Лидл 117 - Юлска тема

• 97 416
  • 883
  •   1
Отговори
# 75
Аз правя сметка и под 5 лева. Но Лидл не ми е основен магазин за пазаруване. Там купувам само определени неща. Вчера дори си излязох само с една вода

# 76
Мерси за темата!

Взех си шредера  вчера следобед. Бяха останали само два в нашия Лидл.
Чудих се за печатите. Някой има ли?
Как е шредера? Той е без кош за събиране на отпадъците, нали?

# 77
Аз съм купувала печат. Много ми харесва.

# 78
Мерси за темата!

Взех си шредера  вчера следобед. Бяха останали само два в нашия Лидл.
Да, без кош е. Аз имам от предишно пускане и за домашна употреба е добре. След дълга употреба загрява.
По този повод си харесах правоъгълните кофи, да използвам като кош......то се оказа не кофа, а кофичка Sweat Smile

# 79
По темата за 10те лева- случвало ми се е веднъж. Simple Smile
Струва ми се възможно единствено ако човек пазарува само за себе си и пак е трудно.

# 80
Е, не е така за цената и качеството. Аз от държава в Западна Европа бях взела летни обувки за 7 евро и ги носих 4 години по цяло лято. Разбирането, че нещо, за да е качествено, трябва да струва милион пари, е типично нашенско. 😉 

Конкретно въпросните мокасини не знам какви са.
Говоря за обувки от Лидл от 20 лева. Иначе всички сме попадали на евтини и качествени неща и всички обичаме да конкретизираме и обобщаваме нашенските черти Joy

# 81
Ей ама вие седнахе да обсъждате точната сума не за принципа да си контролира харчовете не само в завсимост от доходите, а основно от принципите за потребление т.е. защо да купувам нещо да се натъпча след като знам за нормалното и пълноценно хранене не ми трябва. Защо да купувам нещо дето имам същото работещо в къщи и т.н. Уфф. Дано сега коментарите влязат в друго русло. Знам за шопинг терапията, но съм сигурен, че не само безконтролното харчене, а и планраното може да носи удовплствие.

# 82
Аз си признавам откровено, че имам проблем с пазаруването по списък и избягването на излишни неща. Определено имам нужда да поработя в тази посока.

# 83
Много сме, силни сме. Joy
Нямам такъв случай да не купя и още няколко неща извън списъка.

# 84
Водата Пирин временно ли я няма или изчезна завинаги?
Много я харесвах, а само там я имаше

# 85
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря за темата. Пуснаха ли балсам с кератин?

# 86
  • Вестерос
Мерси за темата!

Взех си шредера  вчера следобед. Бяха останали само два в нашия Лидл.
Много добре, тъкмо унищожихме доста архив с него. Няма кош да. Сложих го върху един от Джъмбо. Може и върху кутия да е. Има разтягащо се рамо и така може върху различни по размер кошове/кутии.

Мерси за коментарите за печатите.

И за мен Лидл не ми е основен магазин, затова и писах, че съм имала по-малки сметки. Имам позната, която работеше в Лидл и ми е споделяла, че всеки втори, трети прави сметка над 100лв. Това ми го сподели след като й казах, че пред мен един мъж плати над 800лв.

Обувки нямам от Лидл, все не си харесвам. Нито от К имам. Но имам под 20 лв доста обувки от Дайхман и са си бомба, издържат повече от 1 сезон.

# 87
  • Петрич
Никой ли няма да мнение за мокасините?
Да не прозвуча гадно, ама от чепик за 20 лева какво да очакваш? Леко дървен и няколко месеца давност (ако си късметлия).
Нищо не очаквам и за това питам.И аз не искам да прозвуча гадно, но точно маратонка от 10€ мъжо влачи 1 година и не е мръднала.

# 88
  • София
Къде мога да видя брошурата от миналата и по-миналата седмица?

# 89
Никой ли няма да мнение за мокасините?
Да не прозвуча гадно, ама от чепик за 20 лева какво да очакваш? Леко дървен и няколко месеца давност (ако си късметлия).
Нищо не очаквам и за това питам.И аз не искам да прозвуча гадно, но точно маратонка от 10€ мъжо влачи 1 година и не е мръднала.
Ми значи пробваш Simple Smile Виждам обаче, че и ти, и другата потребителка споменавате цени в евро, което значи, че обувките не са купувани от тук. Аз лично виждам огромна разлика в неща, купувани от разпродажба в Германия или UK и тук (и като цени, и като качество). А в случая говорим за бюджетни патъци от Лидл. Така или иначе, винаги можеш да ги върнеш, ако не ти допаднат bouquet

Общи условия

Активация на акаунт