ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 9

• 19 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Не знам дали ще посмея да направя каквото и да е, ако го видя на живо FlushedFlushed Тогава най-много да припадна от притеснение хаххаха

ААААА, първата снимка!!!!! падаам от смях!
Тя тази първата си има другарче, но друг път ще ви я пусна.
Доне, ти още не харесваш снахата нали? Моля те, не се сърди, направо обещай да не се ядосваш, но ако не направиш нещо да я разкараш, Бамбини-Шипкови след време ги виждам така: Joy
Скрит текст:

# 541
Ох, сви ми се сърцето на топка, а вечерта бе така прекрасна...широкодънчеста...
Това е карикатура на Албена, която се прави на военен и строява Тони нали? Не искам да си мисля, че са ....създали работа на Захариев и Стилянова... CryCry

Не, още не я харесвам Sob

# 542
Албена е, Албена Simple Smile Строява го само с поглед...

# 543
  • София
Тази втората снимка на Диде, явно и е от тъмния период.

Дона, гледай на Албена като на възможност Тони да покаже, че е надраснал всичко, в което го обвиняваме цял 5-ти сезон. Не и се сърди, тя ще изиграе своята положителна роля в живота на Малчо, пък после може и да си ходи.

Исках да кажа, че това с ролите в театъра е една мътна и кървава. Има толков връзки и протекции, че чак ми е трудно да си го представя. Не случайно са много малко театралните актьори, които са независими, а не са част от някоя трупа. Просто шанса на такъв актьор да попадне в наистина добра пиеса и да получи главна роля е минимален.
Та в този ред на мисли ОЖ дори и сапунка е отлична платформа да бъдат забелязани младите актьори. Надявам се това да им отваря път и за други, по-стойностни проекти.
Опитвам се да се сетя обаче, освен Диана, кой друг от младите е пробил или в театъра или в киното. За Луиза Г. , Дария С., Алекс В. не говоря, те си дойдоха като имена с доста участия в театъра и с филми, обаче останалите - май нищо не се чува около тях.

# 544
Роси, съгласна съм за театъра и за независимите актьори. Да не говорим, че има режисьори, които работят само с едни и същи актьори и не "рискуват" с други, още повече за млади и без опит. Жалко е, защото така се похабяват таланти, които никога не успяват да развият и да покажат потенциала си.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 00:11 от Little Pearl

# 545
Роси, съгласна съм за театъра и за независимите актьори. Да не говорим, че има режисьори, които работят само с едни и същи актьори и не "рискуват" с други, да не говорим за млади и без опит. Жалко е, защото така се похабяват таланти, които никога не успяват да развият и да покажат потенциала си.
То като се замислим не е само в театъра така. На всяко работно място ти искат три години стаж по специалността, а къде ще можеш да го придобиеш като никой не те иска без стаж. Grinning Омагьосан кръг. Влизаш в сайтове с обяви за работа и само 5% приемат кадри с малко или без опит. Grinning
Театъра няма да прави изключение.

# 546
А уж се предполага, че хората на изкуството са широко скроени Simple Smile

# 547
  • София
ДиДи, обаче нещата в големите компании се променят. Работя за такава с офиси в цял свят и стратегията е, че минимум 35% от всички новоназначени служители трябва да са на възраст до 27 години. Това се прилага в цял свят, вкл и България. Просто все повече става ясно, че новаторите, хората с идеи са именно младите. Тези с опит, са закостенели в работата си. Те имат разбира се своето място като здравия разум, необходимия коректив, но тези, които могат да донесат истинските промени са младото поколение.

Предполагам тази тенденция ще се развива и скоро и в по-малките компании ще бъде прилагана.

# 548
Може би е и до хората, които управляват. Аз виждам в моята фирма как половината от ръководителите искат млади хора, креативни, енергични, които лесно се обучават за съответните изисквания на фирма и позиция. Останалата част от началниците искат хора с опит, на които не им е нужно обучение, но на които вече са им изградени навици и трудно биха били нарушени.
Аз искам да виждам повече млади актьори и в театъра, киното и телеивизята, не искам едни и същи лица да се редуват под различна конфигурация. Innocent

# 549
Дона, гледай на Албена като на възможност Тони да покаже, че е надраснал всичко, в което го обвиняваме цял 5-ти сезон. Не и се сърди, тя ще изиграе своята положителна роля в живота на Малчо, пък после може и да си ходи.
Хмммм...гласът на разума...имаш право,  ще се опитам Joy

За актьорите май сте казали всичко. На мен ми е много странно това с “да си част от трупа на театър”, не съм чувала другаде да го има това нещо. Дори и самите актьори май искаха да се премахне и абс всички да са на свободна практика (по интервюта съм ги слушала), но тогава ще им е по-трудно - бориш се всеки ден.
Роси, на мен ми се струва, че в 4ти сезон за пръв път взеха “млад” актьор, непознат и от театъра - визирам Диана; в пети продължиха с Ирина и Димитър. Всички останали имат опит(дори и да са млади) - Под прикритие, Стъклен дом, Революция З, някой театър и т.н.
Диди, и аз не искам редуване на едни и същи, в един момент (преди години) беше буквално така и беше адски досадно. Но и за това трабва да се снима повече - да има за всички Joy
В тази връзка и Симеон Лютаков поства в инстаграм снимки и сторита от снимките на нещо (не знам дали е филм или сериал) - супер Wink
А наш Бате Велислав очевидно е във Варна - качил е скрийншот от някаква алтърнатив песен с локейшън - Варна Simple Smile Еххх, как ме е яд, след седмица чак ще съм там Joy

# 550
Добро утро!
Днес е световен ден на целувката Kiss Затова ви пожелавам да имате повече поводи да целунете и да бъдете целунати Heart
Снимката е тематична, разбира се Grinning
Скрит текст:

# 551
Ууууу, честит целувчен ден Simple Smile

Тъкмо реших, че си постнала гифче с целувка на МиЗ Joy и изненадааа

# 552
Ахахах, Доне, аз с гифчетата не съм много на ти Grinning та затова от мен не очаквай. А целувката може да не е само страстна или любовна, виж каква обич струи от тази снимка. Между другото аз имам подобни снимки с моята майка и с дъщеря ми.
А пък твоите целувки как вкусно изглеждат...със сигурност и те повишават ендорфина Joy

# 553
Хаха, Дона и твоята снимка е изненада Laughing
Лютаков снима филм по някаква новела - Опърничавите се укротяват. И мен ме заинтригува и преди няколко дни се рових за информация.
A Велисляв какво ли прави във Варна, нали и там снимат сериал в момента... Crazy

# 554
Ще летим ли до Варна? Цяла седмица мисля дали събота и неделя да не ходя и се отказах Joy Нищо, на 7ми октомври

Дона, от снимката ти ме сви пак панкреаса. Flushed Гладна съм!

Общи условия

Активация на акаунт