Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 965
  • 373
  •   1
Отговори
# 30
Има хубави и млади момчета, за какво ти е да се занимаваш с тоя чичка и да му правиш кеф? Гледай си ученето, купоните и си търси момчета около твоята възраст или малко по-големи. Да си любовница е унизително и не виждам причина да ставаш такава. Само жени с ниско самочувствие се навиват за такова нещо или пък такива, на които им е само за секса, но свършили младите мъже, та с този да се хванеш. Другото което е, ще станеш момичето за забавление на мястото, където работиш и ще се появят и други дърти и пияни кандидати. Моят съвет е режи му всякакви надежди на този, а ако усетиш натиск и шефа не ти съдейства, или пък още по-зле - те подтиква към такова к.рвенско поведение - търси си нова работа. В момента се градиш като личност, не позволявай нито сега, нито в бъдеще някой да те третира като парцал освен ако не искаш наистина да станеш такъв.

По начало, не толерирам такова отношение към мен, интересното е, че момчетата на моята възраст го практикуват.  Шефа ми винаги е подхождал с уважение към мен и ми е съдействал за всичко, дори през деня, понеже карам 12 часови смени, съм учила и съм си носила учебници и материални, сменял ми е смени заради изпити и т.н. Иван, не се държи неуважително, определено, дори се скара с един клиент понеже ми подсвирваше и разни такива. Шефа ми също е бил винаги на моя страна, защото знае, че си върша работата съвестно и се държа любезно и възпитано винаги.

# 31
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
От уважение към шефа да остана вечер след смяна с коч компанията му?
Да бе, да! 
Само си представям тумба 38-40 годишни мъже и 20 годишната студентка сред тях.
Наистина ли ти изглежда нормално?

# 32
Може ли отново да формулираш проблема? Увлечена си по Иван, но не би си позволила да имаш отношения с него. Какво питаш? С кое какво да правиш?

# 33
Въй, ако студентките -медички са толкова безхаберни и работят в заведения, ще ме е страх да отида на лекар бе...я сядайте да четете! Ако не знаете защо не трябва да се хващате с човек на 38, нещо в медицината сте недочели.

Медичките следва да гонят колеги и да хващат перспективните, докато са млади, че после да имат печеливша практика.

Да поставим нещата в перспектива - ти ще си лекар, елита на обществото, на практика полубог в очите на повечето хора. Не си губи времето, а мисли за наградата и гледай кой от колегите има данни за хирург и го хващай за гадже.

# 34
Така е, историята е класика в жанра, но мнооого момичета се връзват и после се чудят откъде им е дошло.

Свършиха ли се свободните мъже, та пиещи женени с деца са по-интересни? На мен би ми било неприятно да се задявам с мъж, за когото знам, че жена му вкъщи му гледа децата и го чака да се върне! Имам силно развита женска солидарност и на никоя жена не бих го причинила.

# 35
По начало, не толерирам такова отношение към мен, интересното е, че момчетата на моята възраст го практикуват.  Шефа ми винаги е подхождал с уважение към мен и ми е съдействал за всичко, дори през деня, понеже карам 12 часови смени, съм учила и съм си носила учебници и материални, сменял ми е смени заради изпити и т.н. Иван, не се държи неуважително, определено, дори се скара с един клиент понеже ми подсвирваше и разни такива. Шефа ми също е бил винаги на моя страна, защото знае, че си върша работата съвестно и се държа любезно и възпитано винаги.
Шефът ти си пази заможния постоянен клиент, който те е добавил към списъка "лятно кефче". А "Иван" си пази набелязаната бройка от други мерклии.

# 36
  • Sofia
Ако си решила - троши си главата.
Аз не знам един млад да се е поучил от чуждите грешки, все питат, питат и после си правят, каквото са си наумили. Съгласна съм с вас, но ако съм разбрала нещо е, че приказки като тия, ‘ дето се изписаха (не че не съм съгласна с тях) са си преливане от пусто в празно. Тя, верно че пита, ама като пита – не слуша.

