Кралски работи и клюки - 15

• 63 850
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Интересно е с Тръмп дали от снобизъм са отказали да се срещнат Чарлз и/или Уилям. От двореца са писали, че президентът гостува по покана на парламента и затова от кралското семейство е само Елизабет, но ми е странно, че е сама.
Другата причина е, че Тръмп е ухажвал Дияна, коментирал е голи снимки на Кейт и на някакво парти в САЩ искал телефони на момичета, и Мегън била там и го отрязала, но други привлечени от пари и сила дали Simple Smile
А и си е неприятен отвсякъде. Но все пак на кралското семейство това му е работата, нали?

Много са хубави снимките на Кейт и Уилям, в които показват близост. Струва ми се, че не е било за пари или корона работата. На Кейт предишното гадже е обикновено момче, нали? На Пипа май е милиардер мъжа.

Мегън наистина хваща по различен начин Хари, те не се държат различно, на много снимки просто го прихваща. Може да е от нервност и плахост. Кейт е по-уверена и спокойна от нея. Мегън е доста нисичка в сравнение с Хари и мисля, че няма да слезе от високите токове.

Брат им има собствен бизнес, неуспешен, трупа дългове. Предишният е бил със сладкиши. Страда от дислексия, отпаднал е след първата година в университета, и в училище му е било трудно. С многогодишното си гадже са се разделили.

# 586
# 587
Изкарахте Даяна остаряла и озлобена, срама нямате, ей!
Летисия и Филипе на мен са ми много симпатична двойка.

# 588
Не, не Даяна е била грозна, а стила в периода 1980-2000г. 20 години ужасни дрехи и грим! Бррр.
(Тя няма вина, че младостта й е преминала тогава Wink )

Сега сме доста по- "прилични" и някак си хубавото се асоциира и кореспондира с модния екстракт от началото на 20ти век.

# 589
Привет на всички в темата.

Моето мнение за кралските снахи е, че Кейт има осанка, поведение и стил на кралица. Просто е на мястото си. Мегън - не е лоша наборката, но е далеч от класата на Кейт. Може да се ошлайфа с времето, но сега се свива все едно и е неудобно от цялото това внимание. Веднъж не съм я видяла да се изпъне и да заяви присъствие. Все се попипва, държи се за Хари, а не е, като да е срамежлива предвид от къде идва.
Едва ли браковете са само по сметка - все пак не е 18-ти век, но е вярно и, че можеше да не се осъществят ако младежите не бяха принцове. И някак във връзката Хари-Мегън, все си мисля, че първият, който ще почне да се оглежда е Хари. Пък и той изобщо няма какво да загуби от цялата тази работа.
А испанската кралска двойка има доста снимки, показващи близост между тях. Летисия ми харесва много, но се вижда колко е нервна от далече. Предполагам обаче, че има не един повод за това. Но предвид положението и трябва да се сдържа - все пак това и е работата, да внимава как се държи.

# 590
На Катрин въобще не ми харесва устата! Намирам я за много тъничка, но да, поне не изглежда кифленски!
Тя е хубава жена, но в представите ми за класна и стилна жена е много надалеч! Добре поддържана, добре обучена, с добри маниери и...  до там! Ноо, за  21 век, смятам, че е на много добро ниво за бъдеща жена на Крал!

# 591
Хах и на мен устата не ми харесва. Но факт - подготвена е за кралица от всякъде. Иначе кусури има всеки, хич не ги жаля тези, на които работата им е да изглеждат добре и да имат поведение, че се лишавали и били дисциплинирани. Ами то и аз се съобразявам как се държа на работа и се опитвам да изглеждам добре и без това да е основното ми занимание. Пък и никой не им е сложил въже на шията.

# 592
  • София
Даяна си е била красива за тогава. Гледала съм филми и единствено коментират грима и. Гримирала се е сама със син молив и с времето са я отказали от този навик.
Иначе има не една снимка как гледа изпод вежди, стиснала устни.Там си изглежда баш злобно. Със сигурност си е имала причини и не и е било добре.
И при Летисия е така. Тя е елегантна, държи се добре...за да излобее не и е лесно и на нея. Кой знае висшочайшата свека какви ги плете. Все пак са хора, няма как да са мумии непрекъснато.

Кейт си ми харесва, има някои по-ръбати снимки, но е красива.
Освен да ги надупчат с какво ли не, друг лек за бръчки не знам.

# 593
Даяна си е била красива за тогава. Гледала съм филми и единствено коментират грима и. Гримирала се е сама със син молив и с времето са я отказали от този навик.
Те май и Кейт я отказаха от навика да си слага черен контур около очите като на Нефертити. Много беше смешно.

# 594
Те май и Кейт я отказаха от навика да си слага черен контур около очите като на Нефертити. Много беше смешно.
И аз си слагам, кое е смешното? Simple Smile

# 595
Смятам и Мегън, и Кейт за много добре изглеждащи! Без филъри, ботокс и т.н.
За доста по-добре изглеждащи от Даяна, между другото, дори и като по-млада от тях. Има нещо в стила на 80-те и 90-те години, което ужасно състарява жените на външен вид и не е подминало и нея.

Не са без корекции, просто са направени с мярка и не личи. А една жена може да изглежда добре и без да прилича на 25.
Разбира се, че имат корекции и процедури много. Ботокс със сигурност, филъри също. Но не като нашите просатчки чалгарки, дето ги пълнят като пуйки за коледа.

# 596
  • Някъде там
Не е само до пари и възможности.Има и гени и типове кожа.Камила е на 70 а изглежда по зле от баба Бети в лицето,а не е като да няма пари и възможност.
За мен Кейт и Меган са добре изглеждащи жени с много малко следи от стареене.

# 597
  • София
Даяна е наричала кралското семейство "фирмата". Мегън идва от много свободна среда, заявила е до момента преди брака си феминизъм, беше писала за една реклама за почистващи препарати, че адресират жени, не се беше самоопределила като бяла раса, въпреки че "минава" за такава и т.н. Сега ще е пълно мълчание, дрехи за дукеса (но котюр), вкопчване в Хари и плахост, което е  странно. Но тя няма да развали имиджа на фирмата на държавна издръжка.

# 598
  • София
Не е само до пари и възможности.Има и гени и типове кожа.Камила е на 70 а изглежда по зле от баба Бети в лицето,а не е като да няма пари и възможност.

Така е, сухата кожа е по-податлива на стареене, бялата кожа също.
Но гледайки Шер от съседната тема, ми Камила изглежда по-добре, според мен, с все всичките си бръчки Simple Smile

# 599
  • София
Мегън и Хари в слънчев Лондон днес https://fashion.hellomagazine.com/fashion-news/201807179165/megh … etails-southbank/

Общи условия

Активация на акаунт