ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Ааа, на мен в ада ми е добре, обичам топлото Joy

Ооо, Моски, ако прочетеш темите по Коледа и Нова година, там мед ни капка от сърцата Joy

# 346
# 347
Дона. Запомнила не е точната дума, имам история с тоя номер Grinning Наскоро ми звъня някакъв непознат номер, но звъня твърде кратко и затвори. Гледам номера- завършва на 3455. Скъсах се да мисля откъде са ми познати тия числа и нищо. И в един момент, гледайки някакъв епизод (той Батко си я кара винаги тази кола) виждам числата на номера на колата. Joy Съдбата нещо ми казва, ма не мога да й схвана намеците Joy

Егати съвпадението! Случайни неща няма в компанията ни, нали знаеш?

# 348

Ох, Майче, такава лпбов стриу от постовете ти към Банков, че боя се теб директно в деветия кръг на ада трябва да те пратим Joy

Хахахахха не само Майчето е за ада. По онова време бяхме полудели. Joy

# 349

Ох, Майче, такава лпбов стриу от постовете ти към Банков, че боя се теб директно в деветия кръг на ада трябва да те пратим Joy

Хахахахха не само Майчето е за ада. По онова време бяхме полудели. Joy

Мълчи бе, жено!!!!!

# 350
Доне, не знам, чакам третия знак, за да дешифрирам посланието. Във всеки случай ако Батко караше колата, директно щях да спра в багажника му. Докато дпйде КАТ, ще сме станали най-добри приятели Joy

Така така, Яни, всичко ще си признаете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 351
Ееее тъкмо ви измъкнах и ти между шамарите Animal See No Evil

# 352
Доне, не знам, чакам третия знак, за да дешифрирам посланието. Във всеки случай ако Батко караше колата, директно щях да спра в багажника му. Докато дпйде КАТ, ще сме станали най-добри приятели Joy

Така така, Яни, всичко ще си признаете Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе ще ни изкарате всичките компромати, ще стане по-лошо. Joy

# 353
Ееее тъкмо ви измъкнах и ти между шамарите Animal See No Evil

След Майчето, Янито е втората, дето ще я бия днес
Не се научиха.
Не стига, че ни излязоха мръсните тайни....

# 354
Доне, не знам, чакам третия знак, за да дешифрирам посланието.
Помощ? Много обичам загадките!
След Майчето, Янито е втората, дето ще я бия днес
Не се научиха.
Не стига, че ни излязоха мръсните тайни....
Animal Hear No Evil

# 355
Ди, (именувам те от днешния ден в Ди, много ми е дълго цялото ти име Grinning ), давай, цялата съм в слух Heart Eyes

# 356
JoyJoyJoy
Моски, няма какво да крием, то е на няколко клика разстояние инфото Joy

# 357
Open Mouth
Каквото и да си говорим за възхвалата към Банков тогава, Москита трябва да признаеш, че сега възхвалата към Батко е много по-голяма! Sunglasses Много повече страници се изписаха и хиляди хвалби и мечти и съжаление, че някога Банков е бил така на почит и в сърцата. Усещам истинско разкаяние и тъга, че са били толкова слепи. Трябва да се признае, прости и да им дадем на всички клубна карта! Animal Cat
Дори и на Майчето? Astonished
Добре, да бъде! Всички са опростени Heart

О, Боже мой! НЕ мога да повярвам! Astonished
Aхахаха, сега се молете да не го върнат с някоя сърцераздирателна история и да не поддадем  Mr. Green Laughing Laughing

Joy Joy

# 358
Ооо, Злати, тогава ще се изключваме без право на обжалване Grinning

# 359
Моски, ами ако го съберат с Марио - най-голямата, красиво разказана любовна история в сериала Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт