Лидл 117 - Юлска тема

• 96 887
  • 883
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Моето шише не знам от коя партида е, но си е живо и здраво, че и невмирисано Simple Smile Основно има чай неподсладен в него и по-рядко вода.

# 346
  • София
И на децата шишетата не са мръднали, втора година ги ползват в градината и вкъщи, на път, хвърлят ги, мятат ги. Не се чупят и не се вмирисват. Но малко след тях си купих подобно уж шише, но по-леко, т.е. явно от по-тънка пластмаса и веднага се счупи.

# 347
  • have faith and be patient ..
Имам от предната и от по-предтата партида -  по-новото се спука , старите са здрави , може ли снимка на кауфландските?

# 348
  • Бургас, София
Здравейте, и аз бих искала да благодаря на всички споделили мнение и опит с видеорегистраторите. От доста време се каня да си купя такъв и след прочетените отзиви реших да е от Лидл. Но в сайта го няма, а до вчера го имаше. Имате ли представа дали това означава, че е изчерпан? Да ходя ли да търся или да ги пиша спестени тези 95лв? Laughing

# 349
  • Асеновград
тези нямат грешка. Според брошурата в К трябва да са такива

# 350
  • Асеновград
Здравейте, и аз бих искала да благодаря на всички споделили мнение и опит с видеорегистраторите. От доста време се каня да си купя такъв и след прочетените отзиви реших да е от Лидл. Но в сайта го няма, а до вчера го имаше. Имате ли представа дали това означава, че е изчерпан? Да ходя ли да търся или да ги пиша спестени тези 95лв? Laughing
Вчера на обяд имаше една бройка в магазина в Асеновград.Загледах я заради коментарите.Ако няма
Скрит текст:
Има и другаде.

# 351
  • shumen
Благодаря за мненията за шишета.Аз исках да купя за детето,но май ще ме откажете щом лесно се чупят.

# 352
  • sofia
Как е работното облекло в Лидл?

# 353
  • Козлодуй
Купих миди и май нямат черупки Simple Smile Моля, за рецепта как се готвят Simple Smile

# 354
Купих миди и май нямат черупки Simple Smile Моля, за рецепта как се готвят Simple Smile

С ориз.

# 355
Със съвсем леко запържен чесън, мидите, бяло вино. Като се поизпари-доматен сос, може и лют червен пипер и сварена паста. Не трябва да се прекалява с пърженето.

# 356
Добър вечер!
Някъде в Варна да има Видеорегистратори останали случайно? Да знам къде да проверя. На клиентския телефон не разчитам.

# 357
  • Козлодуй
alina_si, Сийка*, благодаря, за идеите за мидите Simple Smile

# 358
# 359
  • София

Аз мидите ги задушавам с масло, лук, чесън и магданоз. Добавям бяло вино или бира. Може да се хапват директно, а може да ги добавиш в паста.

Общи условия

Активация на акаунт