Кралски работи и клюки - 15

• 63 981
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На жена, на която стоят перфектно панталони - полите са проблем. И обратно.
А защо носи еднакви като стил обувки? Нещо сандали, с малко по-дебел ток, по-ниски от 8 см досега не видях

# 286

А защо носи еднакви като стил обувки? Нещо сандали, с малко по-дебел ток, по-ниски от 8 см досега не видях

Има протокол за обувките на официалните им събития. Дебели токове, платформи сандали и изобщо открити пръсти не са позволени.

Панталон, пола.. строен човек каквото и да сложи му стои добре. Но аз харесвам дукесите повече с поли.  Меган с черния костюм с панталон не е добре. Не е нейният тип облекло. Сивата рокля с плохата обаче е супер. Както и вчерашния петролен ансамбъл.

# 287
  • София
Не казвам ужасно дебели токове, но една идея по-дебели, а не стилето. На толкова слаби крака не е нужен такъв ток. Кейт мисля, че съм виждала и с по-ниски.
Нищо му няма на костюма, ако не беше черен. Обикновените хора ги носят.

# 288
Скрит текст:
С тези шевове правят роклята "излята" по тялото. Свива се тук от там, за да прилепне по гърдите. Иначе виси и е широко.
И аз нося вталени рокли, но никоя не е така куцо свита. Simple Smile

Този път защо Мегана е в центъра и до баба, вместо зад гърба на Катето? Simple Smile
една крачка са зад тях с Хари,не са до тях.тук на снимката се вижда..просто вашата е от дълече
https://www.instagram.com/p/BlDUJrTh8cx/?utm_source=ig_share_she … hid=1c8lopw6qqnft

Aбе каквото и да си говорим, определено са хитри от екипа на Двореца.
Наредили са Меган до кралицата, защото знаят, че в момента всички медийни прожектори са насочени към първата. Ако сложат Меган 4та, 5та странично, като нищо на снимките в медиите ще я има повече нея, отколкото Елизабет. 
Кейт в момента е скучна за пресата.

А относно обувките... Аз имам малко по-различни размишления.
Протокол или не, носят от време на време отворени обувки. Както съм писала в темата - и Елизабет на сватбата си е била с отворени.
Обаче да се замислим колко практични биха били отворени сандалки в обикновено дъждовна и мрачна Англия?
Рядко са с тънки дрехи. Виждате, че дори на снимката от вчера са със сака и леки палта. Как да се върже сандал с тоалета?
И другото пак заради времето - затворена обувка, във влажно и мокро време, лесно ще се почисти я в колата, я в "ladies room"". A с отворена обувка, колкото и да се внимава, ще си намокрят пръстчетата. Няма по-гнусна гледка от кални пръсти на краката. Дори и няма да могат да се почистят. (Представям си как Камила вирва крак на мивката в обществена тоалетна Joy ).
И да не е дъждовно, пак вятър, прах...
Та...затворената обувка е практична и по-лесна за идеална визия.

# 289
  • в сърцето на един мъж...
Сивата рокля на Мегън е ужасна, имаше една черна, на която се коментираха обувките - това е нейния тип рокля. А така както са й направени, прекалено много акцентират върху миниатюрните й цици и зърната изпъкват. Със сакото и панталона изглежда доста по-добре.

# 290
И отворени носят, и платформи, и кецове. Но само на неофициални събития. Кейт обича платформите (т. нар. wedge shoes), но съм я виждала да ги носи само по поляните, като ходи на поло мачове. Даже пишеше някъде, че Superga са и любимата марка спортни обувки.
Теорията за централното разположение на Меган е хитра, не беше ми хрумнало. Определено тя сега е хит и е нормално да има някаква стратегия в използването на образа и.

# 291
  • София
Като гледам какво време е тук напоследък, нищо чудно в Англия да е по-сухо и топло.  Mr. Green
Не мога да се ориентирам по снимките за времето. Да, съгласна съм за практичността, обаче има затворени пръсти с отворена пета, които са достатъчно официални, не зная имаше ли с каишка на глезена... нещо малко по-различно.

# 292
На мен пък много ми харесват обувките, които носи. Елегантни, красиви, стилни. Придават грациозност на крака. Всеки път, като гледам снимки на Меган, ми правят много приятно впечатление точно как стоят красиво на краката.

# 293
И отворени носят, и платформи, и кецове. Но само на неофициални събития.
На сватбата на Хари и Меган, Принцеса Кент (онази с негърката брошка) беше с отворени обувки.
Но сега пък ми хрумна... да, може с това да е показвала, че приема сватбата за неофициална. Joy  Нея я бива да си изразява мнението с деликатна натрапчивост. Smiling Imp

Кейт също се е появявала на разни официални събития с отворени обувки.

п.с. Врабчо, да не ми прочетеш поста като заяждане. Коментирам си просто, лаф да става. Simple Smile

Като гледам какво време е тук напоследък, нищо чудно в Англия да е по-сухо и топло.  Mr. Green
...има затворени пръсти с отворена пета, които са достатъчно официални...
1. За времето си права хах
2. Като видя такива обувки с отворена пета и затворени пръсти и ОСЛЕПЯВАМ! Grinning (много ги мразя)

# 294
  • На изток от Рая
И аз съм се замисляла за обувките, но може би залага на класически, за да не сбърка...
В момента всички погледи са в нея и е решила да заложи на сигурно, според мен.
Както Кейт залага на рокли тип "палта"... Ще се отпусне с времето и ще започне да експериментира.

Много са ми сладки двамата:

# 295
Голям компромат сте пуснали на предната страница с топлес Мегън на яхта. Знае ли се откога и откъде е?

# 296
От преди 2 години, на моминското парти на една нейна приятелка си правели в Италия снимка в гръб само по гащи и топлес. Мегън тук наглася камерата. Слухът е, че тя си го е пуснала видеото. Уенди Уилямс го каза това.

# 297
# 298
Харесва ми Мегън последните дни.
Тази сивата рокля не ми харесва, че е супер впита и се личи сутиенът й и ребрата, а надолу кокалите. Честно казано най ми харесва с панталона от днес.

# 299
Здравейте, следя темата отвреме навреме и малко късно се реших да се включа.Smile

Относно дрехите на Меган, според мен правят проба-грешка с някои от моделите. Ако цвета ще ѝ отива, то дължината или модела няма да стои добре. Трябва да мине време, за да си намери точните дрехи. На моменти със сивата рокля ми прилича на бизнес дама , отколкото на дукеса.

Имаше интересна теория или "новина" за Хари и Меган. Малко преди тяхната сватба, че двамата вече са били женени и предстоящата им сватба е само заради хората. Но сигурно това вече се е коментирало тук, поне не видях.

Понеже се коментира доста, че Шарлот прилича Елизабет Втора. Може и така да е, но само времето ще покаже. Правят се сравнения освен с Елизабет, и с Кейт и Уилям.
Днес попаднах и на интересна интересна статия, относно сравненията , но този път за Хари.

https://www.elle.com/culture/g22072707/prince-harry-prince-philip-look-a-like/

И едно клипче на Шарлот от стогодишнината на RAF
https://www.youtube.com/watch?v=llhsRiM3x6Y&feature=youtu.be

Джордж и Шарлот отново ще присъстват на сватба
https://www.brides.com/story/princess-eugenie-bridal-party-princ … tte-prince-george

Общи условия

Активация на акаунт