Лидл 117 - Юлска тема

• 97 426
  • 883
  •   1
Отговори
# 90
Къде мога да видя брошурата от миналата и по-миналата седмица?
И аз това гледам, че вече ги премахват...

# 91
  • София

мда…. излиза само текущата брошура.

# 92
В промоису ги има всичките

# 93
  • Петрич
Скрит текст:
[0631876001quote author=Cristi link=topic=1047479.msg36990208#msg36990208 date=1530692880]
Никой ли няма да мнение за мокасините?
Да не прозвуча гадно, ама от чепик за 20 лева какво да очакваш? Леко дървен и няколко месеца давност (ако си късметлия).
Нищо не очаквам и за това питам.И аз не искам да прозвуча гадно, но точно маратонка от 10€ мъжо влачи 1 година и не е мръднала.
Ми значи пробваш Simple Smile Виждам обаче, че и ти, и другата потребителка споменавате цени в евро, което значи, че обувките не са купувани от тук. Аз лично виждам огромна разлика в неща, купувани от разпродажба в Германия или UK и тук (и като цени, и като качество). А в случая говорим за бюджетни патъци от Лидл. Така или иначе, винаги можеш да ги върнеш, ако не ти допаднат bouquet
[/quote]
Да, но пак са от магазин на Лидл.

# 94
Аз следя брошурите тук:
https://www.promooferti.com/tag/lidl/

# 95

мда…. излиза само текущата брошура.

https://www.lidl.bg/bg/Leaflet.htm

# 96
  • София
Lemy, doroty3, благодаря ви!

# 97
  • София
Взех си сгъваема касета с дръжки, перде за баня, солтеки, сметани за кафе, тоалетна х-я, едни шоколадови бонбони /имаше различни видове, приличат на мерси/, черен шоколад за четири лева и нещо, три пакета грах и два шоколада. Чудя се на големия кош, искам да го използвам за играчките на детето.

# 98
Взех си сгъваема касета с дръжки, перде за баня, солтеки, сметани за кафе, тоалетна х-я, едни шоколадови бонбони /имаше различни видове, приличат на мерси/, черен шоколад за четири лева и нещо, три пакета грах и два шоколада. Чудя се на големия кош, искам да го използвам за играчките на детето.

Ама вмъкна ли се в 10 лв сметка или... Joy

# 99
  • София
Скрит текст:
Ама вмъкна ли се в 10 лв сметка или... Joy

Ако върна касетата завесата и тоалетната хартия, да! Да не говорим, че преди това посетих К. Аз в К под 50лв сметка нямам, но пък рядко ходя.

# 100
  • Асеновград
Скрит текст:
[0631876001quote author=Cristi link=topic=1047479.msg36990208#msg36990208 date=1530692880]
Никой ли няма да мнение за мокасините?
Да не прозвуча гадно, ама от чепик за 20 лева какво да очакваш? Леко дървен и няколко месеца давност (ако си късметлия).
Нищо не очаквам и за това питам.И аз не искам да прозвуча гадно, но точно маратонка от 10€ мъжо влачи 1 година и не е мръднала.
Ми значи пробваш Simple Smile Виждам обаче, че и ти, и другата потребителка споменавате цени в евро, което значи, че обувките не са купувани от тук. Аз лично виждам огромна разлика в неща, купувани от разпродажба в Германия или UK и тук (и като цени, и като качество). А в случая говорим за бюджетни патъци от Лидл. Така или иначе, винаги можеш да ги върнеш, ако не ти допаднат bouquet
[/spoiler]
Да, но пак са от магазин на Лидл.
[/quote]
Имам подобни дамски на Есмара от миналата пролет, много са ми удобни и не са мръднали.Но от три модела само единия ставаше, двата имаха шев отгоре който убиваше.Имам туристически обувки  и маратонки пак от Лидл които са се изплатили отдавна а бяха на около 20-30лв. цена. Но имам и много лоши попадения скъсани сандали на седмица, разпаднали се ортопедични чехли.Всяка партида си е сама за себе си.

# 101
  • София
Благодаря за темата!
В брошурата за тази седмица не виждам ел. пила за пети?!

В Лидл на Борово имаше цяла маса с ел.пили. сигурно 50 броя бяха вчера.
На "Халите" също.

# 102
  • София
Водата Пирин временно ли я няма или изчезна завинаги?
Много я харесвах, а само там я имаше
Пирин и новата Баничан са еднакви. Извора е един и същ.

# 103
  • shumen
Взех круши днеска.Страхотни са.

# 104
  • Бургас
ВъзмУтена и огОрчена съм аз! Така си се зарадвах на новия сЮтЮен от голямата серия миналата седмица, дето тичах да си вземам и втори - удобен, по мярка, идеалка. И днес к'во - банелът вече излязъл навън и ми боде атрибутите!  ooooh! Outta Joint Да го шия ли, да го връщам ли... не знам още, ама много ми е криво Tired

Общи условия

Активация на акаунт