Лидл 117 - Юлска тема

• 96 832
  • 883
  •   1
Отговори
# 375
Мисля, че това са чопърите , които преди струваха 20 лв и има много доволни от тях (включително и аз, след като го преоткрих благодарение на темата).

# 376
  • shumen
Скоро ще има ли дълги детски панталони някой знае ли?

# 377
  • Бургас / UK
Купих миди и май нямат черупки Simple Smile Моля, за рецепта как се готвят Simple Smile

За салатка-сварявате мидите,нарязвате лук,копър,сол,оцет(лимон),олио(зехтин).
Панирани също стават много вкусни.Панировката е обичайната яйца,брашно,вода,бира.
 Peace

Самозалепващите сутиени дали ще седят и ще са удобни. Идеята е яка, но се чудя удобни ли се?

Като се изпотиш падат.
Иначе са удобни за малки гърди, които си знаят мястото и то ако горната дреха е тесничка, за да държи сутиена.

Точно,трябва да е нещо по тялото,бюстие или рокля,с които не може да се сложи нормален сутиен.За някакво събитие,за няколко часа са ОК,но за цял ден си е мъчение... Crazy

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 09:05 от Чефи-то

# 378
  • Бургас, София
Скрит текст:
Вчера на обяд имаше една бройка в магазина в Асеновград.Загледах я заради коментарите.Ако няма
Скрит текст:
Има и другаде.

Благодаря за споделянето за бройката в Асеновград, но не съм от там. Не съм написала в мнението си, че питам за София. Не ми е фатално, ще си спестя едни парички. Благодаря и за предложението за други фирми - аз по-скоро исках лесна процедура - едно пазаруване в Лидл и готово, а и харесвам политиката им за връщане, та затова се реших на покупка от там конкретно.

# 379
  • София
Мисля, че това са чопърите , които преди струваха 20 лв и има много доволни от тях (включително и аз, след като го преоткрих благодарение на темата).
Мерси, ще сравня с разни други и вероятно ще купя. Че се мъча с пасатора за някои неща, а то си трябва чопър Laughing 
За бишкотите забравих да се изкажа Sweat  Имам в шкафа един плик с 5-6 останали. Сладки са си. Самите те не толкова, но поръската отгоре е сладка и ако ги хрупаш така са си като бисквити. 
И аз чакам анцузи, да заредя 2-3 чифта за есента на детето. Но ми се иска да не са плътни, нещо по-леко. Че в тия градини е сауна.

# 380
  • до най-прекрасния мъж
Аз ще връщам машинката за почистване на стъкла - протече. Иначе, дърпа идеално, но от вентилационната дупчица отдолу тече. Измих си прозорците в неделя с нея, станаха перфектни. Все още съм в тримесечния период за връщане и се чудя дали ще ми я сменят или ще я ремонтират. Аз не искам да се разделям с нея, но така като тече, ме е страх да не изгори.

# 381
  • shumen
Дези,и аз за градината ги искам и затова не искам плътни,но не знам кога ще има.Струва ми се,че Август ще започнат да зареждат есенното вече.

# 382
Дези,и аз за градината ги искам и затова не искам плътни,но не знам кога ще има.Струва ми се,че Август ще започнат да зареждат есенното вече.
И на мен ми се върти в главата около средата/края на август- преди започване на учебната година. Аз също мисля да взема, че малкия много ги къса на колената

# 383
  • София
Аз ще връщам машинката за почистване на стъкла - протече. Иначе, дърпа идеално, но от вентилационната дупчица отдолу тече. Измих си прозорците в неделя с нея, станаха перфектни. Все още съм в тримесечния период за връщане и се чудя дали ще ми я сменят или ще я ремонтират. Аз не искам да се разделям с нея, но така като тече, ме е страх да не изгори.
Нищо няма да изгори, но ще си тече. Не е доизмислено. Затова и я върнах.

# 384
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Нищо няма да изгори, но ще си тече. Не е доизмислено. Затова и я върнах.
Доколкото разбрах имало и нетечащи, някое от момичетата беше сменяло. Ще направя опит да я заредя и да я пробвам, да не би да е слабичка батерията. Аз не съм я зареждала изобщо, тя си имаше заряд и в неделя й беше първото голямо чистене. Предният път само я пробвах на едно стъкло дали и как работи.

# 385
  • Пловдив
Нашият магазин е реновиран Simple Smile

# 386

И цените ли...Joy

# 387
  • до най-прекрасния мъж
Лидл Тракия ли?

# 388
  • shumen
Иванита,моя не ги къса толкова,колкото му окъсяват.

# 389

И нашият. Май говорим за един и същ Wink
Супер ми е. По-просторен ми изглежда. Но все още (от първо посещение) не схващам замисъла.

Общи условия

Активация на акаунт