Кралски работи и клюки - 15

• 63 864
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
До колкото си спомням някъде четох, че Уилям и Кейт нямат право да се докосват на публични места...
Може би има някои съвсем официални събития, при които да важи, тогава ще важи и за другите, но като цяло си се докосват на публични места.
В началото не виждам даже разлика с Хари и Мегън.

Още:
1, 2, 3, 4, 5

Меган негърско къдрава ли е?
Да. Снимка от детските ѝ години.

За името Луи - френско-немски произход има. Но то си е част от името на баща му.
"Името Луи фигурира в пълните наименования и на принц Уилям (Уилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор), и на принц Джордж (Джордж Александър Луи)."
Източник.

# 556
До колкото си спомням някъде четох, че Уилям и Кейт нямат право да се докосват на публични места. Досега не съм ги видяла да го правят, ако са на официално мероприятие.
Уилям и Катрин

# 557
  • Бургас
Супер! Значи за тях няма проблем, пък Мегън и Хари, да не могат . Защо?

# 558
Ами, защото на много места изглежда все едно е вкопчена хванала го за ръката с две ръце.

Така например
Или тук, където явно е обърнат към друг човек
Пак
Последно

Обясних защо се случва според мен, не е някаква драма, ама не е и "Защо Кейт може, пък Меган не може?", защото цялостното излъчване е различно.

# 559
А, специалистите в темата да кажат защо не може Innocent
Младоженци са, и двамата сияят от щастие, нормално е...

# 560
  • София
Абе всичко може, докато баба не каже другояче Simple Smile

# 561
  • Бургас
Според мен е въпрос на симпатии. Тук в темата имам предвид. Като не харесвате Мегън, на челна стойка да застане няма да я харесате и това е. С всяко нейно действие, ще ви нерви Simple Smile Същото важи и за Катрин.
На мен не са ми любимки и двете и слабо ме вълнува дали се държат с мъжете си за ръце или не. Ако искат да се държат, ако не искат -да не се държат.

# 562
Ами, защото на много места изглежда все едно е вкопчена хванала го за ръката с две ръце...
Всяка двойка си има свой начин за хващане. А как им изглежда на другите няма никакво значение, стига да не е вулгарно...

Според мен е въпрос на симпатии. Тук в темата имам предвид. Като не харесвате Мегън, на челна стойка да застане няма да я харесате и това е. С всяко нейно действие, ще ви нерви Simple Smile Същото важи и за Катрин.
На мен не са ми любимки и двете и слабо ме вълнува дали се държат с мъжете си за ръце или не. Ако искат да се държат, ако не искат -да не се държат.
Абсолютно същото положение и при мен. Не харесвам и двете, защото не вярвам, че биха се омъжили за Уилям и Хари, ако не бяха принцове.
Но не ми пречат ръцете им Simple Smile

# 563
  • София
While there’s no official rule against Prince William and Kate Middleton sharing public displays of affection, it isn’t often in their six years of marriage that we’ve see these two royals sharing a kiss in public, or even holding hands.
В началото не виждам даже разлика с Хари и Мегън.
Явно всеки вижда каквото иска. Аз разлики виждам...добре че хората имат само по 2 ръце, в противен случай Хари нямаше да може да мръдне

# 564
Може да е по-влюбена, примерно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 565
Е, аз мисля, че темата е за коментиране и разсъждения. Иначе съм съгласна, че всяка двойка има свой начин на хващане и важно на тях да им харесва, но и всяка жена има свой стил на обличане и всяка свекърва със снаха си собствени отношения, но всъщност това са голяма част от обсъжданите теми.

# 566
Като двойка най - са ми готини Филипе и Летисия!
Намирам го за много сексапилни, зрели, влюбени и родени да са щастливи заедно!

# 567
  • София
Може да е по-влюбена, примерно Stuck Out Tongue Winking Eye
ЖДНБ!! Мда, казват че властта е афродизиак, може да добавим и известността
Надявам се в близко бъдеще извънредното внимание към тях да спре...

# 568
Kaквото и да се говорим "Дворът" направи много добър избор и с двете си снахи. Wink

Едната - по-сдържана, по-малко публични емоции, "тежка", безупречна в отговорностите и стила си, майка-отличничка и с произход от стабилно семейство. Печели роялистите и консервативно настроените.
Другата - "дива", "неопитомена", скандална, модерна, нетрадиционна, различна по всякакви критерии. Печели младите, новите, тези, които смятат, че традиционните ценности вече не са ценни. Wink

ЕДИТ:

Я, вижте каква хубава снимка ми изкочи току що във Фейсбук:
Скрит текст:
Баба и пра/внуци

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 16:38 от Ice Queen

# 569
  • Бургас
Госпожицата с чантата на прабаба ми е много сладка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт