Кралски работи и клюки - 15

• 63 933
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 17:14 от bubanka

# 211
  • София
Определено Шарлът ми е любимка. Как ги разкара фотографите, много ми хареса.Smiley

Харесва ми да гледам как се покланят на кралицата.

# 212
  • На топло
От работа не мога да се включа 😅
На Мегън този модел рокля и стои много красиво!
 Цветът не е черен, а navy blue...И въпреки това е неудачен за дневна лятна изява. За вечер по-става.
Мегън си е сложила сякаш изкуствени мигли?

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 19:22 от Hello♥J

# 213
  • До сърцето...
На Мегън луничките й отиват, не знам кой предложи да ги избелва, дано не и щукне да го прави. Има своя индивидуалност с тях.

Белгийското кралско семейство подкрепят свотие сънародници на Световното. Харесват ми.
Скрит текст:

Подаръка на Хари за Луи, мълви се, че е струва  £8000:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 21:17 от Радика

# 214
Здравейте, дами! Доста сте изписали в темата... Grinning Относно анкетата ми харесват братята Чато (още от преди ги харесвам Smirk) и принц Абдул Матин (много на азиатец ми бие, а те ме кефят).

Меган на последните изяви изглежда добре, но наистина в сравнение с другите и на мен ми идва overdressed. Зелената рокля като кройка е страхотна, но цветът на нея... мхм не. Днешната рокля е перфектна с изключение, че не е подходяща за дневна визита. Този модел много добре й седи. И ми изглежда все така тъмна ...

Кейт е много красива и на двете събития. С малкия Луи направо сияе като го погледне.  

Съгласна съм с вас за Пипа. Може да следва хранителен режим, за да не лепне много кг. Англичанките бързо наддават.

Шарлот мисля, че заради прическата изглежда така. И това, че не се усмихва. Голяма сладурана е иначе.

Страхотен подарък от принц Хари. Heart Eyes

# 215
Поредната ризница,която е нахлузила Меги,не е най-грозното нещо,което е носила и не смятам,че цветът не й отива.Просто е подходящ за пътуване,за ежедневие и най-малко подходящ за подобно "бебешко" събитие.Липса на талия и кльощави крака не е добра комбинация.Мисля си,но не съм сигурна,дали по-широк колан няма да пооправи нещата...Тъмносинята рокля е супер женствена,но пак ефектът "забравих да сложа сутиен" е налице и тия дизайнери са за бой вече.Питам се защо все при нея се получава и дали пък не го прави нарочно...малко вероятно.Мисля си и за диадемката,с която се яви Кейт,дали не проправя път към незадължителност на кацналите извънземни на главите им.Сега диадема,после шнола и накрая само по прическа.Пипа никога не е била нещо особено,но на 28 привлече погледите на сватбата с младост,свежест,тен и тяло.Сега нещата са изцяло променени,но какво от това-приоритетите на сестрите са съвсем различни.Не е срамно нито остаряването,нито майчинството.
Шарлота ми се струва доста оправна и непукист.Имам чувството,че по я бива за кралица от брат си.Тя май е Телец,а той Рак и това обяснява нещата Simple Smile

# 216
Шарлота ми се струва доста оправна и непукист.Имам чувството,че по я бива за кралица от брат си.Тя май е Телец,а той Рак и това обяснява нещата Simple Smile

Казано така Шарлот ми се вписва в образа на кралица.

И няколко интересни снимки от Инстаграм.

Камила си мирише ли, мирише цветята. Joy

Joy JoyJoy

# 217
Камила си мирише ли, мирише цветята. Joy
Скрит текст:
Taзи снимка реална ли е?
Ох, много ми е смешна тук! Joy

# 218
  • София
И аз съм си го помислила за Шарлот, че ще е по-подходяща. Джордж ми изглежда по-безличен, добро и кротко дете.

Мислех си зеленото на кръщенето на Мегън дали не е реверанс към католиците ирландци в UK, кръщенето е протестантско, но едва ли чак до там.

# 219
От работа не мога да се включа 😅
Мегън си е сложила сякаш изкуствени мигли?
Скрит текст:

Скрит текст:

Да. В https://royaldish.com/index.php?board=51.0 я коментират още от сватбата, че си слага изкуствени мигли.

# 220
Много ми харесаха тъмната рокля и шапката на Меган. Това е силуета, подходящ за нея. И това май е първата шапка, която определено ми хареса.

# 221
  • Торонто
При добри природни дадености този ефект е напълно постижим със спирала.

# 222
  • На ръба на нервната криза
Е Лин, нали трябва да има драма, иначе не става Mr. Green Мен ме кефи категоричността с която се заявяват подобни конспиративни теории.

Джордж и Шарлот са деца все още. Нито зодията, нито поведението им пред камерите може да е релевантно затова кой ще става за крал/кралица и кой не. Джордж тепърва ще бъде учен, възпитаван и подготвян за това, че ще бъде Краля един ден. Той ако сте забелязали винаги се появява на събития хванат за ръка с Уилям, а не с Кейт и баща му му говори, показва, учи го да се представя пред хората, с които се срещат, да им подава ръка и т.н. Всичко това е с цел.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 20:31 от San Noella

# 223
  • София
Опущих новата тема. Уж мислех, че съм писала, ама явно не.
Онзи ден гледах някакви снимки на Мегън-стари и сега нови и на някои беше доста добре.
Пробвах се да гледам една серия на Костюмари(не знам дали писах), тя дейно участваше. Но не можах...скучно ми стана Grinning

# 224
  • На топло
Мегън вече в Ирландия 😁

Общи условия

Активация на акаунт