Кралски работи и клюки - 15

• 63 552
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Нито един! Предоставям ви ги, вие да им се радвате!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 31
  • София
Много са ми грозни тези принцове. Нито един не бих избрала.

# 32
  • Русе/София
Добре,че не ме влече принцеството,че с тия принцове - голям зор ще видя докато се влюбя.

# 33
Те са финансово красиви Sunglasses

# 34
  • Down south
Темата е  оформена много приятно.
Ще ги поразгледам още веднъж Simple Smile пък току виж, съм си "избрала" някой.

# 35
  • София
За принц Николай гласувах. Най ми е хубав, еврпоейски. Източната красота не ми е по вкуса, не мога да я оценя.

# 36
Ооо, колко хубави принцове!
Радика, огромно благодаря за труда, личи си, че го правиш с много обич Simple Smile

# 37
  • Countryside
Първите двама с ми най-симпатични, но са ми детковци. Жалко, че щерката е малка още, иначе. .. Mr. Green
Този на Бурней има малко азиатски черти, на хубав японец ми бие по-скоро, отколкото на арабин. Явно е доста мешан, от някоя японка в харема Mr. Green
Лично аз с араби не се забърквам, ако ще да изглеждат като Брад Пит и милиардери да са. Манталитета им е друг и незнам след първоначалната лИбоФ, дали няма да ме изненада неприятно.

Радика, отново прекрасна тема! Благодаря ти за старанието, труда да намериш материали и за интересните дискусии, които се получават!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 21:30 от Сиренце

# 38
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря за темата  bouquet

За никого не гласувах Simple Smile и аз като Сиренцето, ако щерката беше голяма можех да избера някого за зет  Joy че тя е в категорията на Джорджи, като възраст Simple Smile

# 39
С много уговорки 10 и 11. Другите са ми много пубертетски.

# 40
  • София
Летисия и Фелипе ще пращат (или вече са пратили инфантите на лагер в Щатите за месец. Загубих линка към статията.
Интересна анкета, на първо четене нямам избор. Ще разгледам по-обстойно 😀.

# 41
Благодаря за темата  bouquet

За никого не гласувах Simple Smile и аз като Сиренцето, ако щерката беше голяма можех да избера някого за зет  Joy че тя е в категорията на Джорджи, като възраст Simple Smile
Ето за този принц ще има бой! Joy

Не забравяйте обаче, че Виктория Бекъм вече ни е изпреварила с една крачка! Imp
Джордж един ден ще бъде "Джордж Седми", а Бекъмката придвидливо кръсти дъщеря си Harper Seven. Хитруша е тя! Wink

# 42
  • Истински се вижда само със сърцето.
Харпър  е по -голяма от него да си гледа наборите  hahaha моето е 3 години по-младо от принца  Joy

Радика може да обмислиш една анкета с малките дечица на кралски величия за следващият път ако искаш Simple Smile мисля че ще е интересно Simple Smile

# 43
Аз глася Шарлот за синковеца- екстра ще си паснат.  Mr. Green

# 44
  • Down south
Аз глася Шарлот за синковеца- екстра ще си паснат.  Mr. Green
Къде приемат заявките Heart

Дъщеря ми е на 17, тъкмо за един от принцовете. Може би от тези, които живеят в САЩ, че до тях по-лесно ще се доберем Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт