Къде в Пловдив??? - 77

• 61 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • до най-прекрасния мъж
Само не Писанец, може да ти изкарат акъла с неточен резултат.

# 226
  • Пловдив
Да си повторя питането.

Хладилен техник, който ходи по домовете, да препоръчате?

# 227
Ние правихме кухня за жилището в Пловдив и за 2 седмици ни направиха кухнята. Не ми хареса едно центриране и веднага ми предложиха варианти.

Моля, сподели име, координати. Може и като лично съобщение.

# 228
Преди година-две Стоян 0876215435 идва вкъщи и се справи с проблем, с който други преди това се препънаха.
Препоръчвам, но дали координатите са още актуални, не зная.

# 229
  • Пловдив
Преди година-две Стоян 0876215435 идва вкъщи и се справи с проблем, с който други преди това се препънаха.
Препоръчвам, но дали координатите са още актуални, не зная.
Благодаря!

# 230
  • Пловдив
С какъв автобус/маршрутка мога да се придвижа от второто колело на Панаира до ЖК Тракия /кметството/?

# 231
Самоцитирам се и моля за още насоки и препоръки.
Скрит текст:
Здравейте, дами!
Имам нужда от Вашата помощ.
Можете ли да ми препоръчате майстор или фирма за поръчка на мебели по проект?
Имаме да правим мебели за спалня, хол и два коридора.
Търся мебелист/и с внимание към детайла, сериозни, отговорни и такива, които се съобразяват с исканията на клиента дори нещо конкретно на него/тях да се струва излишно.
Ще обясня много подробно какво имам предвид, защото през годините често съм имала разочарования в тази насока. Не поставяме условия за срок, не притискаме за ниска цена и когато преценя, примерно, че вратичката на шкафче е леко накъртена при рязането и искам заради това да бъде изработена нова такава, да не ме апострофират, да не ми обясняват, че "много се вторачвам", "че като го затворя три пъти и ще спра да го виждам" и т.н. Ние си плащаме, и плоскостта, и труда и не желая да се поставя на обсъждане доколко му се струва на майстора уместно моето желание.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 232
  • до най-прекрасния мъж
С какъв автобус/маршрутка мога да се придвижа от второто колело на Панаира до ЖК Тракия /кметството/?
9 и 25, но ще трябва да походиш. Нито един автобус не спира пред Кметството. Слизаш на спирка Детски свят и от там пеша. На около 500-600 метра е, посока север. Ако ще ползваш 9, попитай дали ще отиде до там, защото имат удължаване на маршрута от скоро и не знам дали всички ходят.

# 233
  • Пловдив
Здравейте! Кажете ми някои фолклорни клубове/ансамбли за деца. Малката има мерак и си мисля като започне учебната година да тръгне и тя някъде. На 8 е. Намерих в нета „Дилянка”, ще им пиша за повече информация във фейсбук, но ми се ще да имам повече опции. Както и мнения ме интересуват, разбира се. Благодаря!

# 234
  • Пловдив
Здравейте! Кажете ми някои фолклорни клубове/ансамбли за деца. Малката има мерак и си мисля като започне учебната година да тръгне и тя някъде. На 8 е. Намерих в нета „Дилянка”, ще им пиша за повече информация във фейсбук, но ми се ще да имам повече опции. Както и мнения ме интересуват, разбира се. Благодаря!
В кой квартал ви е удобно?
Моят син танцува в Елика, те са в Кършияка.

# 235
  • Пловдив
Оф, да, забравих за квартала. Blush
В центъра сме. По принцип може почти навсякъде, но повечето са след часовете на учениците предполагам и трафикът е кошмарен, така че най-добре да е близо до вкъщи. Simple Smile

# 236
Миналата година в Кочо Честеменски имаше група за деца - два пъти в седмицата от 17.30 но не помня името на групата

# 237
  • Пловдив
Благодаря! В „Рилон” нещо ми се върти в главата, че имаше, но не съм сигурна.Thinking

# 238
  • Пловдив
Оф, да, забравих за квартала. Blush
В центъра сме. По принцип може почти навсякъде, но повечето са след часовете на учениците предполагам и трафикът е кошмарен, така че най-добре да е близо до вкъщи. Simple Smile
Репетициите на ФТА "Дилянка" са в сградата на бившия Младежки дом (срещу бар Морадо на ул. "Авксентий Велешки). Големия ми син танцуваше там 4 години (сега е на 9), и за огромно съжаление и на двама ни се наложи да се откаже, защото тренира и футбол (сериозно) и там ангажиментите започнаха да стават доста. Хореографката е строга и държи много на дисциплината, аз лично шапка й свалям, защото от 3-4 годишни деца за няколко месеца успява да направи танц, с който да излязат на сцената. Възразстовите групи са 3. Щом детето ви е на 8, може и директно в средна група да се съгласи да започнете - техните репетиции са във вторник и в четвъртък от 18,30-20,30ч. Имат участия, така че децата да могат да усетят за какво се трудят.

# 239
  • Майничка
Във Военния клуб на площада също има детска група за народни танци.

Общи условия

Активация на акаунт