Кралски работи и клюки - 15

• 63 553
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Как разбрахте, че е без сутиен? Flushed
Иначе най-накрая да я видим в цвят! Ура!

# 61
  • До сърцето...
Елизабет на посещение в Шотландия.
С първият министър Никола Стърджън ( тя е и лидер на Шотландската национална партия). Кралицата за първи път не ми харесва.

Обаче на вечеринката ми харесва, с шапка е просто друг човек!

С ръгбиста Доди Уайр
Скрит текст:

И Стърджън там, и тя ми харесва.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 22:00 от Радика

# 62
  • о`майна лунна нощ е
Липсва клъч, бижу, часовник....

Да добавя - и стегнат глезен. На много снимки единият й глезен е скършен настрани. Боли ме да я гледам.
Но пък в този ярък цвят е прекрасна. Моделът също ми допада. А копчетата за настройване на радиостанцията ги пиша на сметката на кройката.

# 63
Дължината не ми допада. Една педя да беше по-къса newsm78

# 64
  • Някъде там
За първи път Мегън ми харесва много.
Единствено нещо малко на ръката и ми липсва.
Не съм гласувала в анкетата,нямах време да ги разгледам но ще го направя.
Принцове са,все пак 😉😊

# 65
И на мен Мегън много ми харесва. Не и трябват бижута, нито аксесоари, екстра е с тази жълта рокля.

# 66
Отново чудна Меган - изчистен, стилен, минималистичен тоалет.  Като газела е, прекрасно грациозна.

На баба Бети много и отиват рокли на цветя, отварят я. Нещо писаха, че не се чувствала добре наскоро, но дано е временно, защото много я харесвам.
И мадам Стърджън с втория бледорозов тоалет е много добре. Тя е малко грубичка, особено като отвори уста да проговори на шотландски, но има някакъв чар.

# 67
Роклята на Меган е страхотна и й стои много добре. Знае ли се марката? С прическата можеше да се постарае малко повече. А и поне чанта да беше взела. Обувките са страхотни, но според мен не стоят добре с тази рокля. Жълтото е прекалено ярко и можеше да я съчетае с нещо друго. Черни/тъмносини обувки с чанта в същия цвят биха стояли много по-добре според мен

Баба Бети е великолепна. Но определено с шапка изглежда много по-свежа  Simple Smile

# 68
Роклята на Меган е страхотна и й стои много добре. Знае ли се марката?

Meghan popped in a bright yellow dress by designer Brandon Maxwell who works as Lady Gaga's stylist

Снимки и инфо от събитието в линка
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5921081/Meghan-joins-P … don-bun-back.html

# 69
Страхотна е Меги, много ми харесва и на мен! Ех, как им желая едно красиво бебе!

# 70
  • Sydney
Благодаря за темата, мн е хубава...

Гласувах за никой и Дубаеца - чисто любопитство към парите... някои от принцовете са бозави, твърде...

Джорд ще стане на пет този месец...

Жълтата рокля - харесва ми; бабините визите с двамата сина и на Чарли с Камила - интересно защо баба е взела двамата по-малки, брат им - на др място...
Яко ги подготвя всички, за сдаване на поста...

# 71
  • На ръба на нервната криза
бабините визите с двамата сина и на Чарли с Камила - интересно защо баба е взела двамата по-малки, брат им - на др място...
Яко ги подготвя всички, за сдаване на поста...

Е това не го схванах Smiley

# 72
  • Sydney
Имах предвид, че баба иска да е покрила всички места с хора лично представени от нея след като вече не е Кралица, Т.е. Като умре... за това и Чарлз на едно, а тя с другите си двама сина на други събития...

# 73
На баба Бети много и отиват рокли на цветя, отварят я. Нещо писаха, че не се чувствала добре наскоро, но дано е временно, защото много я харесвам.

Vrabcho, забелязвам и аз, че такива публикации зачестиха:
https://dariknews.bg/novini/sviat/britanskiiat-kabinet-podgotvia … kralicata-2106773
Желая й здраве и дълголетие. Просто споделям, че честите публикации на тази тема са притеснителни.

# 74
Ами то нали вече от близо година се върти слухът, че Баба вече е на още по- добро място и това, което виждаме, е нейна двойничка.  Laughing Ето как и защо са разрешили на Хари да си вземе обикновена холивудска актриса.  Joy Joy Joy
Разконспирирах ги- туй то.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт