Всичко за косата. Тема 5

• 64 861
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • В къЩи.
За двуфазния на Лакме само хубави неща съм чела,бях го забравила. Има малка опаковка-ще го пробвам.
Благодаря. bouquet

# 286
Този спрей на Lakme и аз мисля да го пробвам.

# 287
Безсулфатния на Лакме на мен изобщо не ми измиваше косата...

# 288
Може и да съм го казвала,но съм много доволна от шампоаните на Милва. В момента ползвам този с хума,редувам го с един на Нивеа за обем и мия косата през около 3 дни.

# 289
По повод темата за машите, си купих такава:
http://elekom.bg/product/865/masha-za-kosa-ek-35-f-25-s.html
Не съм я изпробвала още  Crazy

# 290
Елеком са много,много здрави.
Според мен едно 10 години ще си я ползваш без да мръдне.

# 291
Здравейте Simple Smile
Момичета може ли да ми предложите идеи за къдрене без маша и преса.Косата ми е някъде до рамото.
И благодаря за сайта от много време си ретро маша тук е на хубава цена.

# 292
Да споделя добри отзиви от балсам за коса Lakme Teknia жълт етикет за суха коса. След руса боя много мека става косата. Страшен е.

# 293
След боядисването и морето косата ми е ужасна !! Мисля да взема олиото на Олиосета с арган и японска камелия - подходящо ли е за суха и изтощена коса ? И термото ми е на свършване и се чудя дали да заложа пак на CHI или да търся нещо друго ... препоръки ?

# 294
  • София
Аз днес пробвах маската hair food с банан и да ви кажа не съм особено впечатлена. Хареса ми миризмата и понеже толкова я рекламират реших да я взема. Не мога да кажа, че ми омекоти косата кой знае колко. Много по-доволна съм от серията beology за заглаждане, с нея косата ми става изключително мека.

# 295
  • Някъде там
Пробвах маската инфорцер.
Маската е редичка и очаквах ,че ще е нищоправеща за косата ми.
Радвам се,че съм сгрешила .Изглади,подхрани косата ,косата е мекичка и в същото време има и плътност .
Тези дни ще добавя и добавката и ще видя има ли разлика в нея.Пробвах първо маската самостоятелно за да мога да разбера после дали ще има разлика като добавя и концентрираната добавка за маски.
Скоро обмислям да си взема и новата серия на Керастаз и ще редувам инфорцер с керастаз.
Добавям и снимка .В петък ме боядисаха с новата боя от златна рибка и намерих и щракнах това при фризьорката.

# 296
Здравейте Simple Smile
Момичета може ли да ми предложите идеи за къдрене без маша и преса.Косата ми е някъде до рамото.

С лента за коса стават чудесни къдрици. Къдрь се също с ролки маркучи и на две плитки. Елеком са много здрави вярно е. Майка ми имаше една като тийн я ползвах и още работи.

# 297
Здравейте Simple Smile

Може да пробваш да я сплетеш на няколко плитки и да чакаш да изсъхне/да спиш така. Аз се сплитам на 6 плитки, но косата ми е по-дълга. Наблюдавам, че винаги след плитки косата ми пада мааалко повече от нормалното, предполагам е нормално. Има и положителен ефект, де.. ставаш от леглото и просто тръгваш Grinning, имаш естествен обем и при мен омазняване се получава чак на четвъртия ден. Relieved

# 298
Да кажа за храната на Гарние(банан). Приятно изненана съм. Косата е мното жилава, лъскава и супер мека. Ползвах като маска.

# 299
Момичета Sad идвам да се оплача Sad
Моята коса въобще не може да се накъдри:(
Не успях да я сплета и я направих с машата ,но не знам дали е от машата дали от моята техника.Но се получиха само леки чупки които попринцип си имам просто леко ги подчертах
Да не говорим че от едната страна косата ми въобще не се накъдри:(

Общи условия

Активация на акаунт