Кралски работи и клюки - 15

• 63 849
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Меган изглежда доста стилна и стройна, за разлика от другите лели, макар и на мен да не ми е в любимия цвят.
Роклята на Пипа е лелинска, но тя нали е бременна, та намерила е там някаква висяща плисирана торба.
Но наистина съм учудена от грозната горна част от роклята на Кейт - бухнали ръкави, некрасиво триъгълно деколте, смешна диадема.
Ама да са живи и здрави. Обаче ми хареса Уилито. Simple Smile

# 151
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кейт не е единствената родила 3 деца.Тялото й е страхотно и съм склонна да приема,че 3 бременности биха имали негативен ефект върху тялото повече,отколкото върху лицето на една жена.Просто е застаряла преждевременно,а не е като да няма финансова възможност и достъп до процедури.Пипа също не е свежа в лице и може би е ген.

А иначе има детегледачки,ако й е кеф и нощ,и ден ще я заместват.Далеч съм от идеята,че Кейт по цял ден дундурка 3 деца,пере,готви и чисти цял един замък.За всичко това си има прислуга и съм сигурна,че се възползват ежедневно.О,горките..

# 152
  • София
И двете херцогини ми харесват!
Този път и към Мегън нямам забележки - най-накрая да и става дрехата Simple Smile И шапото е яко! Мисля че този път Хари не се е координирал добре, тя си е екстра. Хубава снимка https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/09/17/4E10B4180000057 … 1531153056181.jpg и една отстрани на косата https://3.bp.blogspot.com/-tLfWgEjEw9I/W0OySP-xCmI/AAAAAAABTfU/P … GAs/s1600/ptk.jpg
Пипа ми е ужасна този път - има и не лоши рокли за бременни, а тя и не е чак толкова напреднала. Мама Мидълтън също вече ми е ужасно скучна в бледо синьо...
От първата снимка, която видях ми се стори че Кейт е с цяла шапка, кръгла. Малко ме разочарова диадемата, но ми въпреки това ми харесва как се вижда отпред.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 22:16 от Lana

# 153
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че идеята им е била да координират дрехите.Трябва ли?
Друго за Кейт,казват,че била голяма пушачка.А цигарите съсипват кожата.

# 154
  • София
Цветът на роклята на Мегън ми е неприятен. Тя може да внася стил не с този цвят , който стои на много малко хора и ми е твърде скучен. Кейт видимо изглежда уморена и не свежа. Колкото и да са ти домашните помощници и готвачки съм далеч от мисълта, че тя си стои и чете книги по цял ден. Изглеждаше така и в един момент след раждането на Джордж. Мисля, че скоро ще си върне формата. Нейната рокля ми харесва.

Пипа и майка им са с кошмарен избор на дреха. Особено Пипа. Твърде неподходящ.

# 155
  • София
Едната има типично английска физиономия, на която си личи всякакво отпускане и дисколорация. Самите им фейсове са леко лелински на англичанките.
Другата е с негърски примес, съвсем различеб тип кожа е.
По тая логика за финансовите възможности втората защо не си е махнала петната от лицето не знам.
Имат си неписани правила за дрескод, затова повечето са умерени и скучновати в облеклото, докато егоцентричките гледат да се пльоснат с нещо по- неадекватно, за да крадат внимание. Не е много далеч от акъла.

# 156
Да, имат си етикет и го спазват. Хич не ми харесва на Пипа роклята, цветът обаче да. Цветът на Мегън също ми харесва, но не й подхожда.
На Кейт дори и лелинските дрехи поне й стоят по мярка, а не като при Мегът като чувал. Не ми харесват бухналите ръкави на Кейт, но пък диадемата Heart Eyes

# 157
Аз не казвам, че е единствената родила 3 деца а, че се отразява малко или много не само на лицето, но ако щеш и на нокти и коса и т.н. Хайде все едно пък не знаете за какво става въпрос, сякаш хормоните влияят само на тялото без да засягат кожа и т.н. Както и да е, хареса ми как гледа постоянно към малкия принц и се усмихва...пък нека е скучна. Мегън и Хари винаги  изглеждат и се гледат все едно ще се награбят всеки момент (няма лошо), но омръзва и това Thinking

# 158
Кое омръзва? Simple Smile

# 159
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ми нека се обичат хората бе Simple Smile

# 160
Камила и Чарлз не видях.

# 161
# 162
  • Истински се вижда само със сърцето.
Камила и Чарлз не видях.

Присъствали са, разгледайте публикациите има и клипчета, където се виждат.

# 163
На мен ми харесва роклята на Пипа, може би една идея по-къса (до коляното например) щеше да ми хареса повече. Същото се отнася и за жълтата рокля на Мегън.
Според мен семейство Мидълтън са решили, че ще се впишат перфектно в кралското семейство и затова се придържат към това консервативно, типично облекло, шапки, поведение. И успяват. Ако аз отивам на кралско кръщене, сигурно ще се облека като Пипа, а не като Мегън, понеже това е по-сигурният път.
Също така намирам за нормално, че има разлика във вида на Мегън и на Кейт. Освен че са на една и съща възраст, какво общо имат? Кейт е родила три деца, имала е здравословни проблеми покрай бременностите, имала е ще има повече ангажименти, а и според даже и чрез облеклото и показват, че тя ще стои до краля на Англия след врене.
Присъединявам се към мнението на elektus, защото и аз намирам за очарователно как всеки път, когато Кейт погледне бебето, на лицето и изгрява широка усмивка. И ръкавите, ах, ръкавите много ги харесвам!
И последно да кажа, че ми харесва и Камила как изглежда.

# 164
Не мога да повярвам какво ще напиша... Grinning
Маган много ми харесва - тоалет, цвят, шапка...

Кейт - въобще не ми харесва. Ужасна диадема (или каквото е там), ужасни ръкави. Говоря за дрехите само.
Иначе изглежда много щастлива и снимките с малкия са много усмихнати и зареждащи. Въобще не ми се вижда одъртяла и овехтяла.

Пипа - най-грозната рокля за бременни, която съм виждала! Flushed

Мама Мидълтън - не е зле, не е и Уау.

Камила не видях, сега ще потърся снимки. Редактирам - видях я. Безупречна, както винаги.

Мъжете - класика. Там няма какво да сгрешат.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 23:39 от Ice Queen

Общи условия

Активация на акаунт