Кралски работи и клюки - 15

• 63 852
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Като двойка най - са ми готини Филипе и Летисия!
Намирам го за много сексапилни, зрели, влюбени и родени да са щастливи заедно!
За мен пък тези не са влюбени изобщо, нито пък щастливи. Летисия е толкова злобна горката, че плюе отрова докато съска.

# 571
Ще падна от смях как супер категорично се заключава само от снимки, че Летисия е злобна и съска Simple Smile или как Кейт и Меган са в прекрасни отношения, защото на снимките се усмихват. Няма може би, вероятно и т.н.

# 572
Летисия я видяхме и в клипчета, не само в снимки. Последното нещо, което мога да кажа за нея е, че е зряла, както писа някой по-назад. Защото за мен зрелостта включва контрол над емоциите, особено над негативните, а Летисия има трудности с това. Каква е причината за развода ѝ с първия ѝ съпруг? Знам, че гугъл ще ми каже, но предпочитам "сдъвкана" информация тук. Пък и да върви темата...

# 573
  • Бургас
Не съм чела да се споменава причина. Знам, че и е бил преподавател. Може би са имали голяма разлика.
Аз на клипчета с Летисия не видях, кой знае какво. За мен детето първо бутна ръката на баба си.

# 574
  • София
И аз гледах клипчето, не мисля, че е бърсала детето или ако го е направила-не е съзнателно.
И аз бих си забърсала детето, но по начало въобще няма и да го дам да го целуват. Научила съм моят да казва не, ако не му е приятно.
И ако свекървата плете интриги и е неприятна-хич няма да демонстрирам топли чувства. Възпитани -да, но не и топли.
Летисия не ми е любимка, конска е в лицето, но чак злобна...
Намирам злобарски черти в лицето на Даяна, например.

# 575
Не съм се задълбочавала над Летисия, но Даяна и злобарски черти лично на мен ми е абсурдно.

# 576
Аз се чудя защо  не вземат мерки за бръчките си Thinking сигурно могат да си позволят кремове даже от еднорози..сранно ми е

# 577
Ти ако вярваш на рекламите..... мажеш се и край, бръчките с магическа пръчка изчезват- абсурд! И на рекламите са 20-30 годишни😲 На мен ми харесват така - естествени,  без ботукс и прочие модни тенденции.

# 578
  • До сърцето...
Аз се чудя защо  не вземат мерки за бръчките си Thinking сигурно могат да си позволят кремове даже от еднорози..сранно ми е

А защо да не остаряват естествено, а не като кифли?

Това болтнатото в тон с въпроса ли е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
Летисия не знам на колко години е, но изглежда поддържана и в лице и тяло.Това болтнатото е изтървана буква..въобще много насериозно се вземате Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 22:49 от eklektus

# 580
Меган гони 40те и изглежда по-добре от 95% от тунингованите 20 годишни кифли. Дори и бръчки няма, не я е срам, 'начи! Joy
Кейт има по-лоша кожа, но също е светлинни години пред онези с кремчетата, филърчетата и прочие.

# 581
Нали сте далеч от мисълта, че само с кремчета се поддържат?

# 582
  • До сърцето...

Един колаж във връзка със скорошните събития  Grinning

И реални снимки на Камила и Чарлз в Корнуол

Тази ми е доста неформална Simple Smile

# 583
Смятам и Мегън, и Кейт за много добре изглеждащи! Без филъри, ботокс и т.н.
За доста по-добре изглеждащи от Даяна, между другото, дори и като по-млада от тях. Има нещо в стила на 80-те и 90-те години, което ужасно състарява жените на външен вид и не е подминало и нея.

# 584
Смятам и Мегън, и Кейт за много добре изглеждащи! Без филъри, ботокс и т.н.
За доста по-добре изглеждащи от Даяна, между другото, дори и като по-млада от тях. Има нещо в стила на 80-те и 90-те години, което ужасно състарява жените на външен вид и не е подминало и нея.

Не са без корекции, просто са направени с мярка и не личи. А една жена може да изглежда добре и без да прилича на 25.

Общи условия

Активация на акаунт