ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Ахахаха, Дона, добре, на път си да разтопиш коравото ми сърце Joy

А по повод на ТоМаЗо, че било едно цяло, се сещам за един виц:

Скрит текст:
Мъж отива при лекар, щото нещо имали проблеми със секса с жена си и лекарят го пита как правят секс. Мъжът му казва - ами аз лежа на дясната ми страна, а жена ми е с гръб към мен. Лекарят му казва - защо не пробвате наляво. А мъжът - как наляво, с лице към мама ли? Joy
Та да не стане с  лице към Тони Joy
ахаххахахахахахаххахахахахахха страшен 😁😃😃😃😃😃 виц

# 331
Дона, криза на доверието ли забелязвам? Joy
Каква ти криза на доверието, екзистенциална и емоционална криза е това Scream

# 332
Та ето малко мои, това за рекламацията ме разби Joy
Скрит текст:

Нещо май в началото Малчо не си го харесвала Animal Smile Cat
А за любовта ти към Банков няма ли да пуснеш? Animal See No Evil

# 333
Ахаха, мацки, няма да повярвате какво видях току -що - опорочената Тойота на Батко Joy
Карам си аз тихо и кротко и по едно време ме задминава някаква кола, която в следващия миг виждам, че е като колата на Батко и има същия рег.номер като на Батко, тоест това Е колата на Батко Joy
Дадох газ да видя дали няма и Батко вътре, ама ц, неква девойка я караше Grinning

# 334
Ахаха, мацки, няма да повярвате какво видях току -що - опорочената Тойота на Батко Joy
Карам си аз тихо и кротко и по едно време ме задминава някаква кола, която в следващия миг виждам, че е като колата на Батко и има същия рег.номер като на Батко, тоест това Е колата на Батко Joy
Дадох газ да видя дали няма и Батко вътре, ама ц, неква девойка я караше Grinning
е 😢

# 335
Каааккк си запомнила номера? Трябваше да я спреш, та тя е звезда Animal Joy Cat

# 336
Моски, още ли сме в чистилището с Вера след признанията? Joy

# 337

Започнила си номера на колата от оня епизод????? Astonished

Не сменяй темата Wink

Е то това сигурнро е служебна кола? Не си видяла колата на Велислав?

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 17:23 от Анонимен

# 338

Мхм, даже съм писала да го причаслят към Владов и Пенев Joy

Ето ти:
Скрит текст:

# 339

Мхм, даже съм писала да го причаслят към Владов и Пенев Joy

Ето ти:
Скрит текст:

О МАЙ ГАД!!! Scream

# 340
Дона, за кое - Тони или коментарите за Банков? Joy

# 341
Дона. Запомнила не е точната дума, имам история с тоя номер Grinning Наскоро ми звъня някакъв непознат номер, но звъня твърде кратко и затвори. Гледам номера- завършва на 3455. Скъсах се да мисля откъде са ми познати тия числа и нищо. И в един момент, гледайки някакъв епизод (той Батко си я кара винаги тази кола) виждам числата на номера на колата. Joy Съдбата нещо ми казва, ма не мога да й схвана намеците Joy

Яни, признанията ви доближиха, ама да чакаш до втори епизод да го харесаш...не ти е розово положението Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, Майче, такава лпбов стриу от постовете ти към Банков, че боя се теб директно в деветия кръг на ада трябва да те пратим Joy

# 342
Каквото и да си говорим за възхвалата към Банков тогава, Москита трябва да признаеш, че сега възхвалата към Батко е много по-голяма! Sunglasses Много повече страници се изписаха и хиляди хвалби и мечти и съжаление, че някога Банков е бил така на почит и в сърцата. Усещам истинско разкаяние и тъга, че са били толкова слепи. Трябва да се признае, прости и да им дадем на всички клубна карта! Animal Cat

# 343
Каквото и да си говорим за възхвалата към Банков тогава, Москита трябва да признаеш, че сега възхвалата към Батко е много по-голяма! Sunglasses Много повече страници се изписаха и хиляди хвалби и мечти и съжаление, че някога Банков е бил така на почит и в сърцата. Усещам истинско разкаяние и тъга, че са били толкова слепи. Трябва да се признае, прости и да им дадем на всички клубна карта! Animal Cat
Дори и на Майчето? Astonished
Добре, да бъде! Всички са опростени Heart

# 344
Open Mouth
Дори и на Майчето? Astonished
Добре, да бъде! Всички са опростени Heart

О, Боже мой! НЕ мога да повярвам! Astonished

Общи условия

Активация на акаунт