Кралски работи и клюки - 15

• 63 819
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Гледам снимката на трите в жълто.... На Елизабет тоалета и седи прекрасно. Роклята на Кейт е излята по нея, комбинацията  с бяло е супер, дължината е идеална. Мегън- всякаш е взела на заем. Дължината не ми харесва, смятам че и е широка- гънките под бюста и в областа на ханша го показват. Тази жена спешно трябва да си смени шивача! Застанали трите една до друга , Мегън определено се откроява, но в отрицателен смисъл.

Съгласна съм. Като й гледам тоалетите и най-вече как й стоят (сравнена с Кейт), си мисля, че след като ги поръча, не се правят корекции по нейното тяло. Просто ги облича и толкова. Ами, не й стоят по най-добрия начин и не знам защо се получава така. Не иска да слуша съвети или са я оставили да прави каквото иска?
За баба Бети знаем, че си има лични шивачи. С нея не правя сравнения. 

# 121
А защо баба Бети няма да присъства на кръщенето?

The decision has not been made on health grounds and it is understood to have been mutually agreed by the Queen and the Cambridges some time ago.
The 92-year-old Queen will be travelling back from Norfolk on Monday at the start of a busy week full of Royal engagements.
https://www.express.co.uk/news/royal/985938/The-Queen-news-Phili … of-health-reasons

# 122
Една хубава снимка, която мисля, че не е пускана в темата:

Скрит текст:
Queen Elizabeth II and Prince William, Duke of Cambridge attend The Thistle Service at St Giles Cathedral in Edinburgh, Scotland - July 6, 2018

# 123
  • о`майна лунна нощ е
Ох, сигурно са много хубави, много тържествено облечени..., но тия одежди са ми ужасно карнавални.

# 124
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тук са упоменати кои са кръстниците на Луи днес https://www.bbc.co.uk/news/uk-44758589

# 125
  • На топло
Кейт в бяло.
Мегън е в кафяво-зелено Grin тъмно май....Пипа отива на кръщенето.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 18:42 от Hello♥J

# 126
  • Майничка
Пипа прилича на колежанка, само едно тъмно фишу под яката й липсва.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 18:54 от gargamela

# 127
  • Истински се вижда само със сърцето.
Още малко снимки тук Simple Smile https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/kate-middleton-arrives-pri … ce-louis-12883862

# 128
Прекрасна Кейт! Тоалет, бебе, усмивка. Грее жената.
Мегън прилича на фикус. Много ми харесва тази жена, защо така грозно се облича? И пак са за ръка с Харито. Цветът, който е избрала е неприятен и много странен. Всъщност смятам вече, че само тя може да избере такъв за официално събитие. Все чакам да се облече блестящо, както преди за събитие и все се разочаровам. Още веднъж ще я видя и после вече ще си знам, че така ще е.

# 129
  • София
Много е красива Кейт. Разкошна шапка или диадема? Много ме впечатли. Изискано и много семпло. Очаквам още снимки, за да я видя в цял ръст.
Как спят тези бебета така нон -стоп не знам, моята госпожица не спеше така хубаво.

Очаквах Шарлът да е по-добре облечена. Подобен тип рокля вече виждам поне за 3-ти път.
Мегън не я видях добре, но не ми хареса цвета. Пипа е прекрасна.

# 130
  • На топло
На Мегън са и избрали камуфлажен цвят, да се слива с тапетите 😂.
Не вярвам, че тя го е избрала...
Кейт е винаги в един образ, скучно.

# 131
В материала на Мирър има снимки  и от кръщенето на Джордж,  и от кръщенето на Шарлот...

# 132
  • Някъде там
Блестяща Кейт.ааа
Луи ми е най-сладичък от трите бебчета.
Един мъничък дребничък...Шарлот и Джордж са ми любимци.
Не е зле Меган но кога ще облече нещо свежо ако не на кръщене...май никога.
Пипа много ми хареса.Някак всички са по скромно и семпло облечени и не е така тържествено като я няма баба.
Усеща се липсата и.

# 133
# 134
  • Майничка
Тоалетът на Мегън изобщо, ама изобщо не се вързва цветово с този на Хари. Все едно двама случайно събрани на снимка, а не семейство.

Общи условия

Активация на акаунт