# 37
“Иван” в момента иска да те прекара (знаеш в кой смисъл)  и ще прави всичко, за да ти изглежда като влюбен джентълмен пък и го е страх някой друг да не те отмъкне точно, когато почти му се е отворил парашута. Наистина ли смяташ за уважително поведението на мъж, който само иска да те вкара в леглото си по супер лесния начин и ти говори глупости от рода, че би се оженил за теб? Наивна си наистина. Може би е нормално предвид възрастта ти. В момента си супер лесна жертва и играчка, ако не го схванеш - само ще загубиш. Вместо да си намериш някое умно момче, колега от университета се занимаваш с разни пропаднали мъже на средна възраст.

# 38
Не ходите ли на обучения по болниците? Там също е пълно с женени и влюбчиви мъже, но поне са лекари, по-перспективни от кварталните пияници.  Laughing

# 39
Нещо му е писнал семейният живот и човекът си търси любовница. Бягай надалеч момиче, ще хлътнеш здраво, ще се увлечеш, ще зарежеш образованието си, а накрая той ще те остави.Помисли и за друга работа.

# 40
Въй, ако студентките -медички са толкова безхаберни и работят в заведения, ще ме е страх да отида на лекар бе...я сядайте да четете! Ако не знаете защо не трябва да се хващате с човек на 38, нещо в медицината сте недочели.

Медичките следва да гонят колеги и да хващат перспективните, докато са млади, че после да имат печеливша практика.

Да поставим нещата в перспектива - ти ще си лекар, елита на обществото, на практика полубог в очите на повечето хора. Не си губи времето, а мисли за наградата и гледай кой от колегите има данни за хирург и го хващай за гадже.

Отговори ми как по-точно е лошо, че работя в заведение? Ужас, потресена съм, наистина. Работи се, ей така, с мерак, когато нямаш възможности. От безизходица, много повърхностно мислене, да определяте, професионалната квалификация на човек, само от това, че работи в заведение. От кога има срамна работа?
И какво е това посредствено мислене, " гледай кой лекарите има данни за хирург", това да не е някаква сделка, не знам може би съм наивна и аз..

# 41
Не прочетох всички коментари.Спри да оставаш на тези сбирки ,с него се дръж абсолютно резервирано.Ако продължава да те притеснява,казваш му директно, на шефа също.
Шефът те кани с някакъв подтекст,който със сигурност е сексуален-т.е ставаш за свалки,които по-точно ,ще са бройки.

# 42

Отговори ми как по-точно е лошо, че работя в заведение? Ужас, потресена съм, наистина. Работи се, ей така, с мерак, когато нямаш възможности. От безизходица, много повърхностно мислене, да определяте, професионалната квалификация на човек, само от това, че работи в заведение. От кога има срамна работа?
И какво е това посредствено мислене, " гледай кой лекарите има данни за хирург", това да не е някаква сделка, не знам може би съм наивна и аз..
Казала ти е нещата по шеговит начин, но според мен смисъла е да си търсиш умно момче и с перспектива, а не някакъв пропаднал женен тип, който ходи по заведенията да търси млади и наивни бройки. В заведение няма лошо да работиш щом се налага да се издържаш, но ето че много лесно се подхлъзваш.

# 43
Винаги съм се чудила на глупостта на жените в такава ситуация.
 Прекрасен ли ти се вижда!? Погледни го от гледна точка на жена му, ще видиш и други прекрасности в него. Laughing

Хич не съм съгласна с твърдението, че хубавите ябълки ги ядели прасетата. Прасетата ядат само онова, що пада на земята. Другото не могат го доближи.
Ако искаш да се заблуждаваш, прави го. Приятно е сигурно. Пък и зависи какво искаш. Но като те чета, хлътваш. И то по прасе. Организирана работа. Шефът ще те моли да оставаш на сбирките им... и ти не се дърпаш, а оня идва. Цък, цък, цък... Къде в цялата тая схема виждаш нещо красиво и ценно?

# 44
Добре, а защо женения с две деца е непременно гад мръсна, който иска да злоупотреби с младата девойка? Не може ли действително да му е втръснало от киселата и отпусната жена вкъщи и да има реално сериозни намерения към едно младо момиче ... Младо момиче, с което може да сложи ново начало в живота си ? Повечето мъже действително мечтаят за такъв втори шанс в живота и са склонни да дадат мило и драго за такъв .

Общи условия

Активация на акаунт