С какво ви дразнят свекървите - тема 96

• 57 128
  • 800
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Уиш, къде на майтап, къде на истина, обаче почти всички 30-годишни, свободни са инфантилни, недорасли и недоразвити във всяко едно отношение. Верно, това са новите тийнове. Аз съм изумена.

Не само това- по на 30+ се заженват, а като родят, пак се оказва, че не са дорасли да се справят.
Помня няколко теми, с рИвящи мами, които се оказаха около 35, а се държаха като 17 годишни.

# 676
Моля ви се! И на 20 г. не можех да си представя, че някой ще ми каже: Щом отиваш на рожден ден на майка си, а не си седиш при мен, значи не ме обичаш. А, аз да изтърся такова нещо - абсурд.

# 677
  • София
Уиш, къде на майтап, къде на истина, обаче почти всички 30-годишни, свободни са инфантилни, недорасли и недоразвити във всяко едно отношение. Верно, това са новите тийнове. Аз съм изумена.
Ами, нови. На 25, че и малко след това, и аз си бях тийн отвсякъде. Поне малкото си наличен акъл го използвах разумно и не се омъжих преди 30. Точно такива глупости не съм правила, но имам немалък репертоар с други, така че девойкат хич не ме учудва.

# 678
Аз не съм била тийн на двайсет. Може би не се развивам нормално.
Тая липса на отговорност или някакъв ангажимент за друго човешко същество не води до порастване. Личните ми наблюдения са точно такива.

# 679
Много си е право момичето. Днес РД на мама, утре вдигнала кръвно, после да ѝ боядиса кухнята, че то време за любов не остана. 😏
От рано да му стъпи на врата, че куче и мъж както ги научиш. 😜😂

# 680
За това не празнувам рожден ден, явно предчувствам че не трябва.

# 681
  • София
Много си е право момичето. Днес РД на мама, утре вдигнала кръвно, после да ѝ боядиса кухнята, че то време за любов не остана. 😏
От рано да му стъпи на врата, че куче и мъж както ги научиш. 😜😂

Затова имам аз обосновани съмнения, че момата чете тайно тук. Mr. Green

# 682
  • София
Тая липса на отговорност или някакъв ангажимент за друго човешко същество не води до порастване. Личните ми наблюдения са точно такива.
Ами аз нямах за цел да пораствам. Целите ми бяха да си гледам следването, работата и кефа. Понякога в друг ред.

# 683
Твърдя ли, че на мен ми е било цел да пораствам?

# 684
  • София
О, не, никъде не съм написала такова нещо за теб. Реплекирам маркираното.

# 685
Уиш, да направим колаборация. Ти ще списваш как да о/с/танеш ГЛАВНАТА жена в живота на синчето, а аз как да сложим онази дъртата на място и да ѝ покажем кой командва. 😜

# 686
Диди, моля ти се, аз все пак съм племенница на Госпожа Главната Баба.

# 687
  • София
Твърдя ли, че на мен ми е било цел да пораствам?

Всеки нормален човек пораства.
Въпросът е докога ще продължи инфантилността му.
Някое узряват рано, други късно, а трети си остават инфантилни цял живот.

# 688
Спомних си за Мис Марпъл. Тя коментираше модата на минижупите след Втората световна война като израз на тенденцията към инфантилизиране в резултат на страха от порастване.

# 689
  • София
Уиш, не с теб предистория, а между тях двамата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт