Кралски работи и клюки - 15

• 63 821
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Баба я няма но къде са майката и бащата на Кейт.Никъде не ги видях,докато на предишните кръщенета ги имаше.
Тук никой друг освен кралското семейство не виждам.

# 136
Всички ми харесват!
Но, Мегън най! Много ми е екзотична, неподправена, и нежна!
Кейт е хубава, но скучновата, не вярвам да ме впечатли вече с нищо!
Уилям и Хари са ми хубави, навярно, понеже са на Даяна синовете, а тя ми е фейвърит!

# 137
  • На изток от Рая
Част от гостите, но качеството е малко лошо:
Първата двойка не са ли родителите на Кейт?

https://www.instagram.com/p/BlBILVBBJZi/?tagged=katemiddleton

# 138
  • Майничка
Баба я няма но къде са майката и бащата на Кейт.Никъде не ги видях,докато на предишните кръщенета ги имаше.
Тук никой друг освен кралското семейство не виждам.

Там са, виждат се на снимките, пуснати от Илейн.

# 139
  • Бургас
Харесва ми Мегън. Цвета, които е избрала е по-различен , тези,които обикновено избират  Кейт и Камила.

# 140
Хари е подарил на Луи първото издание на "Мечо Пух".
В линка се казва,ч е така той отдава почит на майка си, която им е чела приказки за лека нощ.
Heart

# 141
Разкошна, елегантна, красива Кейт. Както винаги. Тоалета на Меган много ми харесва - и цвета, и модела. Обаче това не е нейния цвят и е добре да го избягва. Този цвят, според мен би подхождал повече на жена с по-светла кожа. При нея не стои добре. Това, че не си пасва цветово с костюма на Хари вече сте го казали.
А защо баба Бети не е присъствала?

# 142
Прекрасна, безупречна Кейт!
Винаги съм впечатлена от това колко добре изглежда.
И Мегън ми харесва, макар че в моите очи Кейт я превъзхожда.

# 143
  • Торонто
Намирам Меган за най-стилно облечената жена в случая.
Ако роклята на Пипа беше на нея, щеше да отнесе критики за поредната си пеньоароподобна рокля. Цветът можеше да е една идея по-свеж, но и така си е добре.

# 144
Прекрасна Кейт, може да е скучна и леко състарена,но пък винаги усмихната, ще видим и Мегън след 3 деца как ще е.

# 145
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Меган страхотна. Винаги показва разчупени,по-младежки и интересни модели.
Кейт отдавна не ми харесва как я обличат,точно като тетка с лелски тоалетите 1:1 с тези на Камила.Толкова ми е стерилна и бастунеста,кралкия живот успя да й отнеме младоста като още на 30г я навлече в грозни дрехи за 50+.Дори не я намирам за свежа и въпреки доброто тяло,в лице е застарена и сбръчкана.Меган стои като момиченце до нея.

Трите деца не са оправдание,нали си даваш сметка,че има детегледачки,отделно прислужници за щяло и нещяло.

# 146
Меган страхотна. Винаги показва разчупени,по-младежки и интересни модели.
Кейт отдавна не ми харесва как я обличат,точно като тетка с лелски тоалетите 1:1 с тези на Камила.Толкова ми е стерилна и бастунеста,кралкия живот успя да й отнеме младоста като още на 30г я навлече в грозни дрехи за 50+.Дори не я намирам за свежа и въпреки доброто тяло,в лице е застарена и сбръчкана.Меган стои като момиченце до нея.

Трите деца не са оправдание,нали си даваш сметка,че има детегледачки,отделно прислужници за щяло и нещяло.
Колкото и детегледачки да има нали тя ги е износила тия деца, това тяло не се ли амортизира (макар тялото и да е страхотно) и в лицето се отрозява малко или много.Пък и не вярвам хич да не си гледа децата, навсякъде са с тях.

# 147
  • София
Меган стои като прототип на Дарвин до нея.

# 148
Тоалетът на Меган, с този цвят, би стоял супер на лейди Кити.

# 149
  • Истински се вижда само със сърцето.
На мен Меган ми харесва, тоалетът е хубав, а на мен този цвят ми е любим Simple Smile В интерес на истината тази жена каквото и да облече 90% от списващите ще и намерят кусур.

Например Пипа Мидълтън е в пъти по скучен и безличен тоалет, но тя е ок за публиката.
Всъщност колкото и клюкарска да е темата, това постоянно оплюване на някого на моменти поне на мен ми идва в повече. Ще кажеш че е откраднала на някого мъжа че толкова я нападате  Joy

Общи условия

Активация на акаунт