Кралски работи и клюки - 15

• 63 939
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Рая
Втората рокля на Мегън:

]
Мегън определено има напредък с държанието си, много ми харесва, много е нежна:

# 241
Супер е Меган.
А Грейс Кели е уникална. Heart Eyes
Класическа красавица и перфектна визия и лице за принцеса.

# 242
  • На топло
Значи Мегън не е бременна все още, щом пие алкохол.
Днес егати маратона, колко прически смени. Голям живот 😆 само по гостита, партита, визити хайманосват.
Съседите ми полудяха, не мога да си легна.

# 243
  • на пистата
Клипче на уилям и кейт,хари и мегън как отиват на някакво събитие/честване..не знам какво е.камила е с готин тоалет
https://www.instagram.com/p/BlDiowOhRfT/?utm_source=ig_share_she … shid=gjkg5l2kcvgb

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Мегън много хляб има да изяде, докато стигне Грейс Кели, тази жена е толкова фина, че просто няма стигане. Това тук е класика

А тази снимка показва само колко крива е Мегън, не може изобщо за бъдат сравнявани двете.

Отделно, не знам кой й е дизайнер, но или тя е крива по някакъв начин, не може да стои адекватно изправена, или този, който й шие роклите е за уволнение. На черната на едно място изглежда все едно са й криви гърдите и толкова недомаслено стои отпред...

# 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Едната е хваната в движение,а другата прозира за снимка.
Не виждам и една причина някоя да стига друга,казва се идентичност и това се оценява много повече от копи-пейст.

# 246
  • Варна
Мегън не ми харесва в черно /Blue navy, ако ще и Диор да е.
Както някой забеляза и зърна й правят роклите.
Имам смътен спомен, че преди време и при Кейт имаше гаф със зърна, но може да бъркам с някоя друга.
Мегън ми хареса с роклята на кръщенето, но нито цвета, нито стила беше за такова събитие.
С петролено зеленото в Ирландия беше супер, но не и с черната малка рокля по - късно.
Пипа... Егати грозната, странна рокля.
На Кейт роклята от кръщението ми харесва, много хубав нюанс, да се чудиш жълто ли е какво е. Деколте и ръкави също ми харесват. Забелязвам, че и други кралски особи носят такива ръкави и деколтета.
Аз няма да тръгна така облечена, дори и за някаква събитие.
Но при тях изглежда са приети.
Мегън има навика да си криви леко левия крак в глезена, главата й леко наведена и напред върви и създава впечатление, че стойката й е крива.
Вярвам, че с течение на времето всичко това ще се изчисти.
Надявам се, че избирайки неподходящи рокли, като кройка, цвят, размер, не го прави, за да изпъкне по някакъв своеобразен, свой начин.
Не мога да си представя, че аз съзнателно ще се облека така.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 07:16 от missNoir

# 247
  • Истински се вижда само със сърцето.
Клипче на уилям и кейт,хари и мегън как отиват на някакво събитие/честване..не знам какво е.камила е с готин тоалет
https://www.instagram.com/p/BlDiowOhRfT/?utm_source=ig_share_she … shid=gjkg5l2kcvgb

Вчера отбелязваха Flypast 100 г от създаването на Роял еърфорс.

# 248
  • Бургас
Имам чувството, че Кейт облича всеки път едно и също -нещо познато, с което знае,че няма да сгреши. Обаче и не вярвам да е склонна да експериментира с цветове и кройки, както например дамите от другите кралски дворове.

# 249
Не мисля. Ето тук може да се види какво е носила всяка седмица от последните 7 години: https://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g1811/kate-middleto … utfits/?slide=186

7 години, от които 3 беше бременна и току що родила. Грам напрежение не излъчва тази жена, въпреки, че не е родена в тези среди и не е свикнала от дете на подобен начин на живот и сигурно й коства усилия. Но сигурно природно си носи нещо.

Very English! Bowtie

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 08:59 от Анонимен

# 250
Меган има сутиен под зеления костюм(пола и блуза)! Браво! Така е по- женствена и повече ми харесва.

# 251
Very English също като времето в София през последната една седмица! Simple Smile
Стойката на Меги се подобрява значително, Кейт маалко бабее м някои тоалети, но и двете са симпатични по своему. Обаче, прави ми впечатление, че ходят само по някакви типични английски чествания и празници. Всичко е суета! Даяна беше запълнила графика си с благотворителни събития, затова хората я обичаха. Сега кралската фамилия се е свила до един цирк, обсъждаме само тоалетите им, но не и делата им (понеже няма такива)!

# 252
Най-накрая видях една красива, елегантна Меган, каквато искам да виждам всеки път. Това са моделите, които трябва да носи според мен, за да изглежда безупречно

Скрит текст:

Дебело подчертавам, че говоря само за моделите на роклите. Цветовете трябва да ги смени, обаче. Единствено на последната снимка изглежда перфектно - модела и цвета са идеалните. На другите две снимки цветовете не са ОК за нейната кожа и е добре да започне да се съобразява с това. Прекалено е тъмна за тях. Ако ги смени с нещо по-свежо /като жълтата рокля примерно/ ще бъде умопомрачителна, защото ще контрастират сериозно с кожата й

# 253
  • На ръба на нервната криза
Аз честно казано не виждам проблем с черното. То е универсален цвят, съчетава се с всеки друг и стои добре на всякаква кожа и коса, също както и бялото. Единствено смятам, че в случая на Меган е могло да се измисли някакъв по-ярък акцент, например червени или златисти обувки и клъч, за да може все пак нещо да изпъкне.

# 254
  • Бургас
Кога ще има официална вечеря с дълги рокли и тиари? Искам да видя Мегън какво ще избере

Общи условия

Активация на акаунт