Имам проблем - закъснява ми вече към 20 дни

• 2 690
  • 10
  •   1
Отговори
Привет, мили дами! Нова съм, изчетох доста и искам да споделя и моя проблем...
Последната ми менструация беше на 15.05.2018 от тогава нищо... Правих тестове - пак нищо Confused закъснява ми вече към 20 дни, последният тест, който направих има една съвсем леко забележима черта. Ходих на доктор, прегледа ме, не отрече бременност, но и не потвърди Confused каза ми, че също така имам неспукан фоликул в десния яйчника, който е 29 мм и ми писа диагноза:Бременност (още) неуточнена... И не знам какво да мисля вече, а така се надявам да имам бебче Confused

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 23:40 от AnMary

# 1
  • София
Пусни си кръвен тест за бременност, там няма да има съмнения,

# 2
Да ще го направя, но за съжаление едвам  мига да се отърва от работа.. Не ме пускат и е страшно положението. Просто исках мнение, благодаря Blush

# 3
  • София
Сутрин рано преди работа. Иначе и с пикливите тестове можеш да продължиш, чертичките би трябвало да се насищат ако всичко е наред.

# 4
При 20 дни закъснение би трябвало да отчете пикливият тест.  newsm78 Иначе и бледа черта да е, пак е положителен. При мен така беше, но на 5-6 ден закъснение - едва забележима, след 10-ина дни вече беше много ясна.  Peace Успех.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:34 от Natali_

# 5
Това е лошото, че тези тестове ме съсипват... Единия отрицателен тук там е се намери някой с бледа черта...

# 6
Отиди на второ и на трето мнение,ако трябва.Недей да стоиш и да чакаш.На 20ти ден закъснение бледа черта хич не е хубаво,освен,ако не си имала много,много късна овулация.Отиди при друг лекар.Успех! Simple Smile

# 7
Това ми каза и доктора, че вероятно цитирам :Имаш късна бременност....

# 8
При мен когато закъсня повече от 20 дни, беше киста която растеше със скоростта на светлината, аз също си помислих че съм бременна
Кръвният тест наистина ще покаже.
Успех

# 9
По-добре изчакай, скоро ще е по-сигурно. Не се навивай, че е със сигурност бременност, защото има много случаи с други причини. На мен ми прескачаше по едно време и имаше интервал понякога над 40 дена, причината се оказа хормонална. Дадоха ми лекарство и се оправи.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 08:59 от Uncommon

# 10
Аз бих изчакала, това с скорострелното растене на киста е афиф работа, освен това щеше да се видина УЗ, за да нямаш МЦ - тя не само трябва да е голяма, а трябва да е огрооомна. След като има бледа черта, тя показва наличие на ЧХГ, ако нямаш възможност за кръвен тест изчакай два дни и със сутрешна урина направи нов тест, ако чертата е по-наситена всичко е наред и тихичко можеш да почнеш да ликуваш и да си пиеш фолиевата киселина. Вярвам в добрия развой и стискам палци да се похвалиш с бъдещо малко човече.

Общи условия

Активация на акаунт