Кралски работи и клюки - 15

• 63 846
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Ох, на Мегън проблемът не е в дрехите,  а в тялото. Хубаво - слаба и стегната е, ама тя няма грам фигура. Къс квадратен торс, от който стърчат клечести крайници. Има снимки, на които сякаш краката и излизат от гърлото. Никакви пропорции. Само това, че е слаба, ама файда йок. В лице иначе ми харесва.

# 616
  • София
Е, това вече е от Господ, няма как да го оправи, освен с подходящи дрехи. Но си права за късия торс. Не е като да няма съветници или възможности.

# 617
  • Down south
Ми тя е наполовина бяла. На тази снимка от днес също е бяла жена https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/17/12/4E572D120000057 … 1531825586904.jpg
Има голяма разлика между наполовина бяла и бяла Sunglasses

# 618
Е, това вече е от Господ, няма как да го оправи, освен с подходящи дрехи. Но си права за късия торс. Не е като да няма съветници или възможности.
Точно това исках да кажа- всички си имаме някаква структура, но антуража стилисти, на които плащат, би следвало да знаят как се облича такава фигура.

# 619
  • София
Е, в интерес на истината, може да я объркаш, но те са я изкарали едва ли не скандинавски тип.
На тази снимка има малко хищен вид, а ми се струва, че с пусната коса ще е по-добре. Или да редува - кок, пусната, да омекоти линията на челюстта.

# 620
  • На изток от Рая
Снимката, която споделихте на Мегън е много обработена... почти нищо общо с реалната и визия.

Тоалетът на Мегън:
https://www.instagram.com/p/BlVeUJDHyCI/?tagged=meghanmarkle

Днес, Камила празнува 71-я си рожден ден:

# 621
  • София
"Plus I don’t think she knows how to dress for her body type. Almost everything she’s worn since “becoming a royal” seems big for her body and doesn’t do her shape any favors. I like her but this is a no-no in my book."

Всъщност черният костюм беше добре, поне за мен.
Ама и ние сме едни - една рокля била тясна, друга широка... Обаче няма кой да ме убеди, че 6-7 см ток не е приемлив дори за принцеса.

# 622
  • София
Точно влизах с бъртдея на Камила...всичките мъже Уелс с по-големи от тях жени Simple Smile

# 623
И Даяна и Камила зодия рак. Явно това го влече Чарлз. Който е скорпион.
Също като Глория и Илия Загоров. Grinning

# 624
  • София
Тяхното нищо не е... на фона на Макрон

# 625
  • Пловдив
Ако някой ме накара да отгатна кой е на онази шопната снимка щях дълбоко да се замисля и след това да предположа Дженката Лопес ... За Мегън дори и нямаше да ми мине през акъла.

# 626
  • София
И двете Мегън и Дженката имат много характерни носове, но да има прилика на тази снимка. Все пак е от актьорските години, и е сигурно от фотосесия - как без обработка 😉
Даааа...Макронови не можеш ги стигна 😁

# 627
  • София
Ох, на Мегън проблемът не е в дрехите,  а в тялото. Хубаво - слаба и стегната е, ама тя няма грам фигура. Къс квадратен торс, от който стърчат клечести крайници. Има снимки, на които сякаш краката и излизат от гърлото. Никакви пропорции. Само това, че е слаба, ама файда йок. В лице иначе ми харесва.

Същото мисля и аз.
С каквото и да я докарат, все не ми е натамън  Thinking Може би само с панталон и сако е ок, защото панталонът скрива клечестите крака, а сакото придава лек обем в раменете и ханша. Аз харесвам по-заоблени жени.
Една от причините да харесвам Кейт е точно женственото тяло - има си от всичко по малко.
Може би и Мегън като роди едно дете, ще придобие малко по-женствен вид и няма да е толкова клечеста.

# 628
  • На изток от Рая
Кадри от Боливудски филм:

# 629
  • Варна
Само Камила може да мине за камила Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт