Кралски работи и клюки - 15

• 63 975
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
С тези шевове правят роклята "излята" по тялото. Свива се тук от там, за да прилепне по гърдите. Иначе виси и е широко.
Малко тясна ми изглежда роклята, ако беше мъничко по-широка, нямаше да е като наденица. Или е от материята.
Иначе за дължината си имат изискване, а на фигурата на Мегън не отиват къси рокли. В момента и тази дължина е модерна.  Така не се вижда разликата между клечестите прасци, кривите колена и бедрата. Където съм я видяла с рокля до коленете, винаги е изглеждала много зле. Тази асиметрична дължина или разкроена рокля до под коляното, май са нейните.

# 271
Ох, Мегън много хляб има да изяде, докато стигне Грейс Кели, тази жена е толкова фина, че просто няма стигане. Това тук е класика
Скрит текст:

А тази снимка показва само колко крива е Мегън, не може изобщо за бъдат сравнявани двете.

Отделно, не знам кой й е дизайнер, но или тя е крива по някакъв начин, не може да стои адекватно изправена, или този, който й шие роклите е за уволнение. На черната на едно място изглежда все едно са й криви гърдите и толкова недомаслено стои отпред...
Позволявам си да използвам източника, даден от Hello♥J :
Скрит текст:
В тази статия "Meghan Markle Channels Audrey Hepburn for a Day of Events Marking the 100th Anniversary of the RAF"
https://www.townandcountrymag.com/style/fashion-trends/a22095663 … -100-anniversary/
дори има сравнение с Одри Хепбърн, което за мен също е в повече. Могат да я сравняват с Грейс и с Одри, разбира се.
По-добре би било според мен да изчакат да се "ошлайфа". Тогава сравненията в по-голяма степен ще работят в полза на Меган.

Цитирам текста над снимката: "The whole look was very reminiscent of Audrey Hepburn."
Скрит текст:

Hello♥J,
надявам се да нямаш нищо против. Наистина ми харесаха публикациите в това електронно издание и ще го чета редовно.

# 272
С тези шевове правят роклята "излята" по тялото. Свива се тук от там, за да прилепне по гърдите. Иначе виси и е широко.
И аз нося вталени рокли, но никоя не е така куцо свита. Simple Smile

Този път защо Мегана е в центъра и до баба, вместо зад гърба на Катето? Simple Smile

# 273
Не мисля, че изглеждат увиснали гърдите и. Явно сме свикнали твърде с навирени до врата висок профил гърди Grinning

# 274
  • На ръба на нервната криза
Този път защо Мегана е в центъра и до баба, вместо зад гърба на Катето? Simple Smile

Нямам идея, но Катето ме уби, може ли вече и аз да си я наричам така? Mr. Green

# 275
# 276

Това ясно, но без да съм шивач или дизайнер съм сигурна, че има и по-удачни решения за местоположението на шевовете. Сега всичките завършват с връх върху зърната на гърдите и я правят да изглежда като от концерт на Мадона през 90те.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 277
  • София
Там си се правят, с цел да се получи нещо, като "джоб" за гърдите. Може да не са твърде дълги, за да не стигат краищата на шева при зоната на зърната. Но тогава не е толкова прилепнало.

# 278
Сантарелла, май не е, но клюкарските сайтове сега обсъждат, че някой иска 8 цифрен откуп за неща свързани с новата херцогиня и ако не плати британското семейството (Хари не е толкова богат, той има едни 20 мил наследени от майка й и около 4-5, които Чарлс му дава за джобни в годината) ... ще има експозета в пресата. Също така се говори и, че те вече са платили 1 мил на някой и това са нови.

# 279
Свивка е това. Може да е от кръста към гърдите, от страничния шев към гърдите, от ръкавната извивка към гърдите, може да е минава през рамото... Нормалната женска фигура в горната си част е най-изпъкнала на гърдите и за да обхваща дрехата гърдите, но без да зяпа към рамото, да е широка в кръста, врата и т.н. се правят свивки. За справка - погледнете във вашия гардероб по-елегантните си дрехи.

И за да не възмути някой, че не пиша по темата - на Меган много добре и стоят плитките деколтета, деликатно откриващи част от раменете. Хубави са ѝ раменете и умее да ги подчертава.

# 280
  • На топло
Не мога 😂, много са сладки двамата, далече от аристократите Мегън цъфти.

S11s11 - радвам се, че сайта ти харесва 😉

# 281
# 282
  • На топло
Хари с актрисата от Outlander, не знам как се изговаря на бг името ú.

# 283
  • на пистата
И аз нося вталени рокли, но никоя не е така куцо свита. Simple Smile

една крачка са зад тях с Хари,не са до тях.тук на снимката се вижда..просто вашата е от дълече
https://www.instagram.com/p/BlDUJrTh8cx/?utm_source=ig_share_she … hid=1c8lopw6qqnft

# 284
Ауу, колко перфектно и стоят тесни панталони на Мегито!
Перфектно тяло им тази жена! Рядко да ми хареса тесен панталон на жена, но тя е с много тесен таз!
Искам и аз така пък! Hug

Общи условия

Активация на акаунт