Лидл 117 - Юлска тема

• 96 814
  • 883
  •   1
Отговори
# 405
  • Асеновград
Утре мисля да видя тези потници https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=13100
На плакатите имаше-Седмица на звездите, инструменти, дамски дрехи дълга рокля. Препаратите за почистване и козметиката стават все по рехави на стелажите в нашия филиал.Дали навсякъде е така или само при нас не зареждат.Имало проблем с доставката според служителя който попитах. От два месеца липсват таблетките за почистване на тоалетна, липсва сухия препарат за почистване на петна по дрехи и други.А днес нямаше от шампоана за ежедневна употреба.

# 406
Мога ли да разгледам онлайн какви алкохолни напитки имат?
Не. Само каквото е намалено в брошурата. Ако търсиш нещо конкретно, питай, отчасти се сещам какво съм мяркала из рафтовете.

# 407
  • shumen
Детски дрехи за по големи деца дали ще има скоро?

# 408
  • София
В малтийския лидл има някакви детски дрехи, може и да ги пуснат(пижами пускаха наскоро с герои). Но не са нищо особено.
https://www.lidl.com.mt/en/non-food.htm?id=487&week=2

И тези май не са ги пускали
https://www.lidl.com.cy/en/offers.htm?id=696&week=1

# 409

Момичешките рокли ги маше тук преди 2-3 седмици. Балеринките също, както и чорапите, момчешки те панталони и сандали също имаше, но те май бяха по-малките номера.

# 410
  • Варна
Някой загледа ли ги тези чехляци? Дали са леки или тежки ме интересува?

# 411
  • Асеновград
Някой загледа ли ги тези чехляци? Дали са леки или тежки ме интересува?

Не ги погледнах, но миналата година си купих черните.За удобни бяха много удобни но за месец и половина черната гума най отдолу на подметката се напука, разлепи и започна да пада.Та заминаха на бързо в боклука.Носила съм ги от вкъщи до офиса и обратно, а той е на 100 метра от в къщи.
Успях да купя два сиви и един бял топ, страхотни са. Имаше много бройки, но и голям интерес.

# 412
  • Сливен
А гащеризоните дали погледна,много ли са къси крачолите?

# 413
Подметката на чехлите огъва ли се и как са номерата. По принцип нося 38-39, но едни такива си бях купувала преди време и 40-ката ми беше малка. Мъжа ми ще пращам до магазина и за това се чудя.

# 414
  • Варна
Мъжа ми ще пращам до магазина и за това се чудя.

То и аз пратих моя, ама продължавам да се чудя Laughing
Питам го "тежки ли са, леки ли са?", отговаря ми със "средни са" Joy Освен довечера да мина лично да ги видя...

# 415
  • София-Младост
Ако са като предишните, пускани преди няколко седмици.
Почти си отговарят на номера, но спокойно може да се вземе +1 номер.
Не са тежки, но са с неогъваема подметка... бях взела и ги върнах, изобщо не ми бяха удобни, а и някак много дълбоки идваха и лентите ми убиваха.

# 416
Току що се връщам от Лидл. Взех от работните къси гащи. Хубава материя, купували сме и преди работно облекло, обаче гащеризон. За мен си взех гел за бръснене с алое, силно се надявам да ми хареса и маска за лице-овлажняваща. За пийване-лимонадата от актуалната брошура(странен вкус, но добър състав, с малко газирана вода ще е супер). Замразените им пици са чудни, днес грабнах тази с моцарелата. Препоръчвам ги.

# 417
Някой знае ли как се монтират алармените датчици за врати и прозорци,защото щом сложих батериите в датчика,той започва да пищи.

# 418
Някой знае ли как се монтират алармените датчици за врати и прозорци,защото щом сложих батериите в датчика,той започва да пищи.
Зависи. На повечето има ключе. За да не пищят малкота трябва да е близо до голямото т.е. монтирате ги на затворено. Как не сте видели ключето?

# 419
  • Вестерос
Днес ходих да огледам дрехите, симпатични ми са повечето, само едни розови къси панталонки взех, много хубава материя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт