Кралски работи и клюки - 15

• 64 026
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Голям компромат сте пуснали на предната страница с топлес Мегън на яхта. Знае ли се откога и откъде е?
Уж чета внимателно...къде е тази топлес Мегън? newsm78

# 301
Относно дрехите на Меган, според мен правят проба-грешка с някои от моделите. Ако цвета ще ѝ отива, то дължината или модела няма да стои добре. Трябва да мине време, за да си намери точните дрехи. На моменти със сивата рокля ми прилича на бизнес дама , отколкото на дукеса.

То, че е проба-грешка се вижда, но ми е чудно защо трябва да става така. Тя не е ходила гола до сега, та да не знае кое й стои добре и кое не. Затова ми е странно, че е съгласна да облича рокли, които са й огромни примерно или цвета изобщо не й подхожда на кожата

# 302
Трудности има и от това, че не трябва да повтаря тоалет, не трябва да повтаря и тоалет на Кейт...и трябва да е съобразен с цвят по протокола на събитието, и много други неща. Но защо им издънки като материя, мнго впито или обратното- това вече не знам
Хареса ми теорията за затворените обувки Simple Smile

# 303
Това дете толкова рядко е усмихнато на публични събития. Рових в pinterest и видях тази стара снимка (September 24th to October 1st, 2016). Изпитах някакво умиление към него и спонтанно реших да я споделя. 

# 304
Първо,в момента има смяна на модата- роклите,дължината ,материите.Второ,явно Меган е привърженик на черно и пастелни тонове,които хич въобще не се връзват с идеята за ярки и свежи тонове на кралското семейство.Трето-кралският етикет.Всичко това води до пробата-грешка и до това ,че ние не можем да я възприемем .Друга особеност на нейният стил са елегантност чрез минимализъм,което пак не се връзва с шапките, и натруфените бижута.Вижте всички от кралското семейство каква демонстрация на бижута- буци,пера ,шапки  и корони правят .

# 305
  • София
Дрехите, които и бяха големи, са такива модели oversized, maxi. Не че е навлякла нещо, което не и по мярка.
Първата дреха, която Шарлот е облякла като "показано" бебе е струвало само 100 долара и в следващите 24 ч. сайтът на марката е посетен от 100 000 суши от 183 държави.
Има "ефектът Кейт Мидълтън"-каквото облече удря тавана. 

Кейт, Хари и Уилям имат благотворително НПО, сега и Мегън е в него. Кейт има 4 НПО под патронажа си, като лично е обикаляла в UK се е спряла на 4. Преди да бъде студентка е имала една празна година и е работила благотворително в Южна Америка. Не знам колко са активни и полезни, но факт е, че светът се интересува най-много от дрехите, аксесоарите, прическите. Аз и за Даяна не бях чувала за благотворителността и, само за скандала и модата.

Какво е това изнудване за Мегън, знам от началото на годината-нови клюки ли има? Чела съм, че британското разузнаване е пътувало в Канада и САЩ да се среща  хора и да чисти неподходящо минало чрез пари и други методи, но и това са само клюки. Първият и съпруг Тревор е евреин, сватбата в Хавайте е била еврейска и е завършила с такъв танц. Но тя не е приела религията, дори и това не е пречка за сватбата, но не била.

# 306
Keйт е пътувала в Южна Америка в gap year ,точно където и Принцът,така че връзката е очевидна.

# 307
  • София
Намерих голата Мегън, ми страхотни гърди има мацката...хич не е плоска, за нейното дребно телце са си идеални.
Пускам Софи Уесекс от Уимбълдън, само защото искам чантата ѝ Joy
https://fashion.hellomagazine.com/imagenes/fashion-news/20180712 … ldon-outfit-z.jpg

# 308
  • Някъде там

Очите на мама и бузките на бебето 😍

# 309
Кейт, Хари и Уилям имат благотворително НПО, сега и Мегън е в него. Кейт има 4 НПО под патронажа си, като лично е обикаляла в UK се е спряла на 4. Преди да бъде студентка е имала една празна година и е работила благотворително в Южна Америка. Не знам колко са активни и полезни, но факт е, че светът се интересува най-много от дрехите, аксесоарите, прическите. Аз и за Даяна не бях чувала за благотворителността и, само за скандала и модата.

Какво е това изнудване за Мегън, знам от началото на годината-нови клюки ли има? Чела съм, че британското разузнаване е пътувало в Канада и САЩ да се среща  хора и да чисти неподходящо минало чрез пари и други методи, но и това са само клюки. Първият и съпруг Тревор е евреин, сватбата в Хавайте е била еврейска и е завършила с такъв танц. Но тя не е приела религията, дори и това не е пречка за сватбата, но не била.

Това за Кейт и нейната благотворителност и аз го четох някъде по форумите. Беше написано от някакъв британски ПР. В това, на което попаднах, се споменаваше, че е била доброволка в някаква болница във Великобритания (не беше посочено точно място. Пишеше "в моя квартал"). Авторът на написаното изказваше съжаление, че за тези нейни действия почти нищо не се знае. Ако правилно съм се ориентирала, неудовлетворението е насочено към нейния (или този, който тогава е ползвала) ПР.
По повод Меган, не знам за какво конкретно става въпрос, но си признавам че искам да разбера и търся инфо в тази посока. Ако намериш нещо и решиш да го споделиш, ще съм благодарна.

# 310
Аз се сещам, че Кейт умишлено е пропуснала една година, за да съвпадне с принца заедно.

# 311
  • в сърцето на един мъж...
Е той принца ако не я харесва и не му допада, нямаше да остане с нея или пък да се събира...

# 312
Е, това е ясно. Имах предвид за да учат заедно. Тя нали е с година по-голяма.

# 313
Голямата благотворителна дейност на Даяна изобщо не може да се поставя под съмнение. А че децата й и семействата им й отстъпват в това отношение, и тук е коментирано. Една дама, която четеше английски форуми писа, че отнасят критики от сънародниците си за това, че не са достатъчно ангажирани социално. Не казвам, че изобща нищо не правят. Скандалите около Даяна се развихриха на по-късен етап от медийния й живот. Доста години отразяваха благотворителните й изяви.

# 314
Аз се сещам, че Кейт умишлено е пропуснала една година, за да съвпадне с принца заедно.
Тя нали е с година по-голяма.
6 месеца им е разликата, тя е Януари 1982, той- Юни същата година. Няма как да е пропуснала една година, за да са заедно, т.к. в ЮК "вододелът" кога се тръгва на училище и кой клас ще си, е 1ви Семптември.  Wink

Например, ако тя беше родена на 31ви Август, а а Уилям на 1ви Септември- щеше да е по- горната година него.  Laughing С тези рождени дати са си просто в една учебна година по подразбиране. Ако греша, моля да ме поправите.  Peace

Сега, в частните училища може да се правят изключения, разбира се.

С всичко това искам да кажа, че ми се струва доста изсмукана от пръстите историята колко целенасочено цял живот Кейт е преследвала своя Принц, пропускала е години, догонвала го после и така...  Laughing

Въпросният "компромат" с Мегън направо трябва да си го оставят- супер яко телце има, пък и не мисля, че показва нещо чак пък толкова пошло. Не съм фен на монокините и прекаленото разголване по принцип, но когато гледката е приятна и не е премината определена граница /както е в случая/, си е радост за окото.  Blush

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 14:03 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт