Кралски работи и клюки - 15

• 63 985
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • На изток от Рая
Роклята не Мегън не позволява права линия, заради това е минала по-напред.   Аз мисля, че Меги ще остане под светлината на прожекторите дълго време. Първо чернокожа е, не е аристократка, а и Харито е любимец... Ако започне да се занимава с благотворителност и други дейности, (струва ми се, че ще започне скоро) работата и е опечена. 😁

# 346
  • Истински се вижда само със сърцето.
А защо на първата снимка младоженците да на една линия, а на втората меган пак се е изпречила напред? Ама че досадница, само се бута да изпъква. След години, като Кейт и Уилиям станат крал и кралица и медийното внимание около тях продължи да расте, ще се побърка от злоба.
Да не говорим, че крие, че е била стриптизьорка.

Чак пък толкова.... има си фотографи и хора, които избират най-подходящата композиция за снимка.

Толкова омраза към непознат ми е непонятна, да беше едно изказване както и да е, но ти не се спираш. Темата не е за хейтването, а за клюки.

# 347
На снимката на сватбата на Мегън от двореца само Елизабет, Филип и Катрин са седящи на столове, всички други са прави. Т.е. на Катрин и се дава голяма привилегия, а може да е и защото е родила скоро, или заради баланса на снимката (от седящи).

Не смятам, че има някаква особена привилегия в случая. По-скоро горкият фотограф доста се е измъчил докато композира кадъра. От страната на булката е изключително празно. Наредил ги е горе-долу някак си за да се получи традиционна сватбена снимка.

За сравнение, снимката на Уили и Кейт е подходяща за сватбена мостра. Идеалната композиция, но само и единствено защото броя на присъстващите и връзките с главните лица го позволяват.

Младоженец - до него по ред по емоционална връзка - брат, баща, съпруга на бащата.
Преден план - хем най-важните, хем най-милите. Хем кралица и принц, хем баба и дядо.
Булка - еднакво важни. Стабилно семейство. Тате, мама, брат, сестра. Мъж, жена, мъж, жена.
И "разхвърляни" шаферчета за цвят. Като две от шаферчетата правят баланс с кралицата и принца.

Айде направете такава снимка на Хари и Меган. Не става...

Скрит текст:

Извинявам се за дългия цитат, но аз ако бях на мястото на Кейт веднага бих си гушнала бебето за тази снимка.
За мен няма логика Луи да липсва.

# 348
  • Бургас
Луи? Дето се роди на 23 април, а сватбата е на 19 май? За този Луи ли говорим?

# 349
Да, точно! Че колко майки си излизат децата още преди 20-ия ден...
А аз говоря само за снимката да е там. Какво е пречило детегледачката с бебето да ги чака там и просто да го подаде на майката за 2-3 кадъра?

# 350
Да, точно! Че колко майки си излизат децата още преди 20-ия ден...
А аз говоря само за снимката да е там. Какво е пречило детегледачката с бебето да ги чака там и просто да го подаде на майката за 2-3 кадъра?
Луи е принц. Той не е само едно дете. Знаем, че в кралското семейство нещата се планират, макар и да не знаем как точно. Знаем, че цветовете на дрехите, мястото, на което е сложен някой и още неща, внимателно се подбират.
Сигурна съм, че е било планирано кога и как да бъде появата на Луи пред хората. Сватбата на чичо му Хари, също не е просто сватба. Той е принц по рождение, за която и да се жени.
Така че, на Луи наистина "тематично" не му е мястото на сватбата. Особено преди кръщенето му. Надявам се да съм ти полезна и да съм успяла да изразя това, което имам предвид.  
Това, че Баба Бети не беше на кръщенето му, има значение. Каквато и да е причината, написана във вестниците.

# 351
Лелее, колко новини! Къде съм спала...

Мегън била стриптийзьорка Flushed
Джоли в кралското семейство Flushed
Камила убеждавала Мегън да не приеме Flushed

Наистина интересно защо кралицата не присъства на кръщенето Thinking

# 352
Кралицата е била на кръщенето на Шарлът.
Направо ми минава мисълта, че просто вече годините ѝ тежат и пропуска всяко събитие, което може. Пък си знае, че хроникьорите и клюкарите ще предположат по-висша причина.

# 353
Крал-консорт има тогава, когато въпросното лице е крал на една държава и съпруг на управляваща кралица на друга. Примерно Франсоа II, който е крал на Франция и консорт на Шотландия (женен за Мария Стюарт) или Филип II Испански, женен за кралицата на Англия Мария І Стюарт, който впоследствие става крал на Испания, без да има права върху английската корона.

