Лидл 117 - Юлска тема

• 96 435
  • 883
  •   1
Отговори
# 570
А дали скоро ще пуснат пак от туристическите дрехи - преди пускаха едни панталони, подобни на шушлякови (но не съвсем - от твърд плат), които са подходящи за къмпинг? Става дума за летни - без подплата, не за тези, които пускат през зимата.

# 571
Ако правилно разбирам, захарта е турска. Точно пък там правят и сладка, и други неща също.  Wink
Пак не си носите очилата на пазар. Не е.

# 572
  • shumen
Детски дрешки за есента дали ще пуснат скоро?

# 573
  • София
Детски дрешки за есента дали ще пуснат скоро?
Обикновено почват в края на август.

# 574
  • София
Стъклената LED кана за нагр. на вода - има ли доволни? - мисля от немския да поръчам?!

Ексцентрик шлейф от Събота дали има някъде?
Сф/Г.Делчев? - оказа се че там има най-много.
ПП: Имам спомен че тук я пускаха тази количка - дали някой си я е взел и за колко - стабилна ли е (дават я до 50кг)  Rolling Eyes За местене на мебели.

# 575
  • Варна
Привет!
В Лидл продават ли крем за бръснене и крем за след бръснене /за мъже/? Именно за крем питам, не за пяни и гелове?

# 576
Имашее 'Каро' на ретро седмицата, може и други да има

# 577
  • София
Привет!
В Лидл продават ли крем за бръснене и крем за след бръснене /за мъже/? Именно за крем питам, не за пяни и гелове?

Купувала съм крем за бръснене "Каро", който е 100 мл и става за ръчен багаж в самолет. Но не знам дали е в постоянния асортимент, защото май беше на щанда с отминали промоционални стоки. Имаше го много време, в продължение на месеци. Скоро не съм се заглеждала.

# 578
"Каро" знам, че го предлагат в Кауфланд като постоянен продукт, понеже един приятел му е голям фен на този крем.

# 579
  • Варна
Аз за марката Сиен си помислих, това Каро иначе хубаво ли е?

# 580
Стар български крем, помня, че дядо ми го ползваше още във времената, когато това беше единствен крем за бръснене, Smiley не знам дали сега е с нова формула. Въпросният приятел го харесва, защото само от него не му се възпалява кожата след бръснене. Аз нямам лични впечатления.
https://sopharmacy.bg/product/5702/karo-klasik-krem-za-brasnene- … eam-x-100-ml.html

# 581
  • София
"Каро" знам, че го предлагат в Кауфланд като постоянен продукт, понеже един приятел му е голям фен на този крем.

И в Била съм го виждала. Всъщност там имаше доста други марки, но голяма част бяха по 125 мл и не ми вършеха работа. Иначе нямам представа дали е хубав. Мъжът ми не се е оплакал, но го използва само за пътуване. Ако беше по-хубав от пяната/гела за бръснене, сигурно щеше да продължи да го ползва и вкъщи.  Grinning

# 582
Не е лош Каро, има и Sensitive  версия, която не е от едно време
В Кауфланд имаше различни марки преди, сега не знам

# 583
  • София
Стъклената Лед кана за нагр. на вода - има ли доволни?

Ексцентрик шлейф от Събота дали има някъде?
Сф/Г.Делчев?
Вчера нямаше в нашия следобяд
Да, много ни харесва - атрактивна е.  Grinning

# 584
  • Русе, София
Момичета, до колко време могат да се връщат обувки и въобще възможно ли е, след като са носени. Купих си маратонки на 11.06. След три-четири обувания вчера видях, че са се прокъсали отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт