Кралски работи и клюки - 15

• 63 548
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Летисия и Фелипе ще пращат (или вече са пратили инфантите на лагер в Щатите за месец. Загубих линка към статията.
Интересна анкета, на първо четене нямам избор. Ще разгледам по-обстойно 😀.

https://www.hellomagazine.com/royalty/2018070349932/king-felipe- … ers-america-camp/

Много ми харесват испанските принцеси

# 46
  • Пловдив
Представям си колко моми се навъртат около всички тези принцове и искат да станат принцеси😉

# 47
Скоро четох за един български принц (абе не съм много сигурна дали има титла). Потомък на батембергови, никой от които няма българска кръв. Но пък баща му се оженва за американка с бг произход, спечелила техен конурс за миски. Сега е спортист в американски колеж. На външен вид всичките принцове може да ги сложи в джоба си. Обачее...не знам как да я намеря тази статия в нета.

Опа, не бил Батемберг, а Сакскобурггота.

https://www.google.bg/amp/www.168chasa.bg/amp/6889299

Едитвам се пак:

http://www.168chasa.bg/article/6899513

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 10:47 от Giada

# 48
Летисия и Фелипе ще пращат (или вече са пратили инфантите на лагер в Щатите за месец. Загубих линка към статията.
Интересна анкета, на първо четене нямам избор. Ще разгледам по-обстойно 😀.

https://www.hellomagazine.com/royalty/2018070349932/king-felipe- … ers-america-camp/

Много ми харесват испанските принцеси

На каква възраст са момичетата? Много са хубави - направо ми идва да си запазя едната за снаха, ама с такава зла тъща горкото ми синче  Simple Smile

А Джорджи на колко години стана? Да знам дали да редя щерката за него  Simple Smile

# 49
Летисия ми бррр.Изглежда ми като психопат, не знам от многото интервенции ли, лркарства ли взима, но погледа и е налудничав.

# 50
  • До сърцето...
Радика може да обмислиш една анкета с малките дечица на кралски величия за следващият път ако искаш Simple Smile мисля че ще е интересно Simple Smile

Прочете ми мислите Grinning Мислех като мине кръщенето на Луи, че да има повече снимков материал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 51
Фелипе много го харесвам! Имаме приятел испанец, толкова пък да си приличат! Особено като са и с брада...  Crazy
Летисия никога не съм я харесвала, а покрай клипчетата, които се развъртяха тук наскоро- пък съвсем ми опротивя. Инфантите, обаче, са прекрасни, дано не се метнат на мама прекалено много.
Бг принцът ми е НАЙ- !  Heart Eyes

Аз глася Шарлот за синковеца- екстра ще си паснат.  Mr. Green
Къде приемат заявките Heart

Първо ще пробвам с Даунинг стриит 10. И оттам Протоколът да задвижи нещата.   Joy Joy Joy

# 52
Загледах началната снимка на темата. Кралица, а след нея ще има три поколения крале.....Какво ли я чака монархията с тях?

# 53
Не се знае. Може да има всякакви обрати. Както Елизабет случайно е станала кралица.

# 54
  • На топло

Красива Мегън

# 55
Красива е наистина, обаче защо все е без сутиен Thinking дори и на сватбата, нещо с етикета им ли пак?

# 56
  • На топло
Е как разбрахте, че е без сутиен?
Жълтият цвят е страхотен 😊
Единствено можеше да добави някакво бижу, много лаконичен образ.

# 57
Е как разбрахте, че е без сутиен?
Жълтият цвят е страхотен 😊
Е и аз не съм кой знае колко надарена ама ако сега има сутиен, най-малкото ще изглежда, че има бюст

# 58
  • На изток от Рая
Вижда се, че е без и на мен ми направи впечатление, но едва ли има такъв етикет.                                                             
 Ах, тези нейни ръце... винаги трябва да са върху Хари, не може ли да си държи клъчовете (виждам, че на снимката няма), за да не ги размята така...

# 59
  • На топло
Мерси за интересната анкета в началото 💖
Ще помисля. Нещо за дъщеря ми 😂, на мен всички ми идват много млади.
Със сигурност може да се твърди, че е с  или без сутиен ако сте присъствали на обличането и сте видяли 😂
Липсва кълч, бижу, часовник....

Общи условия

Активация на акаунт