А Филип пък от какви титли се е отказал - принц на Гърция и принц на Дания, т.е., отказал се е от хипотетичните права на два престола, за които така или иначе не би имал особен шанс. Херцогската титла му е дадена от Джордж VI при брака, а "официална" принц-консорт май няма. Доколкото зная, в Англия само принц Албърт е получил такава официално, защото не е имал или получил друга английска благородническа титла.

gargamela, благодаря ти за поста! Ако правилно разбирам, излиза че Камила ще има права върху английската корона ако е кралица, а не кралица консорт.  Ами тя има 2 деца! От първия си съпруг. В този случай от юридическа гледна точка може ли да се окаже, че за нещо (не конкретиизирам, по принцип питам) могат да претендират пълноправно с Уилям и Хари? Такива претенции в момента те не могат да имат. Но после?
Моля те, коригирай ме, ако греша! Ако ситуацията е такава и посоката в която разсъждавам е вярна, става много интересно!

# 354
А каква причина се изтъква за липсата на баба Бети на кръщенето?

# 355
Нито Камила, нито децата й имат каквито и да е хипотетични права върху английския престол. Наследниците са ясни поименно във всичките му варианти. Как ви хрумна въобще?

# 356
  • София
Темата е много конспиративна. Mr. Green

# 357
А защо на първата снимка младоженците да на една линия, а на втората меган пак се е изпречила напред? Ама че досадница, само се бута да изпъква. След години, като Кейт и Уилиям станат крал и кралица и медийното внимание около тях продължи да расте, ще се побърка от злоба.
Да не говорим, че крие, че е била стриптизьорка.

The Catcher in the Rye, предполагам, че чувствата в постовете ти към Меган са породени от информация, с която разполагаш. Може ли да я споделиш, както и да посочиш от къде ти е известно? Ако направиш така, мисля, че четящите и пишещите тук, ще разберат и дори може да коригират мнението си за Меган. Това си е тяхно решение, но ти можеш да повлияеш ако съобщаваш нещо по подходящ начин. Иначе събираш негативи и те трият. Няма смисъл. 
Аз също съм чела подобни (не същите, други) неща за нея, още някой тук спомена нещо такова, т.е. ти си още един източник на такива новини. Верни ли са, не са ли - не знаем. Не сме били там. Затова е редно да бъдем коректни към тези, с които си "разговаряме" тук - да споделим какво сме прочели, къде, да им дадем възможност те да си го тълкуват по свой си начин и да си "прекарваме" приятно. И най-вече - да се стараем да бъдем на ниво. От последното, печелим най-много самите ние.
Постът ми е добронамерено предложение към теб, но решението как да постъпиш, си е твое.

# 358
  • На ръба на нервната криза
gargamela, благодаря ти за поста! Ако правилно разбирам, излиза че Камила ще има права върху английската корона ако е кралица, а не кралица консорт.  Ами тя има 2 деца! От първия си съпруг. В този случай от юридическа гледна точка може ли да се окаже, че за нещо (не конкретиизирам, по принцип питам) могат да претендират пълноправно с Уилям и Хари? Такива претенции в момента те не могат да имат. Но после?
Моля те, коригирай ме, ако греша! Ако ситуацията е такава и посоката в която разсъждавам е вярна, става много интересно!

Гаргамела искаше да каже, че Камила не може да стане дори кралица-консорт, ти питаш дали може да стане Кралица и децата ѝ да имат титли и даже претенции към престола...
Крал/Кралица става само който е роден като престолонаследник!

# 359
Нито Камила, нито децата й имат каквито и да е хипотетични права върху английския престол. Наследниците са ясни поименно във всичките му варианти. Как ви хрумна въобще?

Жаве, не ми е удобно да те върна на 22 стр. да прочетеш. Всичко започна от това инфо, на което попаднах:
https://www.vesti.bg/lyubopitno/kamila-vse-pak-mozhe-da-e-kralic … britaniia-6080158
В статията има нова информация, че се правят необходимите неща, Камила все пак да стане кралица и че Чарлз винаги го е искал. Сякаш се променят договорки от 2005 г. И по-нататък започнахме да обсъждаме това, което знаем. И най-вече какви биха били последствията, ако това се случи.
Ще ми бъде приятно да се включиш с инфо, ако имаш такова. Страхотно разсъждаваш и мисля, че ще ми бъде от полза твоето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт