Лидл 117 - Юлска тема

• 96 814
  • 883
  •   1
Отговори
# 525
  • Перник
За захарта нещо да кажете? Че се чудим дали да вземаме

Захар. Какво да кажем?

# 526

Захар. Какво да кажем?

Аз само лошо мога да кажа...за захарта принципно....ама няма де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527

Захар. Какво да кажем?
Например на някой да му се е развалила ракията/виното или конфитюрите при ползването на тази марка захар. Това предполагам е същността на въпроса. Известно е, че има марки дето са с примеси та ферментация и други процеси, за които се ползва захарта, се прецакват. Да не споменавам марки, че да не излезе антиреклама.

# 528
Захира, захарта, съм ползвала за сладкиши, компоти, сладкА да варя. Няма проблем. За вино не сме ползвали, защото на половинът му казали, че не става и не сме си правили експерименто, ползваме друга.
 Peace

# 529
Като чух алуминий и готварски съдове получих лека паника.
Наистина ли има хора,които ще купят ТОВА?

Много готварски съдове имат тяло от алум. - провежда много добре топлина. Винаги обаче алуминият е с покритие - мисля че тези са  с покритие ILAG. Опасен е за здравето само ако се надраска. Предлагам на потребителката ако ще вземе да бъде от касеролите или тиганите, които са PFOA free  Повече инфо

Аз чакам перфоратор или бормашина. Да видим дали правилно съм сметнала кога ще ги пуснат Grinning Гледах стари брошури, Румънски брошури... хвърлих боб и реших че по-следващата седмица ще има. Че ни трябва вече спешно.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 21:36 от Alcarin

# 530
  • shumen
Аз захар ползвах веднъж и нищо не стана,значи е хубава.

# 531
Явно заради различната опаковка народа се чуди що за стока е това. Е за разлика от тук в чужбина дето е пакетирана никой не я слага във виното и ракията нито прави сладко с нея и не им трябва подобен анализ.

# 532
  • София
Скрит текст:
Като чух алуминий и готварски съдове получих лека паника.
Наистина ли има хора,които ще купят ТОВА?

Много готварски съдове имат тяло от алум. - провежда много добре топлина. Винаги обаче алуминият е с покритие - мисля че тези са  с покритие ILAG. Опасен е за здравето само ако се надраска. Предлагам на потребителката ако ще вземе да бъде от касеролите или тиганите, които са PFOA free  Повече инфо

Аз чакам перфоратор или бормашина. Да видим дали правилно съм сметнала кога ще ги пуснат Grinning Гледах стари брошури, Румънски брошури... хвърлих боб и реших че по-следващата седмица ще има. Че ни трябва вече спешно.
Пускат идната седмица, но къртач, за сефте Simple Smile

# 533
Уфф, такова не ни трябва. Ще поръчам от Немския лидъл значи. Благодаряя Blush

# 534
  • София
Явно заради различната опаковка народа се чуди що за стока е това. Е за разлика от тук в чужбина дето е пакетирана никой не я слага във виното и ракията нито прави сладко с нея и не им трябва подобен анализ.

Ако правилно разбирам, захарта е турска. Точно пък там правят и сладка, и други неща също.  Wink

Запомнила съм, че една от живеещите в Турция съфорумка преди години обясняваше някаква рецепта и спомена, че има разлика в сладостта на турската и българската захар. Май турската била по-малко сладка и затова в рецептите количеството е по-голямо. Но може и да бъркам, защото беше доста отдавна. А и захарта, която се предлага у нас става все по-малко сладка с годините.  Laughing Може би вече са еднакви.  Wink

# 535
Хърватска е май

# 536
По-едрата захар е по-малко сладка,фината е по-сладка.

# 537
Аз съм извън темата със захарта, но искам да ви кажа, че бях в Гърция и си купих от Лидл маска на Сиен с макадамия за коса, която е идеална просто. Струваше между 2 и 3 евро (ако някой го интересува, ще потърся бележката). Косата ми е много суха и изтощена напоследък, защото редовно ползвам четката за топъл въздух, а понякога и преса, а никога не бях слагала спрей за топлинна защита. Затова взех маската. Слага се на цялата коса, ако се ползва, няма нужда и от балсам. И второто нещо, поради същата причина, взех спрей на Сиен за топлинна защита за същите пари. Ами откакто ги ползвам (2-3 пъти) косата ми стои много по-жива, а и някак по-подредена (с права коса съм). Пускали ли са ги тези неща тук? Някой знае ли дали ще ги има и при нас скоро в постоянния асортимент? Много съм доволна и от двете.

# 538
  • София
Аз съм извън темата със захарта, но искам да ви кажа, че бях в Гърция и си купих от Лидл маска на Сиен с макадамия за коса, която е идеална просто. Струваше между 2 и 3 евро (ако някой го интересува, ще потърся бележката). Косата ми е много суха и изтощена напоследък, защото редовно ползвам четката за топъл въздух, а понякога и преса, а никога не бях слагала спрей за топлинна защита. Затова взех маската. Слага се на цялата коса, ако се ползва, няма нужда и от балсам. И второто нещо, поради същата причина, взех спрей на Сиен за топлинна защита за същите пари. Ами откакто ги ползвам (2-3 пъти) косата ми стои много по-жива, а и някак по-подредена (с права коса съм). Пускали ли са ги тези неща тук? Някой знае ли дали ще ги има и при нас скоро в постоянния асортимент? Много съм доволна и от двете.
Добре звучи , ако ги има и тук, моля за линкове, аз не купувам от Лидл продукти за коса, ако не, може ли снимки , да ги видим какво да търсим.

# 539
  • Асеновград
И преди съм писала че в Гърция Лидл предлагат много повече козметични продукти в постоянния асортимент и редовно в тематичните седмици пускат още такива.Засега повечето не съм ги виждала тук.И парфюмите при тях са повече видове.Изобщо в тази насока има какво да се желае при зарежданията за България.Следващата седмица например пак пускат тематична козметика  https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=799&week=2

Общи условия

Активация на акаунт