Къде в Пловдив??? - 77

• 61 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • plovdiv
Къде в Тракия мога да мина преглед на колата след 17,30ч.Малко ми е спешно.Благодаря.

# 241
  • Пловдив
Клуб Луди Млади. Имат детска група и са много добри. Преди бяха в тази палата на  Панаира,където е Киров,не знам кой номер е.

# 242
С какъв автобус/маршрутка мога да се придвижа от второто колело на Панаира до ЖК Тракия /кметството/?
може да отидеш до хотел марица и да хванеш 4

# 243
Цитат на: tonynette link=topic=1047867.msg37128765#опmsg37128765 date=1533095974
Тя говори за кръвен тест, ще я боцнат на място.
Да, точно така, те на място ще вземат кръв.

Благодаря за мненията, ще направя избор между Синево и Бодимед.

Само последно уточнение- Синево, в МЦ Тримонциум е също толкова надеждна, колкото и в Тракия, нали?( щом е една и съща лаборатория, не би трябвало да има значение къде е взет материала за изследване, или греша?)

# 244
Здравейте,

моля, за информация къде в Пловдив има добър сервиз/майстор на микровълнови фурни.

# 245
в Окайди в мола дали връщат пари или само заменят? Имате ли представа?

# 246
аз пак с питане зе свински ребра ... сега бях в месарницата на бул. България и нямаше и не може заявка , убеждаваха ме да се купя гърди, било същото само да махна горната част и аз ги питах защо за давам пари за нещо, което трябва да изхвърля ... и едната ми вика - има го и това , а другата извади едно парче гърди, за да ми покаже какво представлява, въпреки че няколко пъти казах , че знам какво е ... пфф те ме гледат една дребничката и руса и сигурно пак ме мислят за 18 год. Laughing а аз съм на 28 , и сигурно съм готвила повече от тях взети заедно Sweat Smile

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 12:32 от elle.n

# 247
Толкова ако ти трябват ребра отиди до магазина на "Попов на Пещерско шосе. Винаги има там. Ако нямаш транспорт, можеш да хванеш автобус 15.

# 248
Някой ходил ли е на преглед в оптиката срещу ПУ, мисля че се казва  "Гранд вижън", дали имат добра апаратура? Приемам и други предложения за оптика с добра апаратура и лекар и да не са много скъпи цените на рамки и стъкла.

# 249
  • Пловдив
Някой ходил ли е на преглед в оптиката срещу ПУ, мисля че се казва  "Гранд вижън", дали имат добра апаратура? Приемам и други предложения за оптика с добра апаратура и лекар и да не са много скъпи цените на рамки и стъкла.
Многократно е препоръчвана оптиката на Мария Луиза до Полиграфия.

# 250
Здравейте,
моля, за информация къде в Пловдив има добър сервиз/майстор на микровълнови фурни.

Сервиз не мога да ти препоръчам, но мога да ти кажа какво се случи с моята микровълнова.
Ей така, изведнъж от нищото престана да топли - върти, свети, но не загрява. Занесе я ММ в сервиз, до Здравна каса /не мога да си спомня името на сервиза, но беше на ул. Георги Измирлиев/, даде 5 лв. за да я отворят и му казаха, че само резервната част е 145 лв., за поставянето още 15 лв. и не дават никаква гаранция дали и колко ще работи след това.
Купихме си нова микровълнова на Самсунг за 165 лв. и решихме проблема от раз.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 13:32 от Анонимен

# 251
  • Пловдив
Толкова ако ти трябват ребра отиди до магазина на "Попов на Пещерско шосе. Винаги има там. Ако нямаш транспорт, можеш да хванеш автобус 15.
Напоследък не винаги има.

Провери в хранителния магазин до Дика. Мисля, че се казва Витекс. Там със сигурност може със заявка.

# 252
Някой ходил ли е на преглед в оптиката срещу ПУ, мисля че се казва  "Гранд вижън", дали имат добра апаратура? Приемам и други предложения за оптика с добра апаратура и лекар и да не са много скъпи цените на рамки и стъкла.

Препоръчам д-р Лесинска, работи със ЗК, а оптиката е наблизо до кабинета. Жената от оптиката е много мила и симпатична,  и си разбира от работата. От години при нужда сме там и сме доволни.
Очен кабинет- http://drlesinska.com/
Оптика Др.Лесинска
Работно време: Отворено ⋅ Ще затвори в 20:00 ч.
   Телефон: 032 207 257

Благодаря за отговора,  за микровълновата!
Ако някой се сети за друг вариант- приемам, може и на ЛС.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 14:48 от doroty3

# 253
   Благодаря за отговора,  за микровълновата!
Ако някой се сети за друг вариант- приемам, може и на ЛС.
Не знам какъв ти е проблема, но ето едно решение - ако това е историята. Аз съм го практукувала успешно Simple Smile

http://bgkids.hallowedgaming.com/journal/mikrovlnovi-iskri-i-pra … vtreshnostta.html

Ако е друго и изобщо не работи - бих сменила цялата микровълнова. Наистина частите и ремонта са колкото нова...

# 254
  • гр.Пловдив
Да попитам, ако някой ще си купува очила, дали не иска да ми направи услуга като поиска и фактура. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт