Лидл 117 - Юлска тема

• 96 832
  • 883
  •   1
Отговори
# 390
Замразения грах хубав ли е? Харесала съм си един друг в буркани (не е от лилд) и все не смея да посегна към друг.

# 391
Повечето пъти е хубав. Последния все дрънкаше в тенджерата...

# 392
  • Бургас
Замразения грах хубав ли е? Харесала съм си един друг в буркани (не е от лилд) и все не смея да посегна към друг.

Аз го харесвам. До сега не ми се е случвало да не се свари добре.

# 393
  • под тепетата
Здравейте! Някой сеща ли се по кое време пускаха  сешоарите ? Имам смътен спомен, че съм купувала лятно време, но не мога да намеря нищо в гугъл по въпроса.

# 394
  • Пловдив
м да...
цените..и те лека полека Simple Smile

# 395
  • до най-прекрасния мъж
Не сме ходили скоро точно в него и не съм обърнала внимание.  Ще ида да го видя тези дни. Цените, ясно, като навсякъде другаде - зарибят те и после си взимат отстъпките с лихвата.

# 396
Имам талон за отстъпка утре10%. Дали цените ще са същите или това е номер? Чудя се, струва ли си да се запасявам?

# 397
  • под тепетата
Миналото лято в Балчик ми направи впечатление, че магазинът е подреден по друг начин. На мен ( като на видна консерва  Embarassed) ми беше трудно да се ориентирам и се шматках като чайка насам-натам.  

# 398
Здравейте! Някой сеща ли се по кое време пускаха  сешоарите ? Имам смътен спомен, че съм купувала лятно време, но не мога да намеря нищо в гугъл по въпроса.

Преди месец имаше сешоари и до скоро в Лидл борово ги гледах.

# 399
  • София
До утре в Кауфланд

# 400
Имам талон за отстъпка утре10%. Дали цените ще са същите или това е номер? Чудя се, струва ли си да се запасявам?
Да, цените са си редовните, а отстъпката се прилага и на продукти в намаление.

# 401
  • под тепетата
alina_si ,благодаря! Ще се пробвам на телефона им за останали бройки в Пловдив.
  kelly_m6 , благодаря и на теб! Предпочитам лидълски. Имам от миналата година и съм много доволна.

# 402
  • София
При нар реновираха магазина миналата година(София, Изток). Доста по-удобен е така, макар че пак си е тесен. Кварталът е малък, няма къде да се направи голям магазин. Лидл е в една сграда със жилища и офиси. Сложили са реда с промоциите от към зеленчуците и все се сбутваме всички. Ама, друг начин няма.
Иначе до тогава нямаше малина за рязане на хляба, от както я сложиха съм влюбена в нея Grinning

# 403
Аз вземам този с часовничето винаги е хубав.

# 404
Мога ли да разгледам онлайн какви алкохолни напитки имат?

Общи условия

Активация на акаунт