и Бени Grinning

# 130
Той е истински мъж!
 Съжалявам все още, че не ни дадоха как той си избира костюма за сватбата, а ни оставиха само с Магда. Исках и ергенско парти да видя с тайфата!

# 131
Аз разчитам, че Марио няма да погледне друга жена поне до 12241 сезон .. Както и Зорница !
Друга жена Зорница няма да погледне тя е твърдо хетеро, виж за мъж не обещавам Joy

# 132
Друга жена Зорница няма да погледне тя е твърдо хетеро, виж за мъж не обещавам Joy

Благодаря за поправката Grinning Щом на Тонката, който беше толкова настоятелен, не му обърна внимание, значи все пак има акъл момичето Grinning

# 133
Той е истински мъж!
 Съжалявам все още, че не ни дадоха как той си избира костюма за сватбата, а ни оставиха само с Магда. Исках и ергенско парти да видя с тайфата!
Последният ергенски запой - Слънчака edition!
Благодаря за поправката Grinning Щом на Тонката, който беше толкова настоятелен, не му обърна внимание, значи все пак има акъл момичето Grinning
Проблемът беше в билетите а Нос Хорн. Искала първа класа наша Зори, а Тонката купил икономична....Joy

# 134

Оооо, това отдавна го мрънкам. Първо, че й симпатизирам, второ - да си имаме лей/лесбо двойка
А, и да изпаднат в тотален потрес моралистките а? Joy Няма лошо, нека има и такава двойка, аз на Ася й се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт