Лидл 117 - Юлска тема

• 96 845
  • 883
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Гащеризоните загледах аз... Grinning

Алуминиевите съдове не са ок,нали?

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 13:03 от mystic woman

# 361
Гащеризоните загледах аз... Grinning

Алуминиевите съдове не са ок,нали?

Затова пък стъклените са супер!

А гащеризоните са на супер цена, отдавна търся на дъщеря ми, по моловете са от 45 лева нагоре, никога не съм виждала по-евтин. Ще видя най-малкия размер дали ще ѝ стане, тя е 155 см висока и е слаба.

# 362
За шишетата трябва хубаво почистване, за да не се вмирисват - по една лъжица едра морска сол, малко вода и се раздрусва.

# 363
Здравейте! Имам спешно питане- дали има в постоянния асортимент бишкоти, от тези за тирамису?

# 364
  • софия
Има.

# 365
Много благодаря!🌸

# 366
Много благодаря за бързия отговор!🌸

# 367
Самозалепващите сутиени дали ще седят и ще са удобни. Идеята е яка, но се чудя удобни ли се?

# 368
  • have faith and be patient ..
с тези бишкоти правих бисквитена торта , но те самите бишкотки доста безвкусни , не са сладки .. та има ли някакви подсладени , иначе хубаво попиват мляко , тортата стана сочна , мека ... точно по вкуса ми , като крем

# 369
Самозалепващите сутиени дали ще седят и ще са удобни. Идеята е яка, но се чудя удобни ли се?
Като се изпотиш падат.
Иначе са удобни за малки гърди, които си знаят мястото и то ако горната дреха е тесничка, за да държи сутиена.

# 370
Много странно, бишкотите, които аз съм вземала са с доста захар, тя направо си блести отгоре. Но може би за някои сладкиши не е достатъчна,знам ли Thinking

# 371
  • софия
Скрит текст:
И на мен са ми сладки. Много са хубави, само така ги хапвам понякога.

# 372
Сутиените са супер, без забележка, имам 2. Hug

# 373
Аз днес си сложих един само залепва  от ЕйчЕм,за 30лв, емиии докато се гримирах още  се отлепи, добре, че не се метнах у офисУ с него, щях да съм жалка картинка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 374
  • София
Чудя се дали да не си взема чопъра .
Имам един уред с приставки на Филипс, но приставката за чопър нещо се развали, не се върти.
Има ли доволни от него?

Общи условия

Активация на акаунт